Stærk Helses Gæstebog

Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 13 sider (klik videre nederst) med over 250 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Eva
  25. november 2018

  Indlæg nr. 272:
  En behandling hos Mogens med både varme og kolde sten er det bedste, jeg nogensinde har givet mig selv. En top-professionel behandling, hvor det er helt tydeligt, at Mogens’ kyndige viden og hollistiske tilgang til at kroppen hænger sammen har givet mig en lettelse i alle kroppens spændinger – og ikke kun min musearms-skulder, som fik mig til at tage kontakt!
  En behandling hos Mogens kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang, jeg skal give mig selv og kroppen den bedste velvære! 🌟🌟🌟🌟🌟

 2. Sebastian (16 år) og hans mor Laila
  20. november 2018

  Indlæg nr. 271:
  Kære Lonni. Jeg fik 1 TZ session og Jeg synes personligt selv, at jeg har fået meget mere energi, glæde og overskud til alle forskellige ting. Er blevet mere social, og det med min kammerats død, min onkels død og min Farfars død – Kan jeg mærke er blevet lagt væk, ikke HELT væk, men så jeg ikke tænker lige meget over det. Har ikke været ked af det, siden dagen jeg var til behandling ude ved dig. Har grædt i weekenden, men det har ikke været af nogen dårlig grund, det har været af glæde for at se familien samlet, og glade, og hygge sig, det har været så fantastisk!
  Din behandling har ændret mig, virkelig positivt, og gjort jeg er blevet en ung fyr, med meget mere selvtillid, tro på mig selv, social, glad og at jeg har fået mere ro. Det har været så fantastisk, og det bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg, hvis jeg enten har brug for at få ryddet op i skoletasken eller lign!

  Mange tak for behandlingen Lonni! Det har været VIRKELIG godt til mig, og alle folk omkring mig! 🙂

  Fra mors synspunkt: Jeg kørte fra Lonni med en dreng, der tydeligt var både lettet og meget forundret over, hvad pokker det var, der lige var foregået hos Lonni. Han havde meget svært ved at sætte ord på behandlingens forløb. Men han var glad og træt. Efterfølgende har jeg oplevet en dreng, som pludselig smiler HELE TIDEN. En dreng, der er begyndt at fortælle mig, hvor glad og taknemmelig han er for alt, hvad jeg gør for ham og er for ham. Han krammer os alle som aldrig før… ikke bare den der “fordi jeg skal – kram”, men et kram der varmer og som man kan mærke bliver givet med masser af kærlighed. Han snakker med os alle, som vi aldrig har oplevet ham snakke før. Han er social, og vi kan mærke, at det er fordi, han virkelig gerne vil være det. Han sætter ord på sine tanker og følelser. Han viser følelser, han græd foran hele familien her i weekenden, hvor vi alle var samlet til hans mormors 70 års fødselsdag, fordi han blev så rørt over hele situationen, stemningen og den fælles følelse af kærlighed og samhørighed, siden 4 års alderen har min søn ikke grædt offenligt, af hverken glæde eller sorg.
  Han smiler, han griner, han lever igen!!!! Han har ro for sin kammerats død, han accepterer det og kan endelig være i det. Jeg vidste du kunne hjælpe ham Lonni, og jeg er dig dybt taknemmelig for, at du nu har hjulpet endnu et af mine skønne børn. Af hjertet tak ❤

  Og fra den unge mands Mormor:
  Ja jeg som er hans mormor, er meget taknemmelig for hvad du har gjort for mit barnebarn. Han er blevet en dejlig og vidunderlig ung mand. Min mand og jeg er bare så glade for den forvandling der er sket. Tusind tak for hjælpen.

