GÆSTEBOG

Facebook coverbillede gæstebog

Her i Stærk Helse’s gæstebog kan du læse 17 sider (klik videre nederst) med over 315 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

RASK EFTER 4 TIMERS TZ SESSION, EFTER MANGE ÅRS PSYKOSE, MEDICIN OG STEMMEHØRING.

SKRIV ET INDLÆG I STÆRK HELSE'S GÆSTEBOG

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

Facebook

318 kommentarer til “GÆSTEBOG”

 1. Trille fra Amager

  Indlæg nr. 284:
  Min oplevelse med en TZ-session hos Lonni, var på en og samme tid overvældende, sindssygt hårdt, forløsende og transformerende!
  Jeg har igennem de sidste par år opbygget en solid erfaring med diverse alternative behandlingsformer, der tager sit analytiske udgangspunkt i metasundhed, for at komme mine fysiske og psykiske symptomer til livs.
  Det er ikke en let opgave med mine symptomer, men jeg har været åben overfor alle indgangsvinkler. Fælles for tidligere behandlingsformer er at de, for mig at se, har kredset om mine traumer, hvorved der aldrig kom en konkret og dermed varig forløsende aha-oplvelse; men dette ændrede Lonni.
  Med hendes fantastiske viden og erfaring, og ikke mindst intuition, turde/kunne hun stille konkret skarpt på hele mit væsen, så jeg kunne komme ind i kroppen, tilbage i tiden, være tilstede, rumme smerten, og faktisk opleve den lille død for at leve på ny – intet hokus pokus, men ren kontakt til kroppen via det sprog som den taler, og som den styrende bevidsthed ikke altid forstår, men som Lonni virkelig mestrer at tale gennem sine hænder og indgangsvinkler.
  Som klient har jeg været meget tryg i Lonnis behandlingsstil. Hun er varm og altomfavnende, og intet er for meget, for pinligt, for lidt. Men hun også hamrende konkret og direkte, når det er kroppen hun skal tale til. Det er en stil jeg personligt elsker, fordi jeg på den måde ikke skal prøve at “behage” hendes intentioner, og derved forsvinde ud af mig selv og igang med en “pleaserstrategi” ovre i hende (eller andre for den sags skyld).
  Efter 1 behandling kan jeg helt klart mærke en forskel i min indre kerne; jeg er ved at finde hjem, og mine “katastrofetanker” bliver hver dag mindre og mindre. Min krop har reageret, som når man efter en stresset periode starter sin ferie med at lægge sig syg. Men det er okay, min krop slapper lige så stille mere og mere af, og fordi jeg er med på overbevisningen om, at krop, sind og psyke hænger sammen, som den gør i metasundhed, er jeg 100% sikker på at min krop nok skal følge med på mine nye mønstre og vaner i sind og psyke; takket være Lonni

 2. Indlæg nr. 283:
  I forbindelse med mit første barns fødsel havde jeg nogle hårde første uger, hvor jeg havde svært ved at finde ro i min nye tilværelse som mor.
  Jeg fik 1 gang TZ behandling hos Lonni, hvor vi bl.a. arbejdede med fødslen, som jeg ellers ikke havde tænkt på som ‘traumatisk’, men der var ting derfra, som skulle bearbejdes, som jeg ellers ikke havde tillagt betydning i forhold til mine følelser efter fødslen. Det hjalp mig utrolig meget, og jeg begyndte stille og roligt at føle mig hjemme i egen krop igen og kunne begynde at nyde den nye tilværelse.
  Jeg modtog efterfølgende to x zoneterapi, som gav det sidste skub i den rigtige retning i forhold til at genfinde roen i egen krop. Her 7 uger efter fødslen er alting ændret til en fantastisk ny hverdag med et lille vidunder. Tusind tak til Lonni for at hjælpe mig til at finde roen til at være nogens mor. Jeg kan stærkt anbefale Lonni, hvis man føler sig ved siden af sig selv i rollen som nybagt mor og har brug for at få bearbejdet disse følelser og årsagen bag dem.

