Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 15 sider (klik videre nederst) med over 280 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Mie
  22. september 2020

  Indlæg nr. 293:
  Tager mig lige et øjeblik her og fordøjer.
  Fordøjer den vildeste zoneterapi behandling jeg nogensinde har oplevet.

  Gik ind med en forventning om at få fikset min ryg, men kom ud med en følelse af at være blevet blæst fuldstændig bagover af begejstring (og jo jo, en bedre ryg såmænd)
  Lonni, du er den vildeste.
  Stærk Helse får fem ud af fem stjerner! (Måske det burde være fem ud af fem fødder?) fødder lyver åbenbart aldrig
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 2. Sara 40 år
  18. september 2020

  Indlæg nr. 292:
  Jeg har gået hos Lonni over nogle år ved behov. Vi har altid fået løst nogle gode ting sammen , og jeg er tryg ved Lonni og hendes måde at arbejde på.
  Det er gået op for mig, at kroppen kun slipper det sindet er parat til bearbejde, og at den proces Lonni sætter i gang, sagtens kan udvikle sig, også flere år efter.
  Jeg har aldrig været rigtig heldig med samtaler med psykologer, men jeg plejer at sige til min familie, at for mig klarer Lonni det, som 10 psykologer kunne udrette tilsammen.
  Nu besøger jeg hendes briks i Aalborg, hvor jeg bor.

 3. Line
  19. august 2020

  Indlæg nr. 291:
  Hvis livet slår knuder igen og igen, så kontakt Lonni og få en behandling.
  Hun er en ægte guldklump, og hvis du er klar til at slippe og rydde op i din “rygsæk”, så er hun helt klart den rette at gå til.
  Jeg har brugt hende både til mig selv og mine børn, når livet har gjort for ondt, og det har virket her gang ?❤
  Lonni Stærk Olsen vil altid have en helt speciel plads i vores hjerter for de ting, hun har hjulpet os med at slippe …
  HUSK, det er ALDRIG for sent at ændre på tingene ?❤

 4. Gravide Mette
  19. august 2020

  Indlæg nr. 290:
  Tænkte lige jeg ville give en tilbagemelding på behandlingen.
  Kvalmen var MEGET voldsom dagen efter men siden har den faktisk slet ikke været slem. Kan sagtens holde det ud og kaster ikke op mere.?
  Er desuden heller ikke så træt som før. Så TUSIND TAK for hjælpen ?

 5. Mona 36 år
  20. juli 2020

  Indlæg nr. 289:
  Det er godt 5 år siden jeg sidst besøgte Stærk Helse til en uforglemmelig og forløsende behandling, men som tiden er gået, er nye temaer kommet til overfladen, som jeg gennem diverse etablerede og alternative metoder har søgt forståelse og lindring for. I erkendelsen af, at jeg i min proces trådte i vande, opsøgte jeg endnu engang, hvem der i mine øjne, er den ultimative behandler (og forbillede) – Lonni.
  Med hendes integritet, erfaring og enorme holistiske vidensbank, fik jeg en behandling, som jeg nu et par uger efter, vurderer kommer til at have en afgørende betydning for min fremtidige tilværelse. Hvad der før var en altoverskyggende og begrænsende angst i forhold til mine udfordringer, virker pludselig forsvindende for hver dag der går. Der er stadig et arbejde for mig i at integrere, hvad Lonni har sat i gang (eller fjernet), men de næsten tvangsprægede tanker og reaktionsmønstre virker pludselig som et valg. Et valg jeg kan træffe gennem mine voksne, bevidste og nypudsede briller – frem for gennem et indre barns begrænsede udsigt.
  Nu føler jeg for alvor, at livet kan begynde og jeg er fri af mine lænker.
  Tak Lonni for dit bidrag til verden. Det er så vigtigt et stykke arbejde du udfører.