 3. Benedikte K.
  8. november 2018

  Indlæg nr. 270:
  Efter 2 gange blærebetændelse og 2 gange penicillinkure på to måneder, valgte jeg at opsøge Lonni, da jeg mærkede 3. omgang blærebetændelse melde sig.
  Jeg fik tid samme dag til zoneterapi. Lonni valgte at kombinere zoneterapien med TZ da hun mente, at blærebetændelsen kunne være kommet grundet en hændelse.
  Lonni fik åbnet op for en hændelse, som var sket kort før første omgang blærebetændelse, og en hændelse jeg ikke selv havde troet ville have så stor en effekt på mig. Lonni fik mig til at åbne op for denne følelse og gav mig en ro omkring denne hændelse. Fra jeg gik ud af døren igen hos Lonni, har jeg intet mærket til blærebetændelsen! Jeg har tidligere været til en TZ behandling hos Lonni, grundet uregelmæssig cyklus, samt lang ventetid på graviditet og også her hjalp hun mig, så jeg fik en stabil cyklus og også blev gravid kort efter behandlingen!
  Lonni er så fantastisk dygtig og et af de varmeste mennesker jeg kender!
  Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til Lonni.

 4. Lone B
  30. oktober 2018

  Indlæg nr. 269:
  Tankemylder, sorg og søvnløshed var årsagen til at jeg kom forbi Lonni sidst i april 2018. Hun hjalp mig med at få ryddet op i tankerne – en rigtig ‘hovedrengøring’.
  Så kom angstanfaldene, noget jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle opleve.
  Endnu en TZ behandling blev sat i gang, og de ebbede lige så stille ud igen.
  Følelsen af at være skrællet helt ind til det røde under huden og skulle finde en ny vej frem er skræmmende. Det tager tid at finde balancen igen. – At gro en ny hud og samtidig forblive på arbejdsmarkedet med et sundhedssystem som ikke tager højde for at sjælen også kan have brug for pleje og omsorg.
  Lonni er min ‘pitcher’ og jeg er kvinden med baseballbattet – hun reddede mit skind i min værste ulvetime – af hjertet: Tak ❤️

 5. Thea
  27. oktober 2018

  Indlæg nr. 268:
  Efter 3 stressudløste og arbejdsrelaterede depressioner i rap stod jeg tilbage med diagnoserne kronisk depression og PTSD. 6 timers arbejdsevne ugentligt og brug for at sove to timer til middag hver dag. Min sociale kapacitet var ligeledes voldsomt nedsat og jeg havde let til stress og regelmæssige nedture hvis jeg havde presset mig for meget.

  Egentlig havde jeg affundet mig og accepteret min situation og levede glad og ret tilfreds.

  Under et foredrag med Dorte Trønninge blev jeg opmærksom på, at min situation kunne ændres. Hun fortalte mig, at grunden til, jeg ikke havde et “normalt” overskud var, at min krop og mit sind stadig havde en masse gammelt stress at forholde sig til. Selvom jeg havde været ved psykolog og bl.a. havde fået emdr terapi, var al min stress åbenbart ikke væk. Hun var overbevist, uden tvivl, om, at jeg kunne få et almindeligt liv igen! Det gav faktisk mening for mig.

  Lonni fra Stærk Helse var også til foredraget. Jeg spurgte også hende, om hun mente, min situation kunne ændres. Hun havde samme holdning som Dorte. Man skal kun komme 1 gang til Lonnis behandling, og da jeg hørte prisen kun var 800,- i timen, var jeg simpelthen nødt til at booke en tid. TÆNK hvis mit liv kunne blive bedre! TÆNK hvis jeg ikke længere skulle sove til middag, kunne klare sociale arrangementer som tidligere og kunne arbejde fuld tid igen??? 😮😮😮

  Det er nu 3 1/2 uge siden, jeg var hos Lonni……
  Jeg kan slet slet ikke få armene ned 😂😂😂
  Det har indtil videre gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er meget mere frisk end før. Jeg er aktiv både formiddag og eftermiddag og laver meget mere end før behandlingen! Jeg kan være meget mere social og oplever ikke længere at være totalt udmattet dagen efter! Jeg er GLADERE end før behandlingen og jeg ELSKER det!

