Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 16 sider (klik videre nederst) med over 300 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. BRH
  22. januar 2011

  Indlæg nr. 20:
  Siger mange tusind tak til Lonni for hjælpen til at blive gravid.
  Vi havde prøvet et par år, uden held.
  Men efter 6 behandlinger hos Stærkhelse gik der kun 6 måneder, så stod vi med en graviditetstest med to streger.

  Tusind tak for hjælpen – for nogle gode, hyggelige og smertefrie behandlinger.

  KNUS

 2. Rise Zangenberg
  12. december 2010

  Indlæg nr. 19:
  Stærk Helse? Jo, det får man af at besøge Lonni!

  I min graviditet havde jeg forfærdelig ondt i ryggen og jeg fik stort set ikke sovet om natten af den grund. Så begyndte jeg at tænke.. ”Hvad gør en klog…?” Jeg kontaktede Lonni, som jeg er blevet behandlet af flere gange siden 2000 og fik en tid.
  Op på briksen og gang i futterne. Denne gang var det ikke bare fødderne der stod for skud. Der indgik også akupunktur. Det krævede blot EN behandling og så var ryggen på rette kurs igen. Hvilken lettelse at kunne sove på trods af stor mave :o)

  Efterfølgende har jeg fået den skønneste prinsesse af en datter.
  Starten på livet var hård for Laura, men hun har klaret sig flot. Lige indtil… HYL, HYL og atter SKRIG… Gisp – skulle vi virkelig til at døje med kolik?!?!?!
  Endnu engang kontaktede jeg Lonni og råbte om hjælp.

  Allerede efter første behandling med zoneterapi, var der mærkbar bedring at spore hos Laura. Vi kunne igen få kontakt med hende og alle vågne timer blev ikke brugt på skrig og skrål – det var aldeles pragtfuldt! Nu, efter 3. behandling, har vi en datter som er glad og tilpas. Hun stortrives og er en super-dejlig baby.
  Tænk sig, at der ikke skal andet til, end zoneterapi – det er jo aldeles fantastisk!

  En “forretning” der lever fuldt op til sit navn – Stærk Helse :o)

  Tak!

 3. Jette Jacobsen
  31. juli 2010

  Indlæg nr. 18:
  Efter en hård tid med en svær depression har Lonnie hjulpet mig meget. Efter udtrapning af medicin kom jeg hos hende fordi at jeg stadig kæmpede mod store nedture. Efter første behandling med akupunktur og zoneterapi kunne jeg og min familie mærke en tydelig forskel. Jeg har oplevet Lonnie som en meget kompetent behandler. Jeg har også modtaget en behandling hos mogens og var virkelig afspændt da jeg gik derfra. Han giver sig tid til at komme i dybden og man kan mærke at han ved hvad han laver. Kan varmt anbefale stærk helse.
  Med venlig hilsen Jette

 4. Jette Olesen
  11. april 2010

  Indlæg nr. 17:
  Har meget glæde af at komme ud til Lonni. Har hedeture (ALDEREN) har haft og har op og ned ture med depression det holder hun også nede så jeg har det godt. Er kronisk muskel spænder det eneste der kan få mig til at slappe af er når lonne har mig under beh. det er bare så dejligt at jeg kommer en gang i md. Vil ikke undvære det . Stor tak til Lonni for hendes omsorg og go`behandling med zoneterapi og akupunktur.Kan kun andbefales ……
  Knus Jette

