Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 15 sider (klik videre nederst) med over 280 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Kvinde - 28 år
  25. februar 2016

  Indlæg nr. 204:
  Jeg har i mange år kæmpet med dårligt selvværd og en høj følsomhed. Dette resulterede i, at jeg i mange situationer blev så nervøs, at jeg brød sammen i gråd.
  Der var alt for mange negative tanker i mit hoved og psykisk overskud havde jeg intet af.
  Dagligdagen føltes derfor ofte som en kamp der var tabt på forhånd.
  Jeg havde hørt om de behandlinger Lonni gav, og jeg må indrømm, at jeg var en smule skeptisk, men jeg var bare så klar på at der skulle ske noget, så jeg kunne komme videre i mit liv.
  Min skepsis blev i hvert fald gjort til skamme. Jeg er så imponeret over hvor meget 1 behandling har gjort.
  Allerede morgenen efter kunne jeg mærke en kæmpe lettelse og en ro jeg ikke havde mærket længe. Skønt!! 🙂
  Jeg vil til enhver tid anbefale andre at kontakte Lonni, hvis hverdagen virker for uoverskuelig.

 2. Tommy
  21. februar 2016

  Indlæg nr. 203:
  Hejsa,
  Jeg vil til enhver tid anbefale Lonni og hendes fantastiske evner!
  Jeg døjede med svimmelhed og uro i kroppen, som der sikkert skyldes stress via mit arbejde. Efter bare et enkelt besøg hos Lonni, kunne jeg mærke en stor forskel. Imponerende hvordan hun formår og ramme nervebanerne. Derfor vil jeg uden tvivl besøge Lonni igen, hvis lignende tilstand skulle dukke op igen.
  Mvh
  Tommy

 3. Regitze
  17. februar 2016

  Indlæg nr. 202:
  Vores datter på 3 år, var nærmest altid snottet og var så modtagelig for alt det, der nu er til rend når man går i børnehave… Så jeg kontaktede Lonni, for at høre om hun ikke kunne hjælpe, og der gik ikke længe før vores datter lagde og fik zoneterapi og vi har ikke set skyggen af snot eller ligende siden. Fantastisk, endnu en gang tak for hjælpen ?

 4. Angst barn efter skilsmisse
  2. februar 2016

  Indlæg nr. 201:
  Efter en skilsmisse og efter at vi begge fik nye partnere, fik vores søn på 5 år utrolig meget angst for at være adskilt fra sin mor, og blev utrolig angst for at miste os eller for ikke at blive set, hvilket gjorde at han græd og havde ondt i sin mave konstant, så man helt selv kunne mærke smerten. Han kunne ikke finde ro og gik med overalt – selv på toilettet.
  Der udover blev han ofte syg.
  Vi valgte trods vi kommer lang vejs fra at tage ham med op til Lonni. Lonni gav ham en fantastisk behandling som helt klart har forløst angsten. Han fik en en lille sten af Lonni, som ikke er kommet op af lommen siden. Han kan sidde længe og lege selv, uden hele tiden at være opmærksom på hvor vi er, eller om vi går. Han græder ikke længere, og når han savner sin mor, er det uden den samme smerte og frygt.
  Han er blevet helt den samme dreng igen som før.
  Desuden er det som om det også har fjernet en del sorg indeni mig.
  Kh og tak til Lonni
  Fra en lettet far

 5. Er godt på vej
  29. januar 2016

  Indlæg nr. 200:
  Jeg har været psykiatrisk patient i over 10 år, og har spist 5 forskellige tabletter. Jeg havde fået den besked, at jeg fik det ikke bedre og måtte lære at leve med mine dårlige perioder og en alletider tilstedeværende angst. Jeg kunne ikke acceptere og tog kontakt til Lonni. Og mange tak for det, hun fik rusket op i mig, og fik mig til at tage skeen i egen hånd. Jeg er nu godt igang med at udtrappe medicinen, dog meget langsomt, og kan mærke bedring. Samtidig med får jeg støttende behandling af Lonni. 🙂

 6. Anonym
  27. januar 2016

  Indlæg nr. 199:
  Jeg har gennem 25 år lidt af celleforandringer i underlivet. Jeg har hidtil sluppet for skadende operationer, men jeg har ikke kunnet undgå en ætsende creme, som har lavet alvorlig ravage i den sarte balance.

  Lonni har guidet mig til at tappe på mig selv og efter en uges behandling er området med celleforandringer mærkbart svundet. Jeg forventer, at det vil være væk, inden ugen er ovre.

  Jeg er nærmest lykkelig. 🙂

  PS (4. februar): Som ventet – ALT er i balance, ingen celleforandringer mere.