  Jeg er ikke i mål endnu. Jeg skal fortsat sove til middag, men pt tænker jeg, at der sker så meget udvikling på første etage, at det er okay, jeg bliver træt og skal sove. Min krop og mit sind er i helbredsfasen og der er træthed naturligt ❤️
  Jeg rykker mig fortsat og er ikke i tvivl om, at jeg kommer i mål på et tidspunkt og igen bliver et helt normalt fungerende menneske uden begrænsninger og diagnoser. De næste måneder vil jeg mærke efter, om vi fik det hele med under behandlingen hos Lonni. Måske får jeg brug for en enkelt session til, det vil tiden vise.

  Jeg har det så godt, at jeg i næste uge trapper halvt ned i min antidepressive medicin 👍

  Min kæreste er målløs, voldsomt imponeret og glad over at hans kæreste har det så godt 👍

  ALLE burde turde tro på, at sygdomme er udløst af uforløste traumer og få muligheden for et nyt liv hos Lonni eller andre, der kan forløse gammelt stress. Tænk sig, at alle vi “kronisk syge” kan opnå et fuldt liv igen uden medicin, glade og tilfredse ❤️

 6. Sille fra Hobro
  25. september 2018

  Indlæg nr. 267:
  Mit sidste håb om at opnå et liv, uden at skulle være styret af angst blev TZ. Jeg var panisk og var hoppet på dillen med medicin, hvilket jeg hurtigt opdagede gjorde det hele meget værre.
  I stedet for har jeg valgt forløbet med TZ som for mit vedkommende, ikke er afsluttet endnu, forløbet har bragt mig langt og jeg kan se en ende på mine mangeårige svære angst lidelse.
  Når nu man har 6 børn kunne jeg ikke bare trække stikket og sige, at jeg ikke orkede at være mor i dag – jeg var mor både på de tålelige dage, og når jeg havde det allerværst. Jeg opgav dog aldrig mine børn eller mistede dem. Noget jeg var rigtig bange for de første par år, da jeg var sikker på, at jeg blev stemplet som en dum kontanthjælpsmodtager, der ikke engang kunne finde ud af at gennemføre min uddannelse.

  Daglige ting som at handle og tage på ture med børnene var helt udelukket. De kunne ikke engang få legekammerater på besøg grundet min angst. Selv vores egen familie til jul kunne jeg ikke engang overskue. Jeg bebrejdede mig selv og kunne ikke lide mit spejlbillede. Jeg blev med tiden så hæmmet, at jeg hverken kunne besøge familie eller køre bil.

  Jeg så Lonni og hendes TZ terapi tilfældigt, da jeg desperat søgte efter hjælp til behandling af angst uden medicin. Jeg skulle giftes og havde nærmest opgivet det: Jeg var sikker på angsten ville ødelægge det, og fordi jeg ikke ville byde mig selv, mine børn eller min mand dette liv. Der skulle gøres noget! Jeg havde prøvet psykolog, angstterapeuter, diverse angstkurser, hypnose og medicin. Intet virkede, og jeg var ved at indstille mig på et liv fyldt med angst.

  D. 19 april 2018 kom jeg hos Lonni første gang. Jeg tænkte “Ja ja, den er god med dig Lonni, hvordan skal du kunne fjerne angsten ved at snakke på livet løs og bruge dit TZ terapi?” og jeg mærkede angsten 120% første dag jeg kom ved Lonni.

  Angsten kom dog hurtigt ned på et tåleligt niveau, og da jeg gik derfra kunne jeg mærke, at der var sket noget. Jeg kunne dog ikke rigtig finde ud af hvad, og i starten tvivlede jeg stadig på, om angsten nogensinde ville slippe sit tag i mig.