 3. Lone, 44 år, Midtjylland

  Indlæg nr. 282:
  Tusind tak til dig Lonni for hjælpen til, at jeg nu frit kan leve, det liv jeg gerne vil. Jeg føler mig fri, fredfyldt og taknemlig for livet, trods de udfordringer, der har været. Med din brede faglige viden og tilgang samt din fantastiske intuition møder du mig lige, hvor jeg har brug for det.
  Du har en utrolig skarphed i, at gå ind bag det problemfyldte og forløse – på en måde, som det rationelle ikke kan forstå. Men det giver så god mening bagefter.
  Jeg er fortsat meget interesseret i din uddannelse og ser, det du kan, være en Rigtig Vigtig del af fremtiden. Det er på tide, at vi mennesker får “ryddet op” i vores indre liv.

 4. Indlæg nr. 281:
  Jeg ringede til Lonni, for at få hjælp til min datter på 5 år – hun led af svær astma siden hun var 3 måneder gammel, fik både tabletter, spray samt maske, og alligevel havde hun desværre rigtig mange astma anfald.
  Lonni sagde – at JEG skulle komme ud til hende først og modtage een TZ behandling, min datter skulle behandles igennem mig, uden selv at være tilstede. Jeg havde rigtig svært ved at tro på at det kunne virke og jeg sku tænke det hele igennem, inden jeg tog mig sammen til at skrive min livs historie og fik den sendt, anede ikke hvad jeg gik ind til og fattede INTET…
  TZ behandlingen var den vildeste oplevelse, jeg nogen sinde har prøvet, min livs rygsæk var proppet og den påvirkede mig åbenbart mere end jeg troede. Jeg gik derfra og var hele tom på en god måde .. jeg har det fortsat så godt, helt rolig og fortsat ubekymret, modsat før sessionen.
  Efter lidt tid blev min datter skidt og hostede en del, og jeg ringede igen til Lonni, vi aftalte, at hun skulle have en gang helt almindelig zoneterapi for den reaktion, efter denne behandling løsnede der en masse slim og hosten stoppede, efterfølgende stoppede jeg stille og rolig med hendes medicin, hun har ikke haft brug for den og slet ingen anfald haft siden, hun er blevet så tilpas.

 5. Karina og Hans

  Indlæg nr. 280:
  Vores 10 årige søn har været udfordret noget tid af dårlig selvtillid og selvværd. Har været usikker på sig selv og om det beslutninger han tog var de rigtige. Resulterede ofte i “udfald” hvor han helt forsvandt ind i sig selv, blev sur og ked af det og vi stod magtesløse som forældre da vi ikke syntes at kunne hjælpe ham.
  Efter et enkelt besøg hos Lonni, har vi oplevet en anden dreng, har ikke haft “udfald” og været mere åben og kunne fortælle når noget var svært. Han siger selv han kan mærke det har hjulpet, men syntes stadig det er mystisk.
  Vi er Lonni taknemlig og vil ikke tøve med at tage afsted igen….

 6. Indlæg nr. 279:
  Trylleri..
  Vores datter på 7 år, er sen adopteret som 2 årig.
  Hun har altid været præget af de mange svigt hun havde haft inden vi fik hende. Hendes angst for, at vi skulle forsvinde var meget stor, led af koncentrations besvær, hun havde altid gang i mange lege inden for kort tid osv.
  Stillede vi krav til hende, som fx at skulle rydde op, endte vi tit i en konflikt, som hun havde meget svært ved at komme ud af igen. Hun havde det faktisk bedst med at ”gemme” sig i iPaden’s verden, hvor ingen stillede krav til hende og hun ikke skulle koncentrerer sig om andet. Her til sidst begyndte hun igen at få dumme drømme, om at vi ville forsvinde. Det betød at hun ikke kunne sove roligt igen før hun lige havde været inde og tjekke om vi stadig var der.
  Ved et tilfælde hørte jeg om Lonni, Stærk Helse og hendes Traume forløsende Zoneterapi (TZ), efter lidt overvejelser kontaktede jeg Lonni – for hvad havde vi at tabe, hvis det ingen virkning havde. Efter en samtale med Lonni var jeg sikker i min sag, og vi fik en tid en søndag formiddag.