 7. En nu ubekymret mor
  30. december 2015

  Indlæg nr. 198:
  Helt fantastisk intet mindre 🙂
  Min datter på 15 år har fået 2 behandlinger hos Lonni.

  Hun var psykisk ude af balance. Har i 8 år haft kraftig astma.
  Min datter er nok en af de der 12 tals piger som slæber gode karakterer hjem fra skolen og knokler af sted på fodboldbanen, der hvor andre med astma nok havde givet op. Men trods alle fine resultater i livet var hun ikke glad, der var alt for meget der fyldte i kroppen på hende.
  En dag tog hun modet og vi besøgte Lonni, og de skabte hurtig den fornødne tillid. Min datter blev efter første behandling helt fri fra astma. Vi har tidligere forsøgt trappe ud af medicinen uden held. Men Lonni fandt ind til hvor den sad.
  Nu er det 3 måneder siden min datter sidst tog medicin og hun kan nu let klare alt det fysiske og en hel kamp på fodboldbanen.
  Det hjalp på selvtilliden, men der skulle en behandling mere til.
  Min datter var brændt sammen af alt ræset med at skulle være den glade og dygtige og den der altid skulle hjælpe andre.
  Hun så sig selv som tyk og grim og ikke god nok.
  Den sidste behandling hos Lonni som vi fik med meget kort varsel satte en stopper for de dårlige tanker.
  For første gang i de 15 år har jeg hørt min datter sige. Jeg bliver smuk i morgen i mit nye tøj. Med det største smil på læben.
  Hun har denne jul tilbragt dage med venner og sovet med dem. Noget der aldrig er sket før.
  Jeg har fået en glad pige, der stoler på sig selv.

 8. Bedre sent end aldrig :-)
  19. november 2015

  Indlæg nr. 197:
  For ca. et halvt års tid siden besluttede jeg mig for, at nok må være nok. Vores søn var på daværende tidpunkt ca. 2 1/2 år gammel og havde aldrig i hans korte liv haft en rolig aften eller stille tid inden sovetid. Hans lillebror, et år yngre, har aldrig haft problemer med at sove eller finde ro, så kampen med vores ældste søn var hård og slidende, når vi vidste, at der var mulighed for at få rolige aftener.

  De sidste 8 uger inden jeg tog beslutningen om at kontakte Lonni var aftenerne så voldsomme, at vi løftede en skrigende, total ude-af-det dreng op på hans værelse. Han var så angst og bange og vi gjorde ALT vi kunne for at hjælpe ham. Det kunne tage ca. 3 timer med råb, skrig og gråd, hvor han til sidst faldt i søvn af udmattelse. Mit moderhjerte blødte og jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op. Råd fra sundhedsplejerske og læge var: Hold ud – det er bare alderen eller put ham og gå ind til ham hver 2-3 min. Lad ham sove ved jer, men intet hjalp, tværtimod det blev bare værre og værre. Samtidig døjede ham med Night Terror, meget voldsom form for mareridt, så nætterne var også hårde at gå igennem, da jeg ofte er alene med drengene, da farmand arbejder meget og rejser ofte.

  Tog kontakt til Lonni og få dage efter var der en tid.. må sige jeg var lidt nervøs, da behandlingen af vores søn skulle foregå igennem mig. Men hold nu op hvor tog du mig med storm. Lonni behandlede mig/os med tankefelt terapi. Det var en oplevelse for livet. Efter første behandling forklarede Lonni mig, at der højst sandsynlig ville komme en reaktion fra begge vores drenge. Dagene efter havde jeg drenge der var syge, snot og småfeber, ud af den blå luft. Og nåe ja ikke at forglemme – sure og i så dårligt humør fra tåspidserne og op til hårspidserne. Puha det var hårdt.

  Anden behandling var vores ældste søn hjemme, jeg puttede ham i barnevognen, og tog ud til Lonni imens en god veninde passede vores søn, så jeg i ro kunne tage imod Lonni´s behandling. Igen havde jeg bare en VAUW oplevelse. Ikke nok med dette var for at hjælpe vores søn, hjalp hendes behandling også mig og jeg havde en flyvende fornemmelse og var i super duper godt humør, da behandlingen var endt. Jeg var bare så glad, positiv og tilpas. Min rygsæk var helt tom.

  Da jeg kom hjem, vågnede min søn, han var i samme skønne humør som mig selv. Han var såååå tilpas, havde ikke set ham sådan længe. Og det allerbedste, putningen denne aften tog 10 min, og siden vores besøg hos Lonni har jeg en dreng der brokker sig eller prøver mig af som alle andre 2 1/2 årige drenge skal. INGEN gråd, ingen angstfyldte øjne eller en bange lille fyr. Indimellem stadig lidt mareridt, men ikke i nærheden af, hvad vi oplevede inden. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og vores søn.
  Vil til enhver tid anbefale Lonni og TUSIND takker for hjælpen.