 6. Åse
  11. juni 2020

  Indlæg nr. 288:
  Jeg har i mange år haft rigtig meget tankemylder. Jeg synes ikke, jeg har magtet min forældrerolle godt nok, og som voksne har mine børn også klandret mig for det. Derfor har jeg haft en invaliderende skyldfølelse, som startede lige så snart, jeg slog øjnene op om morgenen, og det sidste jeg tænkte på, inden jeg faldt i søvn.
  Mine børn har svære psykiske problemer af forskellig art, og jeg har båret en stor sorg over at se, hvor svært de har det indimellem.
  Efter 1 TZ behandling hos Lonni har jeg ikke haft de konstante triste tanker, min skyld og min sorg er begrænset efter denne ene session. Jeg er dybt taknemlig for, at hun har hjulpet mig så meget, for i perioder har jeg ikke ønsket at leve videre, så hun har givet mig et nyt liv.
  Jeg kan varmt anbefale en TZ behandling – det hjælper!

 7. Natasja 23 år
  27. februar 2020

  Indlæg nr. 287:
  Jeg har været ude ved søde Lonni og hvor var det en dejlig oplevelse!
  Udover at hun er super sød og at man virkelig føler sig velkommen, så er hun helt vildt dygtig og professionel.
  Jeg har fået 1 enkelt session hos Lonni. Siden jeg var der, har jeg fået fjernet nogle af de tunge ting fra mine skuldre som jeg gik med og har virkelig følt mig let og glad. Jeg er helt sikker på, at Lonni’s TZ behandling har hjulpet mig en helt del og alle der overvejer at give hende et besøg, skal virkelig gøre det!

 8. Lotte
  23. februar 2020

  Indlæg nr. 286:
  Jeg har fået akupunktur hos Mogens i forbindelse med øjenbetændelse i øjet. Jeg havde fået forskellige øjendråber fra henholdsvis læge og øjenlæge – uden nogen virkning. Jeg læste mig frem til, at andre havde haft held med alternativ behandling.
  Øjet har meget hævet, ømt, mit syn var nedsat, og øjet var meget overfølsom overfor lys. Efter 1,5 uge besøgte jeg Mogens, og han forsøgte med akupunktur. Dette hjalp særligt på hævelsen, ømheden og at mit øje igen kunne tåle lys. Efter to omgange med nåle var helt hævelsen væk. Jeg kan kun anbefale Stærk Helse.

 9. Marianne fra Klitmøller
  22. oktober 2019

  Indlæg nr. 285:
  Jeg har besøgt Lonni af flere omgange. Startede for år tilbage med zoneterapi, som jeg har stor glæde af, både mave/tarm og energimæssigt. Jeg prøvede TZ for ca 4 år siden første gang. Jeg døjede meget med eksem på mine hænder og arme, nærmest åbne sår og havde det psykisk skidt efter både depression, skilsmisse og andre ting. Lonni kørte på og jeg fik 3-4 behandlinger med zoneterapi efter TZ behandlingen. I løbet af den første uge var eksemen allerede ved at forsvinde, efter 3-4 uger, var alt forsvundet. Jeg lagde det sidste medicin væk derefter, og har intet brugt siden.
  For et halvt år siden begyndte eksemen at komme lidt igen, denne gang var der også hovedpine, lavt energiniveau og lidt mørke tanker. Vi lavede en TZ behandling igen, og efter 14 dage var der ikke mere eksem, og der kom lige så stille styr på tingene igen.
  Hvad det er der sker med kroppen, ved jeg ikke. Men der bliver løst op for nogle knuder, som laver rod i systemet. Nogle ting kræver nok flere behandlinger, måske fordi der er flere knuder, og måske bliver de ikke alle sammen løst op på en gang. Men et besøg hos Lonni er altid godt, hvad enten man kommer for TZ behandling eller zoneterapi. Hun er et dejligt åbent og hjerteligt menneske, som man reflekterer over og lytter til. Hendes tilgang til livets udfordringer er befriende og lærerigt. De varmeste anbefalinger herfra.

Skriv i gæstebogen