  Efter denne eneste session søndag formiddag, kom vores datter og sagde: ”Mor jeg gider ikke se mere iPad, nu går jeg ud og leger” Hun legede udenfor og legede i lang tid, da hun kom ind, ville hun gerne lave perler, vi fandt perlerne, og hun valgte den stor firkantet plade, jeg tænkte ved mig selv, den bliver hun aldrig færdig med, men i løbet af eftermiddagen gik hun til og fra pladen og sidst på eftermiddagen var den færdig. Hende som ALDRIG har lavet mere end en-to omgange på en lille rund plade eller en perlekæde færdig før koncentrationen forsvandt, gjorde pladen færdig. Det var helt vildt.

  Efterfølgende er det en meget mere rolig pige vi har fået, hun sover bedre, kommer vi i konflikter, varer det ikke ret længe før hun er glad igen, iPaden er heller ikke en trofast følgesvend længere, hendes lege kan vare rigtig længe og tit i flere timer og hun rydder op når vi ber hende om det (som regl…).
  Jeg ved godt at Lonni benægter at hun kan ”trylle” når hun laver behandlinger, men jeg vil nu mene, at det er trylleri, for vi har nu fået en hel anden, mere tryg og en rigtig glad pige efter det besøg hos Lonni.

  Hvor ville jeg dog gerne have haft kendskab til Lonni for lang tid siden, så vi kunne have hjulpet vores datter noget før. Jeg håber/ville ønske at der er mange flere forældre til børn med udfordringer som vil tage kontakt til Lonni – hun er guld værd …
  Mange hilsner fra Mariane P.

 7. Indlæg nr. 278:
  JEG ER DYBT TAKNEMLIG OVER AT HAVE MØDT LONNI ❤

  I december 2016 røg jeg ned med stress / depression for 4. gang inden for nogle år. Denne gang var det virkelig alvorlig og jeg var helt dernede, hvor livet næsten ikke, var værd at være i mere. Jeg måtte melde pas til mange ting i mit liv, da overskud og kræfter var total i bund. Jeg prøvede ALT mellem himmel og jord af behandlinger, men intet hjalp mig. Jeg kunne ikke komme ovenpå og var virkelig bange for, at jeg skulle have det sådan resten af mit liv. Så kom min skønne skønne veninde igennem 44 år og sagde at jeg skulle prøve Lonni og hendes TZ behandling. HOLD NU OP … jeg fik en session hos hende og en enkelt opfølgning på 1 time 2 uger efter.
  JEG HAR FÅET MIT LIV TILBAGE og jeg er virkelig super lykkelig for at jeg prøvede. Dette er intet mindre end fantastisk og jeg vil give mine bedste anbefalinger med på vejen. VÆR SØD AT PRØVE EN BEHANDLING HOS LONNI, inden du helt opgiver livet. Der er ikke noget hokus pokus over det. men hun kan noget som ingen andre har formået at gøre ved mig.

  Livet er skønt og skal leves i fulde drag.

  Mange kærlige kram fra Lise

 8. Indlæg nr. 277:
  Jeg er en kvinde på 30 år som i en længere periode har været stresset, bekymret , manglet i energi i hverdagen og haft tankemylder. Jeg havde til sidst svært ved at se glæden i livet og så kun bekymringer og begrænsninger. Jeg følte at jeg sad fast i en ond cirkel som jeg ikke kunne komme ud af trods medicin og andre former for terapi.

  Efter blot én TZ behandling føler jeg en helt anden ro i min krop og i mit sind!
  Lonni forløste nogle af de traumer der blokerede og holdte mig fast i negative følelser som ikke gjorde mig noget godt.
  Jeg lærte desuden om de dybdeliggende årsager bag de udfordringer som jeg står med i dag. Efter behandlingen oplevede ret hurtig en øget selvværd og jeg føler virkelig, at jeg har fået ryddet op i “mit system”.

  Jeg kan klart anbefale Lonnis TZ terapi! Lonni er utrolig dygtig, kompetent og meget professionel.

  Af hjertet tak for hjælpen Lonni!