 9. Piotr
  18. november 2015

  Indlæg nr. 196:
  Efter at være gået ned med stress et par gange og fået konstateret muskelsvind begyndte det at gå ned ad bakke for mig. Og så begyndte adskillige andre symptomer at melde sig på banen, tankemylder, ondt i maven, dårlig fordøjelse, kronisk træthed, dårlig psyke, vrede, utilpashed, manglende lykke og listen fortsatte bare.

  Idet det etablerede system kun kunne konstatere mine skavanker, men ingen svar gav på hvordan jeg kunne komme af med dem, begyndte jeg naturligt at vende mig mod det alternative som zoneterapi, akupunktur m.v. Det løste nogle af mine problemer i et stykke tid, men så dukkede de op igen.

  Så stødte jeg på TFT/EFT og METAsundhed, som kunne løse mine problemer for altid. Da jeg imidlertid ikke kunne komme dybt nok for at forløse mine problemer selv, idet de hang sammen med barndommen, søgte jeg en behandler, der kunne hjælpe mig. Og efter at have bladret i de behandlere der var tilgængelige, faldt valget på Lonni, som straks fangede min opmærksomhed og beskrev de adskillige problemer, hun har løst, så jeg var ikke tvivl, at der ville ske fantastiske ting.

  Og jeg skal love for, at jeg blev positivt overrasket over det resultat, der skete efter første behandling, hvor vi rejste tilbage til dengang jeg var en lille celle i min far. Det var intet mindre end mirakuløst det der skete, og det føltes som at have fået nyt liv og muskelsvinden samt mange af mine andre symptomer begyndte at forsvinde i løbet af et par dage. Jeg fik fjernet omkring 50 % af de ubehag, jeg har båret på bare efter en behandling. Jeg har efterfølgende fået flere behandlinger for at smide mere ud den rygsæk, hvor jeg over årene har samlet en del skrammel, men Lonni har hjulpet mig til at skære hul i bunden af rygsækken, så lortet kan komme ud.

  Jeg kan kun varmt anbefale Lonni til ligegyldigt hvilke skavanker, man bøvler med i sit liv, hun kan løsne dem alle. Og tusind tak Lonni for at have løsnet min indre livskærlighed, jeg ikke troede, jeg kunne føle igen.

 10. Fie
  14. oktober 2015

  Indlæg nr. 195:
  Efter en krise-periode i graviditeten efterfulgt af en hård start på livet for vores dreng, har min krop været fyldt med spændinger, meget længe. Jeg valgte at få massage med sten, hvilket absolut var en god oplevelse. Mogens er virkelig dygtig, og ved hvad han har med at gøre – han vejledte også til, hvordan jeg selv kan afhjælpe spændingerne vha tryk i fingrene. Jeg kommer helt klart igen og vil nu sprede det gode rygte!! ☺️

 11. Tidligere skamfuld og sulten pige..
  14. oktober 2015

  Indlæg nr. 194:
  Efter mange års kamp mod anoreksi og 2 indlæggelser i Aalborg uden resultater kan man roligt sige, at jeg var ved at opgive håbet, og at jeg var mere end bare udmattet. Jeg havde været indlagt i Aalborg 2 gange og havde øget vægten en del men kæmpede stadig med en masse skyld og skam… Lægerne i Aalborg så min vægtøgning og kunne hjælpe med en kostplan, som jo ikke hjalp en dyt på tankerne…
  Jeg blev anbefalet Lonni og efter en snak og to behandlinger – samt nogle hjemmeopgaver – er jeg på rette vej. Jeg tænker ikke længere grimt om mig selv, mine sult og mæthedsfornemmelser er vendt tilbage og jeg har taget 2 kg på i den korte tid, jeg har været i Lonnis hænder, hvorimod jeg har tabt 5 kg i Aalborgs….

  Lonni er et fantastisk menneske, hun er varm og kærlig! Der er så meget tryghed i hendes bolig, og jeg har aldrig været andet end fuld af tillid til hende!
  Hun kan anbefales 100%!