 5. Per B Rasmussen
  17. april 2009

  Indlæg nr. 16:
  Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige en STOR tak til Mogens for hans behandling af mig med akupunktur og sports-massage.
  I starten af 2007 fik jeg en springning af akillessenen.
  Da jeg efterfølgende lå i lang tid uden at bruge benet udviklede det sig til, at jeg fik en blodprop i benet.
  Efterfølgende forsøgte jeg flere gange at komme til at løbe, men hver gang jeg kom ud på 200-300 meter, fik jeg meget stærke smerter i skinnebenet….
  I starten af 2009 meldte min søn sig til ½ maraton i naturreservatet….og det ville jeg bare være med til. Men jeg var stadig kun i stand til at løbe de få hundrede meter.
  Jeg besluttede at ta’ kontakt til Mogens som jeg vidste kunne give sportsmassage. Allerede efter første behandling hvor jeg fik massage og akupunktur var jeg i stand til at løbe 1 km. Efter 3 behandlinger kunne jeg mærke at benet var på vej til at blive bedre, og vi besluttede at fortsætte med yderligere 2 behandlinger….
  Jeg har efterfølgende øget længden af mine løbeture, og i dag løber jeg uden smerter i skinnebenet 5 km. så jeg er fuld af tillid til, at jeg nok skal nå op på de 21,1 km til 5. sep. 2009 🙂 TAK Mogens for en KANON behandling.
  Hilsen Per Ras.

 6. Poul
  1. april 2009

  Indlæg nr. 15:
  Mogens har hjulpet mig af med mange smerter ved hjælp af Akup 2000.
  Jeg har brækket begge hæle, blev opereret og fået sat en masse metal i hælene. Det har været meget smertefuldt. Efter at Mogens har behandlet med Akup 2000, er smerterne mindre, og jeg føler også, at hælene er helet bedre.
  Tusind tak for hjælpen Mogens.

 7. Maj-Britt Christiansen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 14:
  Efter et længere sygdomsforløb med dårlig arm/skulder/nakke, hvor jeg tog en del smertestillende iform af gigt- og mofinpiller, blev min mave helt ødelagt. Jeg havde søvn problemer, tyndmave,kvalme og havde derfor svært ved af spise. Lægen snakkede om mavesår eller irreteret tyktarm, men kunne ikke hjælpe da mavesårspiller ikke hjalp. Hørte så om Lonni. Tak for det !!! Jeg har fået 5 behandlinger ialt. Efter de 2 første kunne jeg mærke en væsenlig bedring, og Lonni kunne nu arbejde med mine problemer med arm/skulder/nakke også, ved hjælp af nåle. Nu efter 5 behandlinger er maven helt i orden igen. Arm/skulder/nakke er blever så afslappet at den træning jeg laver bedre tager fat, og jeg kan nu også mærke en bedring i arm/skulder/nakke. Jeg kan klart anbefale Lonni. Hun er et meget behagelig menneske, der for det til virke som om, at hun kun er til for dig, og hun tager dig og dine problemer alvorlig.Hendes behandlinger er behagelige og effektive. 1000 tak Lonni.

 8. Aase
  1. april 2009

  Indlæg nr. 13:
  Min store anbefaling af La Stone Massage.
  Efter 1. behandling af Mogens, mærkede jeg en dejlig afslapning i kroppen. Efter 2. behandling 10 dage efter, er mine skuldre så afspændte, at jeg føler, jeg kan flyve…

 9. Karina Mejlstrup
  1. april 2009

  Indlæg nr. 12:
  Som endometriosepatient i svær grad har jeg de sidste måneder fået flere og flere smerter .- til sidst daglige og ofte voldsomme smerter. Morgenmaden bestod ofte af 2 smertestillende piller inden dagens start, kun med det resultat jeg skulle tage flere piller senere op ad dagen for at holde smerterne på afstand, så jeg kunne klare arbejdsdagen. Jeg tog kontakt til Lonni for at få hjælp til at minimere disse smerter og efter kun 5 behandlinger er smerterne væk. Det skal dog siges der skete en væsentlig forandring allerede efter 1. behandling, smerterne var reduceret til kun et lille jag i ny og næ. Jeg kan nu glæde mig over at stå op hver morgen og tage på arbejde uden smerter. Skulle de så komme igen, er det kun et telefonopkald og en køretur på 160 km tur/retur før de er væk igen. 1000 tak for hjælpen Lonni.