 9. Mille fra Fyn

  Indlæg nr. 276:
  Jeg har været til TZ terapi hos Lonni. Det har været en ubeskrivelig rejse. Min angst er blevet betydelig minimeret ,og jeg oplevede den anden dag at græde af glæde over at kunne mærke livet-glæden igen. Jeg troede aldrig jeg skulle få det bedre. Jeg så kun begrænsninger, bekymringer og katestrofer. Jeg arbejder stadig med mit mindset og prøver at tænke positivt. Men jeg vil på det kraftigste anbefale Lonni – hun er så dygtig og kompetent <3

 10. Indlæg nr. 275:
  Jeg er en 56 årig kvinde. Angst, sorg og søvnløshed var årsagen til at jeg kom til Lonni. Jeg har hørt om Lonni og hendes TZ terapi fra mine kollegaer, da jeg søgte efter hjælp til behandling af angst uden medicin. Lonni var i stand til at få min angst væk. Jeg sover uden sovepiller nu og tager ikke medicin mod angst mere.
  Alt dette på 1 TZ session.
  Jeg vil helt sikkert anbefale Lonnis TZ terapi uanset hvad I måtte have af problemer, for hun kan noget ingen andre kan. Vil helt sikkert kontakte Lonni igen, hvis det bliver nødvendigt.

 11. Indlæg nr. 274:
  Hos Lonni lærte jeg om de mere dybdeliggende årsager bag de udfordringer, jeg står med i dag. Det var utrolig hårdt, men det hele værd. Jeg fik sluttet fred med nogle traumer og oplevelser i fortiden og har efterfølgende oplevet at få øget selvværd, bedre kropsholdning, bedre søvn og mere handlekraft. For mit vedkommende bliver det nok til et besøg mere, før jeg får ryddet ordentligt op i fortidens spøgelser. Men lige nu skal den nye bevidsthed og de små forandringer, jeg på nuværende tidspunkt er klar til at gå videre med, have tid og ro til at blive til nye forbedrede handlemønstre, hvor jeg skal passe bedre på mig selv, end jeg har gjort førhen. Jeg kan anbefale en tur til Lonni til alle uanset problemets omfang. Alle kan have brug for en mental forårsrengøring.

 12. Simone fra København

  Indlæg nr. 273:
  Jeg er en 27 årig kvinde. Jeg har siden jeg var 21 haft diagnoserne PTSD, borderline, skizotypisk sindslidelse og angst.
  Men jeg har lidt af og under stress, depression og ondt i sjælen siden jeg var 10.
  Jeg har været igennem seksuelle overgreb og krænkelser, sexmisbrug, tortur, mobning, og meget andet som startede i en helt ung alder. Jeg har i hele mit voksenliv været i både det psykiske og kommunale system. Flere af årene hvor jeg var ved at give op og tage mit liv, havde angst flere gange ugentligt, ikke kunne være seksuel eller intim med en partner uden det udløste voldsomme anfald. Alle mine drømme var slukket. Hele mit voksenliv på kontanthjælp, men så sommeren 17 lykkes det mig omsider komme i resurse forløb. Jeg vidste det ville forbedre mine muligheder for få noget der kunne hjælpe mig ud, var bedre, så jeg skulle bare finde det rette, til rette op på mit liv. I løbet af det første år i mit resurse forløb høre jeg så fra noget familie om TZ, ved Lonni. Jeg læser hendes hjemmeside igennem flere gange. Jeg tænkte det lød som magi, for godt til at være sandt. Men det plantede et lille håb inden i mig. At jeg ikke skulle ende på førtidspension med mine voldsomme følelser og voldsomme angst. Jeg beslutter så at det var mit lod tilbage til livet! At jeg skulle have det igennem hos min sagsbehandler ved mit resurseforløb, om det så var det sidste jeg kunne få! Det gør jeg, i løbet af 2018 lykkes det få gennemført 4 behandlinger ved Lonni.

  Jeg betragter det som om det har redet mit liv.
  Jeg havde psykisk ondt hver dag, angst 2 gange om ugen minimum, tvangstanker, tvangs analysering af mine omgivelser, ingen selvværd, selvtillid eller selvsikkerhed og kunne ikke klare noget så simpelt som at gå i bad uden at have stress nok til skulle tage den med ro i 20-40 min bagefter. Jeg kunne ikke nusses af en kæreste, jeg kunne sjældent gennemføre sex uden angst, og på den måde var jeg meget fastlåst og alene. Jeg gik dagligt og sagde højt fuck og græd fordi jeg havde voldsomme flashbacks.
  Jeg havde ikke opnået noget der var anerkendt af samfundet, ingen uddannelse, ingen arbejde og stærkt rungende ensomhed.