 12. Nordjyden
  5. oktober 2015

  Indlæg nr. 193:
  Hvad søren er meningen…. Sådan tænkte jeg tit efter mange år med store smerter og et uafklaret liv grundet trafikuheld og stress. Der var ikke rigtig noget der fungerede, smerter i den ene side, manglende overskud, svimmelhed, søvnløshed mm. Selv økonomien viste tænder…. Det er så nemt at komme i negative spiraler, når man ikke kan få vendt skuden – og spændingerne forværrer det hele.
  Her kommer Lonni og Mogens så ind i mit liv – og TAK FOR DET ❤️
  Lonni hjalp mig med at få ryddet op – helt tilbage – og få givet slip på “alt det gamle”. Tankefeltsterapi er nu blevet en del af mit liv på daglig basis.
  Mogens hjalp mig med at løsne musklerne op med stone massage, og han gav mig fokus på holdning, bevægelser mv, så jeg spænder mindst muligt.
  Det kan da godt ske, at jeg aldrig kommer tilbage på “fuld skrue” – men jeg har accepteret mine begrænsninger og har fokus på alt det gode i mit liv.
  Jeg kan varmt anbefale Stærk Helse – professionel og løsningsorienteret behandling med den enkelte i fokus.
  TAK

 13. Den taknemmelige.
  1. oktober 2015

  Indlæg nr. 192:
  Kære Lonni.
  Tusind Tak for hjælpen!!
  Jeg kom med stærke nakkesmerter, hyppige migræneanfald, tankemylder, søvnløshed og ikke mindst stress.. Efter første behandling fik jeg det meget bedre og masser af overskud. Derfor valgte jeg en behandling mere, så hele “rygsækken” kunne blive tømt, skønt – det lettede?. Du har givet mig et nyt liv, og jeg er sikker på, jeg vender tilbage, hvis ” rygsækken” bliver lidt for tung igen.
  Du er fantastisk❤️.

 14. Pigen fra Fyn
  22. september 2015

  Indlæg nr. 191:
  Jeg havde af min læge fået at vide at jeg havde stress….Ikke lige det jeg havde forventet.
  Jeg havde hørt om Lonni, og tænkte at hun måske kunne hjælpe mig.
  Jeg blev godt modtaget, og vi fik os en snak om, hvordan jeg havde det.
  Da behandlingen startede, havde jeg det som om det var en spændeskrue på mit hovede,
  efter en time, med en masse som blev blæst væk, kunne jeg rejse mig fra briksen,
  helt uden den trykkende fornemmelse. Efter 1 times behandling og 1 opfølgende samtale er al stress og ubehag 100% væk.
  Tak Lonni

 15. Lars Plovmann
  29. august 2015

  Indlæg nr. 190:
  Kære Lonni.
  Jeg var på besøg ved dig og regnede egentlig med, det var TFT, jeg skulle ha’ – det blev så en blanding af en masse forskelligt 🙂 og det var absolut en stor god oplevelse.. De problemer og sager vi render rundt med bunder jo tit i mange andre ting, end man lige regner med, og jeg skal da lige love for vi kom hele vejen og hele følelsesregisteret igennem…
  Jeg har haft det rigtig rigtig godt, kan mærke en indre ro, en afslappende følelse jeg ikke har haft længe, og føler mig helt ovenpå.
  Hvorvidt det har haft indflydelse på mine problemer, og det jeg egentlig kom med er noget uvis, men jeg tror måske på det endnu kan blive lidt bedre med tiden, ELLERS må jeg over til dig igen…
  Du er absolut en kompetent, behagelig, dygtig og dejlig person, som jeg kun kan give de bedste anbefalinger..
  med kærlig hilsen
  Lars P.

 16. Susanne Henriksen
  26. august 2015

  Indlæg nr. 189:
  Fortvivl ikke – der er hjælp at hente hos Lonni..
  Jeg havde gennem længere tid gået med mavesmerter-kolik anfald. Jeg var erklæret rask af lægerne.. vidste godt at min psyke havde taget bolig i min mave. 3 timer med både TFT og metamedicin og lidt zoneterapi og akupunktur – så var min mave glad igen og faldt helt til ro…tak for hjælpen
  Kh Susanne Henriksen