 10. Rigmor og Niels Sjørring
  1. april 2009

  Indlæg nr. 11:
  Lige en rose til DIG, Lonni!! Du hjalp mig da min ansigtsneuralgi var værst, 3 beh, og så blev jeg iorden til vores Diamantbryllup, frygtelige smerter og ingenting hjalp, men med din akupunktur samt zoneterapi blev Niels også sin svimmelhed og sine bensmerter kvit på kun 1 behandlind, så han svingede sig i en brudevals med mig, takket være dig, vi er ikke i tvivl om hvor vi næste gang skal henvende os, hvis det bliver nødvendigt.

 11. Janni Hove Pedersen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 10:
  Jeg vil gerne sige mange tak for alle de år både Lonni og Mogens har hjulpet mig. Jeg tror jeg var omkring de 15 år, ja det vil så sige at det er ca. 9 år siden, da jeg kom hos lonni første gang pga. svag læn og hoved pine. Med tiden kom der andre skavanker, som de også har hjulpet mig med via zoneterapi, akupunktur, massage og Bioenergiser D Tox Spa. Jeg kan varmt anbefale disse former for behandling – og hvorfor gå med skavanker i længere tid, når Lonni og Mogens er lige i nærheden. Hilsen Janni

 12. Winni Ohrt
  1. april 2009

  Indlæg nr. 9:
  Akupunktur og zoneterapi hos Lonni Jeg var ved at fortvivle – fik hjertebanken og voldsomme hedeture, der fuldstændigt ødelagde min nattesøvn. Som følge deraf var dagene også mere eller mindre ødelagte, for jeg var næsten mere træt om morgenen, end når jeg gik i seng aftenen i forvejen. Tørre slimhinder i munden, tørre øjne og dårlig hukommelse: det kunne ikke blive ved med at gå! Så jeg ringede til Lonni og spurgte, om hun kunne hjælpe mig. Det mente hun godt, at hun kunne. Og hvilken forvandling! Allerede efter første behandling oplevede jeg større ro, færre hedeture og bedre nattesøvn. Efter anden behandling stod det lidt stille, hvilket jeg regner med skyldtes, at jeg fik en alvorlig besked om, at min svigerdatter var kommet akut på sygehuset, hvor hun fik en hjerteoperation. De hele gik heldigvis godt for min svigerdatter. Jeg har nu fået fem behandlinger, og hver gang har jeg fået det bedre og bedre. Jeg er mit gamle, glade jeg igen med masser af energi, og jeg får en fantastisk nattesøvn igen – alle småskavanker er langt væk. Dejligt! Stor tak til Lonni. Glade hilsner fra Winni

 13. Michael Dissing
  1. april 2009

  Indlæg nr. 8:
  I godt og vel et par år nu har jeg døjet med nakkeproblemer, irretation og smerte. Derfor har jeg bl.a. haft besøgt behandling hos fysioterapeuter/massører, en kiropraktor, en kranio sakral behandler og en afslapningspædagog – alle uden længervarerende bedringer. Efter egentlig næsten at have givet op, tilbød Lonnie at prøve at hjælpe med sin akupunktur og zoneterapi. Grundet tidligere nederlag, var det klart at mine forventninger og håb var begrænsede. Allerede til den første behandling blev det konstateret at jeg var synligt skæv, da min venstre skulder og hofte var flere cm højere end min højre side – noget ingen af de tidligere behandler har undersøgt, selvom de hver især havde sin teori om grunden til mine problemer. Efter første behandling var skævheden minimeret markant, og efter et par yderligere behandlinger var skævheden utrolig nok helt væk. Som afslutning på det hele, besøgte jeg Mogens til en gang massage med varme/kolde sten, hvilket varmt kan anbefales. Her ca 14 dage efter sidste behandling kan jeg glad skrive under på at Lonnies behandling er den mest effektive behandling jeg hidtil har prøvet – nakken har ikke haft det bedre i meget lang tid. Det er helt utroligt hvad nåle kan udrette. Lonnie og Mogens kan varmt anbefales, og folk bør stærkt overveje denne form for behandling inden så meget andet. Hilsen Michael Dissing