  Idag, ingen symptomer, hverken angst anfald, borderlines humørsvingninger og vredes udbrud, tomheden og ensomheden er væk, jeg føler mig ikke forkert mere, tvært imod har jeg ingen af mine psykiske problemstillinger længere. Jeg er selvsikker, har selvtillid og selvværdet i orden, og ved jeg kan opnå alt det jeg har lyst til. Min krop er i indre ro og balance. Jeg føler mig fri og glad hver dag. Jeg er nettop blevet godkendt til at kunne starte på HF som jeg skal her i januar 2019. Jeg regner med være ude af alle systemer inden året er omme, alt sammen takket været Lonni og hendes TZ behandlinger! ❤
  At gå fra have så mange problemstillinger man drukner, til at være et fuldstændigt overskuds menneske. At gå fra tro jeg ikke kunne være andet end noget bag en computer hvis jeg nogensinde kom ud af det forbandede system igen, til at have overskud, ro og kærlighed nok til at ville give det til alle mennesker, og jeg ønsker at gøre det.
  Derfor har jeg også besluttet at tage Lonni’s uddannelse og lære TZ og give andre deres liv igen, ligesom jeg oplevede det!

  Tak til Lonni!
  Jeg vil være dig evigt taknemmelig!

  Til dig der læser, dette vil være en gave til dig selv, du aldrig vil fortryde.
  Jeg brugte mit sidste lod, helt rigtigt, jeg vil aldrig i mit liv fortryde jeg brugte det på det her.

 13. Indlæg nr. 272:
  En behandling hos Mogens med både varme og kolde sten er det bedste, jeg nogensinde har givet mig selv. En top-professionel behandling, hvor det er helt tydeligt, at Mogens’ kyndige viden og hollistiske tilgang til at kroppen hænger sammen har givet mig en lettelse i alle kroppens spændinger – og ikke kun min musearms-skulder, som fik mig til at tage kontakt!
  En behandling hos Mogens kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang, jeg skal give mig selv og kroppen den bedste velvære!

 14. Sebastian (16 år) og hans mor Laila

  Indlæg nr. 271:
  Kære Lonni. Jeg fik 1 TZ session og Jeg synes personligt selv, at jeg har fået meget mere energi, glæde og overskud til alle forskellige ting. Er blevet mere social, og det med min kammerats død, min onkels død og min Farfars død – Kan jeg mærke er blevet lagt væk, ikke HELT væk, men så jeg ikke tænker lige meget over det. Har ikke været ked af det, siden dagen jeg var til behandling ude ved dig. Har grædt i weekenden, men det har ikke været af nogen dårlig grund, det har været af glæde for at se familien samlet, og glade, og hygge sig, det har været så fantastisk!
  Din behandling har ændret mig, virkelig positivt, og gjort jeg er blevet en ung fyr, med meget mere selvtillid, tro på mig selv, social, glad og at jeg har fået mere ro. Det har været så fantastisk, og det bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg, hvis jeg enten har brug for at få ryddet op i skoletasken eller lign!

  Mange tak for behandlingen Lonni! Det har været VIRKELIG godt til mig, og alle folk omkring mig! ?

  Fra mors synspunkt: Jeg kørte fra Lonni med en dreng, der tydeligt var både lettet og meget forundret over, hvad pokker det var, der lige var foregået hos Lonni. Han havde meget svært ved at sætte ord på behandlingens forløb. Men han var glad og træt. Efterfølgende har jeg oplevet en dreng, som pludselig smiler HELE TIDEN. En dreng, der er begyndt at fortælle mig, hvor glad og taknemmelig han er for alt, hvad jeg gør for ham og er for ham. Han krammer os alle som aldrig før… ikke bare den der “fordi jeg skal – kram”, men et kram der varmer og som man kan mærke bliver givet med masser af kærlighed. Han snakker med os alle, som vi aldrig har oplevet ham snakke før. Han er social, og vi kan mærke, at det er fordi, han virkelig gerne vil være det. Han sætter ord på sine tanker og følelser. Han viser følelser, han græd foran hele familien her i weekenden, hvor vi alle var samlet til hans mormors 70 års fødselsdag, fordi han blev så rørt over hele situationen, stemningen og den fælles følelse af kærlighed og samhørighed, siden 4 års alderen har min søn ikke grædt offenligt, af hverken glæde eller sorg.
  Han smiler, han griner, han lever igen!!!! Han har ro for sin kammerats død, han accepterer det og kan endelig være i det. Jeg vidste du kunne hjælpe ham Lonni, og jeg er dig dybt taknemmelig for, at du nu har hjulpet endnu et af mine skønne børn. Af hjertet tak ❤