 17. Midtjyden
  24. august 2015

  Indlæg nr. 188:
  Lige før sommerferien besøgte jeg Lonni i hendes praksis i Holstebro. Jeg ønskede at få ryddet op i min rygsæk og igennem først at udfylde et spørgeskema, hvor jeg gennemgår de forskellige traumer jeg har haft i mit liv, er en slags terapi i sig selv. I form af forskellige teknikker leder Lonni mig igennem en rejse og forsøger at fjerne mit ubehag ?. Lonni er et utrolig sødt menneske, der kun vil gøre det bedste for en. Jeg gennemgår en behandling i ca 2 timer, og kroppen får så lov til at reparere sig selv, og hold nu op et smerte helvede der så kom. Men selvom jeg tænkte, at det her kommer jeg aldrig igennem, er jeg nu nået til et punkt, hvor jeg kan sætte flueben ved mange ting, der er blevet bedre i mit liv. Det gode ved Lonni er, at hun aldrig presser mig til yderligere behandlinger, det mærker man selv efter, om man har behov for. Jeg tror nu selv, at jeg tager en behandling mere?. Jeg ringede til Lonni for at høre om hun ville lære mig tankefeltterapi. Det ville hun, og da hun havde brugt over en halv time på mig, spurgte jeg, hvad det kostede og hun sagde: Ingenting, det var et serviceeftersyn ?. Lonni, det var stort af dig, og jeg er dig dybt taknemmelig, for du er ved at få mig på rette vej på min lange rejse?

 18. Min historie
  23. juli 2015

  Indlæg nr. 187:
  Jeg har haft PTSD i alt for mange år og lært at “dette” måtte jeg leve med.
  I januar 2015 var min angst så stor, at det ikke bare gik ud over mig selv – men også ud over de mennesker jeg holdt allermest af, derfor vågnede jeg en morgen og havde kun to valg – at blive dopet med medicin eller prøve noget alternativt, jeg gik ind på nettet og skrev tanker Thisted og fandt “min hjælper”, du tog mig ind samme dag og så begyndte miraklerne at ske dag for dag.
  Jeg kom med min angst men som du sagde, ” skulle vi ikke lige også fjerne din PTSD, når vi er ved det ?? ” Ha ha! Jeg troede, du jokede, men det gjorde du ikke. Jeg kunne nu være sammen med mange mennesker, kunne være i høje lyde, gøre ting og sager lige når jeg havde lyst – skulle ikke hele tiden passe på mig selv, kunne gøre to ting på samme tid, min angst var pist borte, mine PTSD symptomer blegnede, kort og godt – min sygdom styrede ikke længere mit liv – JEG HAVDE NU STYRINGEN…
  Jeg fik tre timers behandling – det var det..
  “Nogle døre må man lukke for at verden kan blive større” ..tak for hjælpen Lonni, for at gøre min verden større, for at hjælpe mig til at blive et rask menneske ….
  Kh. hende den taknemmelige

 19. Førstegangsmor
  30. juni 2015

  Indlæg nr. 186:
  Hej Lonni
  Jeg vil blot sige tusind tak for behandlingen – det var først og fremmest en vild oplevelse at gennemgå de forskellige episoder af mit liv , men også en forletning at gennemgå dem, acceptere dem og pakke dem væk igen! Jeg har absolut haft god gavn af behandlingen og har efterfølgende taget kæmpe store skridt i forhold til de ting, jeg havde problemer med inden jeg kom – og de skridt jeg har taget, har jeg taget uden de store overvejelser, så det har absolut været effektivt! Tusind tak – vil anbefale det til alle og enhver jeg snakker med, som kunne have gavn af det, og måske ses vi igen en anden gang 😉
  Mvh sp

 20. Lisette
  31. maj 2015

  Indlæg nr. 185:
  Kære Lonni og Mogens 🙂
  Tusind tak for en dejlig behandling!
  Jeg kom til jer med smerter i lænden, som strålede ud i venstre balle og som til tider kunne mærkes helt ud i lilletåen. Det var nok hvad man kalder et hold i ryggen, som kunne mærkes i iskiasnerven. Jeg fik dette hold i et forkert løft i starten af min graviditet, og da jeg så havde født min søn, besluttede jeg mig for at nu skulle det altså være slut. Jeg tog først til kiropraktor, det blev dog blot værre og gjorde endnu mere ondt, så det var ikke den rette vej. Jeg er tidligere kommet hos Lonni med alt fra “sukkerafhængighed” til migræne til personlige problemer, og hun har hver gang hjulpet mig med mine problemer, så derfor faldt mine tanker naturligvis på Lonni med det samme! Jeg skrev og fik en tid dagen efter – helt fantastisk 🙂 Lonni behandlede mig med zoneterapi, og jeg kunne allerede mærke forskel, da jeg gik derfra! Dagen efter kom jeg ind til Mogens, som behandlede mig med akupunktur og hotstone-massage. Dagene efter mærkede jeg minimalt til det og på 5. dagen mærkede jeg intet! Helt fantastisk 🙂 Kan ikke sige nok hvor skønne Lonni og Mogens er! Man føler sig velkommen og tryg så snart man træder ind i deres hjem, og jeg anbefaler dem til alle 🙂 Jeg vil til enhver tid vende tilbage til dem, hvis der skulle opstå er nyt problem 🙂

Skriv i gæstebogen