Ejeroplysninger

Dette website ejes og vedligeholdes af:

STÆRK HELSE
Lonni og Mogens Stærk
Lærkevænget 6
7700 Thisted
Telefon: 2929 1624 /2144 4310
Mail: info@staerkhelse.dk
SE nr. 15064897

Cookies

Når du besøger stærkhelse.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Ved at bruge cookies registrerer vi dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned, mens andre kan gemmes i op til 2 år.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

Vores hjemmeside har links til andre hjemmesider. Benytter du disse link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og personoplysningspolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier og analysepartnere.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Sådan sletter eller blokerer du cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Brug og beskyttelse af personoplysninger hos Stærk Helse

Dataansvarlige: Lonni og Mogens Stærk

Hvis du skriver en kommentar i gæstebogen på stærkhelse.dk, bliver din email-adresse, kommentaren og dens metadata bevaret på vores webhotel hos one.com på ubestemt tid. Din email-adresse er ikke synlig på hjemmesiden. Kommentaren kan til enhver tid slettes efter dit ønske.

Mails, sms og messengerbeskeder gemmes kortvarigt, som regel slettes de samme dag.

Vores hjemmeside og mail er hostet hos one.com og databehandlingsaftale er omfattet af vores webhostingkontrakt med dem.

I nogle tilfælde beder vi dig om at udfylde et behandlerskema inden behandlingen. I behandlerskemaet beder vi dig give en kort beskrivelse af dig selv, dit liv og familieforhold, fysiske symptomer og traumatiske hændelser i dit liv. Behandlerskemaet bruges som forberedelse til behandlingen for at sikre dig kvalitet. Behandlerskemaet opbevares i aflåst arkiv i tid efter behov og makuleres derefter.

Noter/cases i forbindelse med behandlingen nedskrives af Stærk Helse på papir. Vi har brug for at skrive cases om din behandling for at sikre dig kvalitet og kontinuitet i behandlingsforløbet. Cases opbevares i aflåst arkiv i tid efter behov og makuleres derefter.

Før behandlingens start underskriver du en samtykkeerklæring, der giver os tilladelse til at gemme og bruge dine personoplysninger i forbindelse med den igangværende behandling. I samtykkeerklæringen oplyser du navn og telefonnummer. Samtykkeerklæringen opbevares i aflåst arkiv i tid efter behov og makuleres derefter. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med den konsekvens, at Stærk Helse skal slette dine oplysninger.

Hvis du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, oplyser du også dit personnummer. Stærk Helse sender, med dit samtykke, elektronisk dit navn og personnummer samt den pris du har betalt for behandlingen til Sygeforsikringen Danmark. Derudover videregiver Stærk Helse ikke personoplysningerne til tredjeparter.

Ved brud på sikkerheden i vores håndtering af persondata anmeldes dette til Datatilsynet senest 72 timer efter bruddet.
Vi oplyser, hvad konsekvenserne af sikkerhedsbruddet er samt, hvad der er gjort for at stoppe bruddet. Hvis det er muligt underrettes de berørte personer.

Vi vurderer, at risiko for brud på sikkerheden er lav til moderat.

Vi er underlagt tavshedspligt og håndhæver dette strengt.

Du kan til enhver tid rette kontakt til Stærk Helse og anmode om at blive orienteret om indsamling, behandling og videregivelse af dine personoplysninger. Derudover kan du anmode om indsigt i de personoplysninger Stærk Helse har om dig, gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne og kræve berigtigelse, sletning eller blokering af dem.

Det ligger os meget på sinde, at dine personlige oplysninger behandles sikkert og fortroligt. Hvis du vil klage over registreringen af oplysningerne, kan du kontakte Datatilsynet dt@datatilsynet.dk

Opdateret 24. oktober 2018