  Min bryllupsdag nærmede sig med hastige skridt, og takket være Lonni og hendes dejlige varme hjerte fik hun talt mig ned igennem telefonen, og med hendes hjælp endte jeg med at få et fantastisk bryllup, der var mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om.
  Jeg kommer derefter tilbage til Lonni, og sammen finder vi frem til rigtig mange årsager til min angst, og jeg bliver klogere på hvad angst egentlig er.
  Jeg er fortsat i en proces og mit forløb er måske ikke slut med TZ endnu, jeg træner i at køre bil fortsat, jeg har handlet af lyst, så lyset er på vej, der kan også for mig ligge en udvej, et nyt liv derude.

  Sidste gang vi sås, Lonni og jeg, følte jeg mig skrup forvirret, jeg var et kæmpe spørgsmålstegn da jeg forlod Lonni, endnu en stærk vilje i mig, var vækket. I dag har jeg sat mine ben i en butik for første gang på 1 år, og jeg har smidt offerrollen. Jeg kan mærke en indre styrke, der vil, at jeg rejser mig endnu stærkere nu og en forståelse af, at angst kun er følelser på afveje.

  Min rejse med Lonni er ubeskrivelig. Vi fandt frem til årsagerne til min angst, som kom fra en barndom med incest og svigt.
  Forældre der ikke levede op til deres ansvar, men derimod fik mig til at føle mig forkert med alkoholmisbrug, vold i hjemmet og trusler: Et hjem hvor de mænd der ikke kunne holde fingrene fra mig også kom og gik. Jeg har ligeledes mærket meget på min krop i forhold til retssager og mænd der var mig utro og udviste truende adfærd, og det er summen af det hele, som har resulteret i min svære angst.

  Jeg har altid tilpasset mig efter, hvordan andre ville have jeg skulle leve. Takket være Lonni har jeg dog nu nået et punkt, hvor alle de mennesker der var en del af min fortid ikke længere skal dominere mit liv. Jeg vil nu leve mit liv efter hvad JEG har lyst til at opnå for mig selv, men i dén grad også for min mand og mine børn. Nu ved jeg, at det ikke er mig, der har gjort noget forkert, og at følelserne i min krop er velkomne. Jeg er ikke færdig ved Lonni endnu, og jeg ved vi kommer i mål sammen.

  Jeg vil helt sikkert anbefale Lonnis TZ terapi uanset hvad I måtte have af problemer, for hun kan noget ingen andre kan.
  Jeg fatter stadig ikke altid hvad hun gør, men det virker.
  Tak Lonni, jeg glæder mig allerede til at komme igen 🙂

 7. Frk Nielsen
  24. september 2018

  Indlæg nr. 266:
  TZ behandling –
  Har besøgt Lonni med stor tilfredstillelse, havde en masse gammelt sorg og stress i bagagen. Lonni var i stand til at få mig til at forstå mine egne tanker og det er blevet meget nemmere at arbejde med mig selv og alle mine tanker…fået mig til at kigge indad og give slip på alt det jeg ikke skal bruge til noget mere…fik forløst en masse gamle frustrationer… Lonni er en hjertevarm kvinde som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger og jeg anbefaler hende til nær og fjern. Vil helt sikkert kontakte Lonni som den første igen, hvis det bliver nødvendigt…

 8. Anonym
  10. september 2018

  Indlæg nr. 265:
  Jeg har for nogle år tilbage døjet med meget migræne i forbindelse med stress på mit daværende arbejde. Jeg søgte hjælp hos Lonni som hjalp mig igennem en meget svær periode i mit liv vha TZ. Jeg har reduceret mine migræneanfald markant fra at have migræne flere gange i mdr til nu kun at være 1-2 gange om året.
  Hun lærte mig at håndtere mit stress og var årsagen til at jeg kom igennem denne periode stærkere end før. Det var en lettelse at jeg allerede efter første behandling kunne mærke at mange af mine bekymringer og dårlige tanker var væk.
  Jeg har senere søgt coaching ved Lonni da jeg ofte er bange for at mit stress igen skal udvikle sig – dette igen med rigtig god effekt.
  Tak til Lonni som jeg til enhver tid vil anbefale folk med psykiske og eller fysiske problemer.

Skriv i gæstebogen