 14. DORTHE AAS
  1. april 2009

  Indlæg nr. 7:
  EG KAN KUN TAKKE LONNI FOR AT HUN KLARER MINE OVERGANGSALDERS PROBLEMER SÅSOM HEDETURER..HISSIGHED…OSV. SAMTIDIGT TA´HUN LIGE EN TJEK PÅ DEN ALM. HELBRED…ONDT I NAKKE…ALBUE..OG DE DIVERS ANDRE SMÅTING SOM OPSTÅR. JEG FÅR ZONETERAPI OG ØREAKUPUNKTUR…DET ER KANON ..PRØV DET..JEG KAN KUN SIGE AT DET HJÆLPER. HILSEN DORTHE

 15. Jytte Jensen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 6:
  Da jeg lider af en kronisk sygdom, som udløste mange smerter i epigastriet, forårsaget af dårlig blodtilførsel p.g.a forkalkninger og deraf forsnævringer, har jeg, inden mine besøg hos dig, døgnet rundt brugt nitroclyserin plastre. Tidligere også fået Pethidin, både som tabletter og injektioner, intet af det lægeordinerede har nogensinde har total effekt, smerterne blev bare ved, Oven i købet fik jeg bivirkninger: Svimmelhed- almen utilpashed- Opkastninger- Følte at jeg var beruset. Efter at have konsulteret dig Lonni er jeg nu fri for alle smerter samt plastre og øvrige smertestillende. I starten kom jeg nogle gange i træk, nu kan jeg nøjes med at blive behandlet hver 4 uge med zoneterapi samt akupunktur, disse afslappende behandlinger kan holde mit kroniske problem i ave- og jeg har aldrig haft det bedre. Jeg vil stærkt anbefale denne form for beh. til andre. 100%!!!!!

 16. Agnes Lønne Kortbek
  1. april 2009

  Indlæg nr. 5:
  Bioenergiser D Tox Spa Det lyder som om det er løgn, men det er det ikke, da jeg i november fik mit første fodbad havde jeg svært ved at tro på virkningen, men det er heller ikke nødvendigt, efter et par gange kunne jeg se og mærke bedring i mit psoriasis, det er endnu ikke helt væk, men så meget forbedret at jeg ikke har oplevet noget lignende tidligere. Agnes

 17. mette nielsen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 4:
  Kære Lonni: Søgte hjælp hos dig grundet migræne. Du sagde jeg var en udfordring, da jeg forinden min kontakt til dig, havde prøvet MEGET alternativt. TILLYKKE-du er min helt.Jeg har ikke haft anfald siden mine besøg hos dig. Har haft optakt, men ved hjælp af tryk på fingeren, som du har vist mig, samt en lille lur, har jeg blot haft små hovedpiner. Jeg skylder dig denne tilbagemelding, da vi besøgende vel ofte bare fader ud, og så kan i stå og tænke om det er godt eller skidt. Dette har været godt- super godt! jeg har sendt anbefalingerne videre til andre “migræne-venner” og håber inderligt de vil opsøge dig/jer HA`det rigtig godt og endnu engang TAK! Kærlig Hilsen Mette

 18. Dorthe Melbye
  1. april 2009

  Indlæg nr. 3:
  Her ved årets begyndelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til Lonni og Mogens – ikke alene for den gode og sagkyndige behndling I giver, men også for den kærlige pleje og omsorg man føler, når man befinder sig i jeres klinik. Mange kærlige hilsener fra Dorthe