  Og fra den unge mands Mormor:
  Ja jeg som er hans mormor, er meget taknemmelig for hvad du har gjort for mit barnebarn. Han er blevet en dejlig og vidunderlig ung mand. Min mand og jeg er bare så glade for den forvandling der er sket. Tusind tak for hjælpen.

 15. Indlæg nr. 270:
  Efter 2 gange blærebetændelse og 2 gange penicillinkure på to måneder, valgte jeg at opsøge Lonni, da jeg mærkede 3. omgang blærebetændelse melde sig.
  Jeg fik tid samme dag til zoneterapi. Lonni valgte at kombinere zoneterapien med TZ da hun mente, at blærebetændelsen kunne være kommet grundet en hændelse.
  Lonni fik åbnet op for en hændelse, som var sket kort før første omgang blærebetændelse, og en hændelse jeg ikke selv havde troet ville have så stor en effekt på mig. Lonni fik mig til at åbne op for denne følelse og gav mig en ro omkring denne hændelse. Fra jeg gik ud af døren igen hos Lonni, har jeg intet mærket til blærebetændelsen! Jeg har tidligere været til en TZ behandling hos Lonni, grundet uregelmæssig cyklus, samt lang ventetid på graviditet og også her hjalp hun mig, så jeg fik en stabil cyklus og også blev gravid kort efter behandlingen!
  Lonni er så fantastisk dygtig og et af de varmeste mennesker jeg kender!
  Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til Lonni.

 16. Indlæg nr. 269:
  Tankemylder, sorg og søvnløshed var årsagen til at jeg kom forbi Lonni sidst i april 2018. Hun hjalp mig med at få ryddet op i tankerne – en rigtig ‘hovedrengøring’.
  Så kom angstanfaldene, noget jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle opleve.
  Endnu en TZ behandling blev sat i gang, og de ebbede lige så stille ud igen.
  Følelsen af at være skrællet helt ind til det røde under huden og skulle finde en ny vej frem er skræmmende. Det tager tid at finde balancen igen. – At gro en ny hud og samtidig forblive på arbejdsmarkedet med et sundhedssystem som ikke tager højde for at sjælen også kan have brug for pleje og omsorg.
  Lonni er min ‘pitcher’ og jeg er kvinden med baseballbattet – hun reddede mit skind i min værste ulvetime – af hjertet: Tak ❤️

 17. Indlæg nr. 268:
  Efter 3 stressudløste og arbejdsrelaterede depressioner i rap stod jeg tilbage med diagnoserne kronisk depression og PTSD. 6 timers arbejdsevne ugentligt og brug for at sove to timer til middag hver dag. Min sociale kapacitet var ligeledes voldsomt nedsat og jeg havde let til stress og regelmæssige nedture hvis jeg havde presset mig for meget.

  Egentlig havde jeg affundet mig og accepteret min situation og levede glad og ret tilfreds.

  Under et foredrag med Dorte Trønninge blev jeg opmærksom på, at min situation kunne ændres. Hun fortalte mig, at grunden til, jeg ikke havde et “normalt” overskud var, at min krop og mit sind stadig havde en masse gammelt stress at forholde sig til. Selvom jeg havde været ved psykolog og bl.a. havde fået emdr terapi, var al min stress åbenbart ikke væk. Hun var overbevist, uden tvivl, om, at jeg kunne få et almindeligt liv igen! Det gav faktisk mening for mig.

  Lonni fra Stærk Helse var også til foredraget. Jeg spurgte også hende, om hun mente, min situation kunne ændres. Hun havde samme holdning som Dorte. Man skal kun komme 1 gang til Lonnis behandling, og da jeg hørte prisen kun var 800,- i timen, var jeg simpelthen nødt til at booke en tid. TÆNK hvis mit liv kunne blive bedre! TÆNK hvis jeg ikke længere skulle sove til middag, kunne klare sociale arrangementer som tidligere og kunne arbejde fuld tid igen.

