Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 16 sider (klik videre nederst) med over 300 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Anette
  8. oktober 2021

  Indlæg nr. 306:
  Jeg har for nogle uger siden været til en TZ session hos Lonni, da mit stressniveau var eskaleret med manglende søvn og stærk uro i kroppen. Efter blot en session har jeg oplevet en helt anden ro i kroppen jeg ikke har haft længe , og jeg sover hver nat igen.
  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos stærk helse, lonni var yderst professionel og gav mig en anden indsigt på mine udfordringer jeg kan tage med mig.
  Stor tak til lonni.

 2. Mor og Emil 10 år
  2. september 2021

  Indlæg nr. 305:
  Her er med Emils egne ord, hvad du har gjort for ham i denne uge – efter 1 time på din briks med TZ session.
  Han havde en virkelig god og intens oplevelse ude hos dig. Det havde vi faktisk begge to må jeg indrømme.
  Jeg kan se på hans ansigt at han har fået en ro han har manglet indeni i 3 år.
  Emil kan normalt godt stejle over at skulle deltage i fællesopgaver i hjemmet, så som aftensmad. Han står lige nu og laver aftensmad sammen med Bonusfar. For som Emil lige har sagt det :” Lonni sagde at du var min rollemodel, så jeg vil godt være med til at lave mad”.
  TAK for din hjælp Lonni, du er klogt menneske ❤

  Jeg er en dreng på 10 og jeg har været ude hos Lonni fordi at jeg havde rigtigt svært ved at styre mine tanker. Tankerne gjorde mig bange hele tiden, jeg mistede min appetit og kunne have svært ved at falde i søvn.
  Men efter at jeg har været hos Lonni 1 gang, så har jeg det MEGET bedre. Jeg er rolig, gladere og har min appetit tilbage.
  1000 tak Lonni.

Skriv i gæstebogen