 19. anni Lukassen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 2:
  Jeg må også lige give mit besyv med her. Jeg er SÅ mange gange blevet “reddet i sidste øjeblik” af Lonni – enten fordi en migræne var ved at banke hovedet af mig – eller fordi jeg havde så ondt i ryggen og nakken, at jeg dårligt kunne gå. Jeg er hver eneste gang blevet mødt med smil og åbne arme og velkommen her og aldrig følt, at jeg har været til besvær, når jeg lige igen ringede en fredag aften og meddelte, at jeg ville være død længe inden mandag !! Da jeg så fik børn har jeg haft nogle fantastiske oplevelser med Lonni også. Jeg har besøgt hende, mens børnene har været helt nye – og hver eneste gang har hun – med børnene på min mave og zoneterapien blev givet på mig – givet mig rolige børn med hjem i liften. Hun har lige sparket til deres tarme og så videre – så vi undgik mavekneb, dårlig søvn og andre grimme ting. Jeg har givet Lonnis tlf.-nr. og navn til så mange mennesker, som har besøgt hende og har måttet sande, at det altså var rigtig nok, når Anni sagde, at Lonni kunne få de små børn til at skide og falde i søvn….ha.ha Vi er dybt taknemlige hele familien for alle de gange vi har fået hjælp. Vi har stor respekt for det arbejde, Lonni kan. Dertil skal det siges, at Lonni er rigtig go at snakke med – hun er den perfekte lytter – og er aldrig bange for lige at komme med et eksempel fra sit eget liv, og hvad hun gjorde i den pågældende sag. Så få nulret dine tær, få nåle i ørerne, massage på nakken samtidig med en go snak og du vil være som født påny. Lonni – du har min varmeste anbefaling !!!!!!!!!!!

 20. Therese Thomsen
  1. april 2009

  Indlæg nr. 1:
  Kære Lonni. Her er lige en solstrålehistorie fra en tilfreds kunde. I mange år har jeg lidt af Endometriose, og er blevet opereret ca 1 gang om året, hvor man har fjernet slimhinde fra mit underliv. Jeg havde mange problemer med kontaktblødninger og spontane blødninger. Smerter havde jeg også, og det var svært for mig at passe et stykke arbejde, og blev da også sygemeldt i en længere periode, bare støvsugning var nok til at jeg begyndte at bløde og få smerter. Det er en hård belastning hver gang kroppen skal udsættes for en operation, så jeg ville ikke blive ved med at udsætte mig selv og min krop for disse belastninger. Jeg fortalte Lonni om mine problemer, og hun ville heldigvis meget gerne hjælpe mig, så d.7 juni startede jeg med 1. behandling som bestod af Aku. 2000 og traditionel akupunktur samt zoneterapi. 8 dage senere fik jeg 2. behandling, 10 dage senere 3 behandling, og så begyndte der at ske noget. Mine blødninger blev sjældnere og mere kortvarige, og smerterne blev mindre og mindre. Jeg har efterfølgende fået en beh. hver 3 uge, og det kan holde problemet nede. Endnu ved jeg ikke hvordan behandlingsmønstret ser ud i fremtiden, men det har i hvert fald været en utrolig oplevelse for mig, og skal jeg komme hver 3 uge resten af mit liv gør jeg gerne det. det er imponerende hvad et par nåle kan udrette, og jeg ved helt sikkert at jeg ikke skal opereres nogensinde mere, så tusinde tak for hjælpen Lonni. Til sidst vil jeg gerne gøre opmærksom på at der er rigtig mange kvinder som lider af Endometriose, faktisk er det hver 5. kvinde. Mange ved ikke at det er Endometriose de har, de ved kun at de har underlivsproblemer. Da jeg fik stillet diagnosen søgte jeg en masse om det på internettet, og ville ønske at jeg på daværende tidspunkt havde vidst, at jeg kunne være blevet hjulpet med alt. beh.Så det råd vil jeg meget gerne give videre til andre plagede kvinder. Keep up the good work Lonni, du er en ener. Mange tilfredse hilsner Therese Thomsen

Skriv i gæstebogen