  Det er nu 3 1/2 uge siden, jeg var hos Lonni……
  Jeg kan slet slet ikke få armene ned!
  Det har indtil videre gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er meget mere frisk end før. Jeg er aktiv både formiddag og eftermiddag og laver meget mere end før behandlingen! Jeg kan være meget mere social og oplever ikke længere at være totalt udmattet dagen efter! Jeg er GLADERE end før behandlingen og jeg ELSKER det!

  Jeg er ikke i mål endnu. Jeg skal fortsat sove til middag, men pt tænker jeg, at der sker så meget udvikling på første etage, at det er okay, jeg bliver træt og skal sove. Min krop og mit sind er i helbredsfasen og der er træthed naturligt ❤️
  Jeg rykker mig fortsat og er ikke i tvivl om, at jeg kommer i mål på et tidspunkt og igen bliver et helt normalt fungerende menneske uden begrænsninger og diagnoser. De næste måneder vil jeg mærke efter, om vi fik det hele med under behandlingen hos Lonni. Måske får jeg brug for en enkelt session til, det vil tiden vise.

  Jeg har det så godt, at jeg i næste uge trapper halvt ned i min antidepressive medicin.

  Min kæreste er målløs, voldsomt imponeret og glad over at hans kæreste har det så godt.

  ALLE burde turde tro på, at sygdomme er udløst af uforløste traumer og få muligheden for et nyt liv hos Lonni eller andre, der kan forløse gammelt stress. Tænk sig, at alle vi “kronisk syge” kan opnå et fuldt liv igen uden medicin, glade og tilfredse ❤️

 18. Sille fra Hobro

  Indlæg nr. 267:
  Mit sidste håb om at opnå et liv, uden at skulle være styret af angst blev TZ. Jeg var panisk og var hoppet på dillen med medicin, hvilket jeg hurtigt opdagede gjorde det hele meget værre.
  I stedet for har jeg valgt forløbet med TZ som for mit vedkommende, ikke er afsluttet endnu, forløbet har bragt mig langt og jeg kan se en ende på mine mangeårige svære angst lidelse.
  Når nu man har 6 børn kunne jeg ikke bare trække stikket og sige, at jeg ikke orkede at være mor i dag – jeg var mor både på de tålelige dage, og når jeg havde det allerværst. Jeg opgav dog aldrig mine børn eller mistede dem. Noget jeg var rigtig bange for de første par år, da jeg var sikker på, at jeg blev stemplet som en dum kontanthjælpsmodtager, der ikke engang kunne finde ud af at gennemføre min uddannelse.

  Daglige ting som at handle og tage på ture med børnene var helt udelukket. De kunne ikke engang få legekammerater på besøg grundet min angst. Selv vores egen familie til jul kunne jeg ikke engang overskue. Jeg bebrejdede mig selv og kunne ikke lide mit spejlbillede. Jeg blev med tiden så hæmmet, at jeg hverken kunne besøge familie eller køre bil.

  Jeg så Lonni og hendes TZ terapi tilfældigt, da jeg desperat søgte efter hjælp til behandling af angst uden medicin. Jeg skulle giftes og havde nærmest opgivet det: Jeg var sikker på angsten ville ødelægge det, og fordi jeg ikke ville byde mig selv, mine børn eller min mand dette liv. Der skulle gøres noget! Jeg havde prøvet psykolog, angstterapeuter, diverse angstkurser, hypnose og medicin. Intet virkede, og jeg var ved at indstille mig på et liv fyldt med angst.

  D. 19 april 2018 kom jeg hos Lonni første gang. Jeg tænkte “Ja ja, den er god med dig Lonni, hvordan skal du kunne fjerne angsten ved at snakke på livet løs og bruge dit TZ terapi?” og jeg mærkede angsten 120% første dag jeg kom ved Lonni.

  Angsten kom dog hurtigt ned på et tåleligt niveau, og da jeg gik derfra kunne jeg mærke, at der var sket noget. Jeg kunne dog ikke rigtig finde ud af hvad, og i starten tvivlede jeg stadig på, om angsten nogensinde ville slippe sit tag i mig.

  Min bryllupsdag nærmede sig med hastige skridt, og takket være Lonni og hendes dejlige varme hjerte fik hun talt mig ned igennem telefonen, og med hendes hjælp endte jeg med at få et fantastisk bryllup, der var mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om.
  Jeg kommer derefter tilbage til Lonni, og sammen finder vi frem til rigtig mange årsager til min angst, og jeg bliver klogere på hvad angst egentlig er.
  Jeg er fortsat i en proces og mit forløb er måske ikke slut med TZ endnu, jeg træner i at køre bil fortsat, jeg har handlet af lyst, så lyset er på vej, der kan også for mig ligge en udvej, et nyt liv derude.

  Sidste gang vi sås, Lonni og jeg, følte jeg mig skrup forvirret, jeg var et kæmpe spørgsmålstegn da jeg forlod Lonni, endnu en stærk vilje i mig, var vækket. I dag har jeg sat mine ben i en butik for første gang på 1 år, og jeg har smidt offerrollen. Jeg kan mærke en indre styrke, der vil, at jeg rejser mig endnu stærkere nu og en forståelse af, at angst kun er følelser på afveje.

  Min rejse med Lonni er ubeskrivelig. Vi fandt frem til årsagerne til min angst, som kom fra en barndom med incest og svigt.
  Forældre der ikke levede op til deres ansvar, men derimod fik mig til at føle mig forkert med alkoholmisbrug, vold i hjemmet og trusler: Et hjem hvor de mænd der ikke kunne holde fingrene fra mig også kom og gik. Jeg har ligeledes mærket meget på min krop i forhold til retssager og mænd der var mig utro og udviste truende adfærd, og det er summen af det hele, som har resulteret i min svære angst.

  Jeg har altid tilpasset mig efter, hvordan andre ville have jeg skulle leve. Takket være Lonni har jeg dog nu nået et punkt, hvor alle de mennesker der var en del af min fortid ikke længere skal dominere mit liv. Jeg vil nu leve mit liv efter hvad JEG har lyst til at opnå for mig selv, men i dén grad også for min mand og mine børn. Nu ved jeg, at det ikke er mig, der har gjort noget forkert, og at følelserne i min krop er velkomne. Jeg er ikke færdig ved Lonni endnu, og jeg ved vi kommer i mål sammen.

  Jeg vil helt sikkert anbefale Lonnis TZ terapi uanset hvad I måtte have af problemer, for hun kan noget ingen andre kan.
  Jeg fatter stadig ikke altid hvad hun gør, men det virker.
  Tak Lonni, jeg glæder mig allerede til at komme igen.

 19. Indlæg nr. 266:
  TZ behandling –
  Har besøgt Lonni med stor tilfredstillelse, havde en masse gammelt sorg og stress i bagagen. Lonni var i stand til at få mig til at forstå mine egne tanker og det er blevet meget nemmere at arbejde med mig selv og alle mine tanker…fået mig til at kigge indad og give slip på alt det jeg ikke skal bruge til noget mere…fik forløst en masse gamle frustrationer… Lonni er en hjertevarm kvinde som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger og jeg anbefaler hende til nær og fjern. Vil helt sikkert kontakte Lonni som den første igen, hvis det bliver nødvendigt…

 20. Indlæg nr. 265:
  Jeg har for nogle år tilbage døjet med meget migræne i forbindelse med stress på mit daværende arbejde. Jeg søgte hjælp hos Lonni som hjalp mig igennem en meget svær periode i mit liv vha TZ. Jeg har reduceret mine migræneanfald markant fra at have migræne flere gange i mdr til nu kun at være 1-2 gange om året.
  Hun lærte mig at håndtere mit stress og var årsagen til at jeg kom igennem denne periode stærkere end før. Det var en lettelse at jeg allerede efter første behandling kunne mærke at mange af mine bekymringer og dårlige tanker var væk.
  Jeg har senere søgt coaching ved Lonni da jeg ofte er bange for at mit stress igen skal udvikle sig – dette igen med rigtig god effekt.
  Tak til Lonni som jeg til enhver tid vil anbefale folk med psykiske og eller fysiske problemer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *