Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 15 sider (klik videre nederst) med over 280 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Misse
  28. oktober 2017

  Indlæg nr. 244:
  Jeg var håbløst i krise, da jeg modtog en TZ session, efter at have oplevet dårligt arbejdsmiljø og forfølgelse fra kollegaer i et stykke tid og deraf stress fysisk og mentalt.
  Havde det af helvedes til, mit selvværd var på lavpunktet, følte ikke at jeg var en disse værd.
  Føler nu et overskud igen, spiller fodbold igen, har lige muret udhuset og kager bager jeg igen.
  Jeg vrisser ikke mere, men er i balance, min søn siger “mor er glad igen” og gemalen syntes at hans kone er kommet hjem igen.
  Kh.. fra en glad bondekone

 2. Den taknemmelige
  11. oktober 2017

  Indlæg nr. 243:
  Jeg var gravid udenfor livmoderen og skulle derfor have fosteret fjernet – det var en hård proces især psykisk.
  Jeg søgte efterfølgende hjælp hos Lonni/Stærk Helse.
  Efter første behandling, hvor hun varmede “redekassen” op (som hun kaldte den), sagde hun, at jeg ville ikke nå min tredje menstruation før en ny graviditet.
  Jeg gik derfra med blandede følelser, da jeg selvfølgelig ønskede at hun talte sandt, men alligevel så kunne det jo ikke være sandt. Hvordan turde hun dog sige det?
  Første menstruation kom, anden kom …. og tredje ! – kom ikke .. det var helt vildt, og turde ikke tro på det. Men ganske rigtigt .. jeg var gravid, og har nu fået en fantastisk søn.
  Derfor kan jeg kun anbefale Stærk Helse til alle I der går derude og ønsker at blive gravide. Hun hjalp mig!
  De varmeste anbefalinger herfra mig.

 3. Karin 59 år
  2. oktober 2017

  Indlæg nr. 242:
  Kom til Lonni med PTSD stress og angst tone angivende – sygemeldt fra job – 2 gange TZ og der er ro i hovedet og i kroppen ..
  I dag er jeg startet på job – alt gik godt – jeg er tilbage på rette vej – stærkere – mere afbalanceret og bedre til at sige fra og til ..
  Jeg er igen herre over eget liv.
  Hilsen Karin

 4. Birthe
  12. september 2017

  Indlæg nr. 241:
  Min diagnose er PTSD (siden 2012) Det meste af tiden lever jeg hånd i hånd med den – men nogle gange tager den magten fra mig ..
  Er sygemeldt nu på 3 uge – fik TZ (FIK KUN EN BEHANDLING) for 14 dage siden – en halv time efter behandlingen var “jeg tilbage i mig selv” – hovedet var tømt – ingen tanker om død og ødelæggelse – temperatur svingningerne forsvandt – afslappetheden og lethed genvunden – angsten pist borte – klarheden indfandt sig … hovedet og tankerne igen “normale” ….. Min krop snakkede dog stadigvæk med (sovende mund/arme/ben) dette afhjælper Lonni så med zoneterapien ???Jeg er på vej tilbage – som den bedste udgave af mig selv ❤️❤️????
  Så til jer der ude, der læser dette – tøv ikke – det virker seriøst de terapi former Lonni har udviklet ..

 5. Dodo
  31. august 2017

  Indlæg nr. 240:
  Kære Lonni
  Tusind tak for sidst, og jeg er så glad for mit besøg hos dig.
  Det gav mig ro i mit trætte og anspændte hoved og hjerte.
  Jeg fandt kærligheden i / til mig selv igen. Det var meget betydningsfuldt for mig, at kunne bære sig selv, og mærke gensidig kærlighed fra deraf.
  Utroligt, at kunne være i et rum i så lang tid, uden at tiden bad om min tilstedeværelse.
  Jeg var bare der, hvor jeg skulle være på det tidspunkt, – uden frygt, uden angst, – bare være.
  Tak igen for nogle af de bedste timer.
  Jeg har det godt, og er på vej til at hvile i mig selv igen.

 6. Beate Elvevold
  17. august 2017

  Indlæg nr. 239
  Tusen takk for en fantastisk behandling Mogens – med din holistiske La Stone massage i kombinasjon med akupunktur. Dette var første gang jeg har prøvd en sånn type massasje og kropp og sinn har det strålende godt.Dette var en dyptgående, helhetlig og behagelig behandling, som jeg gleder meg til å komme til Danmark for å ta igjen. Elefantastisk !!

 7. Malene
  25. juni 2017

  Indlæg nr. 238:
  Kære Lonni.
  I dag har jeg haft mit andet besøg hos dig. Min rygsæk var så tung og gammel, at det krævede et besøg mere. Men det er uden tvivl det hele værd.
  Jeg sidder nu herhjemme, træt og med en helt uvirkelig form for ro i mit hovede. En ro jeg faktisk ikke kan huske, at jeg nogensinde før, har haft. Jeg er slet ikke i tvivl om at, det at kontakte dig, har givet mig så meget mere, end hvad jeg ellers har prøvet før, for at få styr på alle de oplevelser jeg i mit liv har haft.
  Jeg er dig SÅ taknemmelig, for at du har givet mig et sted, hvor jeg har kunne få åbnet op for alle de dumme ting, der har hængt nedover hovedet på mig, og en ro til at jeg har kunne slippe dem.
  Jeg er meget mere bevidst om mig selv, jeg tænker ikke så meget over alting, hvilket er så mærkeligt, for en tænker som mig. Jeg har ro i hovedet, en hel anden form for glæde og selv folk omkring mig, kan mærke en tydelig forandring, selv efter første gang. Jeg ved nu, at det er okay at jeg tænker på mig selv, at jeg dyrker mig selv og det jeg drømmer om og vil med mit liv. Jeg har lært, at det er okay at være en smule egoistisk, i stedet for altid at tænke på andre og deres behov.
  Jeg vil lave de “lektier” som du har givet mig, så jeg forsat kan blive ved med at have de følelser, som jeg har nu efter sidste besøg hos dig.
  Tusind tak for den tryghed og varme du gav mig, jeg vil aldrig tøve med at kontakte dig, hvis spøgelserne begynder at spøge igen.
  Et kæmpe hjertevarmt knus.

 8. Hende den glade
  19. juni 2017

  Indlæg nr. 237:
  Jeg begyndte at komme ved Lonni, efter en hård barndom – som endte i tvangshandlinger og angst.
  Jeg har efter de 2 besøg med Lonni fået min liv igen. Jeg er ikke begrænset mere eller bange.
  Jeg troede ikke at jeg i en alder af 21 år skulle søge om hjælp mod angst og stress, men det skulle jeg og det er okay!
  Jeg har gennem forløbet følt mig meget tryg, og i gode hænder. Så sidder du og kigger med her, så ring og få en snak med Lonni, om du er 18, eller 55. Det skader aldrig at høre og jeg fortryder ikke jeg skrev en mail.
  Husk, man er ikke svag fordi man spørger om hjælp!
  Kh

 9. Lisa
  1. maj 2017

  Indlæg nr. 236:
  Kære Lonni! Tusind tusind tak fordi du hjalp mig endnu engang, det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg var så angst og bange og jeg kunne slet ikke få styr på mine tanker, men efter 3 behandlinger hos dig har jeg det godt igen. Jeg kan kun anbefale Lonni, hun er så dygtig og sød man kan virkeligt mærke at hun gerne vil hjælpe dig. Kærlig hilsen ❤

 10. Tanja
  1. maj 2017

  Indlæg nr. 235:
  Da min mor første gang besøgte Lonni for efterhånden flere år siden, var hun meget hårdt ramt af angst.
  Hun kunne på ingen måde leve en normal hverdag og blev konstant mindet om sin sygdom. Hun kunne ikke være alene, sov ikke om natten, var bange og ked af det konstant, kunne ikke være i sin egen krop og var faktisk helt ustyrlig det meste af tiden. Hun havde endda været indlagt, men det blev kun værre…..
  Den eneste hjælp min mor blev tilbudt var medicin, men lige lidt hjalp det.
  Vi var blevet anbefalet, at kontakte Lonni, da hun havde hjulpet bekendte med lidt af hvert.
  Jeg tror egentlig ikke, vi havde nogen forventninger, men vi var desperate, både min mor, men også os som familie.
  Min mor skulle have hjælp nu, ellers ville alternativet være forfærdeligt. For min mor havde givet op.
  Det var et forsøg værd, at kontakte Lonni…. Så det gjorde vi!
  Lonni hjalp min mor med hendes forfærdelige angst og er nu blevet et meget lykkeligere menneske i dag.
  Hun er glad, nyder livet, kan sagtens være alene og er endelig blevet den mor vi kendte engang.
  Hun har besøgt Lonni nogle gange og hun ved, at hun altid kan kontakte hende, hvis angsten skulle komme tilbage.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Lonni. Ord kan ikke beskrive hvad Lonni’s hjælp har betydet for min mor og vores familie.
  Så inden man giver op, fylder sin krop med ødelæggende medicin som alligevel ikke hjælper og har prøvet alt muligt andet, så kontakt Lonni og hendes mand. De har reddet os, som familie. TAK er kun et fattigt ord.

 11. Eva
  1. maj 2017

  Indlæg nr. 234:
  Jeg vil meget gerne takke Mogens mange gange for den holistiske La Stone massage, der fiksede min skulder og hofte, ved et eneste besøg, så jeg kunne nyde resten af min ferie i det jyske.

  Kan kun på det kraftigste anbefales.
  Mvh Eva

 12. Sandra
  17. april 2017

  Indlæg nr. 233:
  Hej Lonni.
  Nu har jeg fået bearbejdet den fantastiske oplevelse som du gav mig sidst jeg var ude ved dig.
  Jeg “svæver” stadig lidt efter den oplevelse og jeg kan slet ikke vente til næste gang. Jeg har skrevet sætningerne du bad mig om, hver dag – og har allerede skiftet et af ordene. Og bekymringskassen er ikke nær så fyldt som jeg egentlig regnede med, at den ville være. Og de “overfladiske” bekymringer jeg synes jeg havde, er kommet op af kassen igen, det har virkelig været en fantastisk og bekræftende oplevelse, af hjertet tak for den.
  Har fortalt min mand og familie samt venner om det – nogle er skeptiske og ved ikke rigtig, hvordan de skal forholde sig til det, andre suger alt til sig og jeg fortæller jo bare, og jo mere de spørger, jo mere går det endelig op for mig hvor vildt det endelig var.
  Endnu en gang tak fra Sandra

 13. Lise 42
  3. april 2017

  Indlæg nr. 232:
  Efter en lang sej periode med smerter, stress og en følelsesmæssig rutschetur besøgte jeg Lonni. Det er ikke første gang, for Lonni bruger jeg efterhånden hver gang, jeg står overfor udfordringer, jeg er kørt fast i, og som det etablerede behandlingssystem enten synes, man skal klare med piller, eller ikke har kunnet hjælpe mig konstruktivt med. Jeg ved efterhånden også, at Lonni kan “fikse” det meste, og denne gang ingen undtagelse. Jeg var havnet i et hul, jeg ikke helt vidste hvordan jeg skulle komme op af. Men efter et par timers samarbejde med Lonni, havde jeg fået benene oven vandet og var så meget klar til at gå ud i verden igen. Glad og lettet.
  Jeg ved det virker, men imponeres alligevel hver gang over at noget kan fjernes og fikses så hurtigt. Og bivirkningsfrit! Tak for dig Lonni <3

 14. Marie 26
  2. marts 2017

  Indlæg nr. 231:
  Efter et besøg hos Lonnie har jeg fået det meget bedre!
  Jeg kom med et hoved fyldt med spekulationer og bekymringer om alt muligt. I dag er mit hoved mere tomt og jeg kan være nærværende nu, glad og positiv. Selvfølgelig kan jeg stadig bekymre mig, men det er overhovedet ikke i den der ”nu går min verden under”-bekymring. Jeg har slet ikke behov for at kontrollere alt længere, da jeg er meget mere i harmoni med mig selv og min krop.
  Jeg har mistet mange personer i mit unge liv, men Lonnie hjalp mig med at få ”lagt låg” på min sorg. Hun er simpelthen så dygtig og jeg fik en følelse af, at hun forberedte sig for mig og min historie. Hun vil virkelig en det bedste. Vil så inderligt anbefale en tur ud til Lonnie, hvis man går og kæmper med et nedtrykt humør, uden man ved hvorfor.

 15. Katrine, 42
  18. februar 2017

  Indlæg nr. 230:
  Har gennem 2 behandlinger hos Lonni fået bearbejdet gamle traumer. Har siden mine behandlinger oplevet, at mit psykiske overskud er vokset markant og har ikke følt angst. Lonni er det kæreste, varme menneske og jeg føler mig så tryg i hendes nærvær. Kan kun anbefale at besøge stærk helse. Tak….. Kh. Katrine

 16. Sofie, 67 år
  7. februar 2017

  Indlæg nr. 229:
  Jordens bedste ting er sket i mit liv, det er svært at udtrykke min glæde og lettelse samt taknemmelighed, det er så stort så stort, bedre end at få foræret et hus og jeg har savnet denne hjælp i hele mit liv som jeg fik af Lonni på én eneste session.

  Mine traumer sidder ikke aktivt og forstyrrer i min krop længere, ingen kan genkende mig mere, da jeg nu er i ro og kan sige hvad jeg har på hjertet uden at tude, det kunne sagtens tidligere tage en eftermiddag for at få roen igen efter et anfald, som altid blev startet af en afsked, noget bevægende mennesker sagde eller noget de gjorde, blot en lille forkert bemærkning, så var jeg i mine følelsers magt.

  Nu kan familiemedlemmer være i krise, jeg kan sagtens rumme dem, og de græder uden at jeg bliver rørstrømsk og nu kan jeg i stedet støtte dem og være der for dem.

  Ingen har nogensinde forstået mig og mine ukontrollerede og ustoppelige grådanfald og jeg har følt at de lukkede af for mig, jeg følte og blev isoleret og håbløst fortvivlet, tænkt på selvmord og været ved at give op mange gange.

  Siden jeg var 2 år gammel, og var ved at drukne, har jeg lidt af svær vandskræk, alle steder vi kom hvor der var vand, registrerede jeg det øjeblikkeligt, jeg kunne ikke følge med de andre i vandet, vi kunne ikke parkere ved vand, jeg led af søsyge også på land, har jeg soppet i vandkanten har det været 27 grader, KUN i yderste vandkant. Nu bader jeg med datter og barnebarn i svømmehallen og kommer sågar, helt uden at tænke over det – glædestrålende under vandet, jeg er nu kun rolig og fredfyldt. Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok, over den hjælp Lonni kunne give med hendes mirakuløse værktøjer. Jeg har før uden effekt afprøvet hypnose, prøvet psykologisk/pædagogisk vand træning også uden virkning og nu har jeg sluppet mine beroligende piller som jeg tog 2 gange dagligt. Jeg havde også inden besøget nogle smerter i hovedet som forsvandt og jeg tager heller ingen næsespray mere. Jeg mærker heller ikke mere min frygt for at miste mine nærmeste. Kh. fra Sofie

 17. Emilie 22 år
  1. februar 2017

  Indlæg nr. 228:
  Da jeg kom til Lonni i oktober 2016, var jeg den usikre pige med lavt selvværd, ofte ked af det og synes livet var imod mig. Det med sorg var utrolig hårdt for mig. Folks toneleje kunne gøre mig virkelig irritabel, og jeg var god til at sige meget undskyld og tage enhver skyld på mig. Jeg bekymrede mig om alt. Lonni kaldte det offerrollen, som jeg helt klart mener, hun har ret i.

  Jeg fik to behandlinger. Efter den første behandling, føltes det underligt ingen tanker at have i hovedet (som jeg jo var vant til at have masser af). Nu kunne udfordringerne komme an. Men jeg var alligevel ikke helt i mål, så jeg fik en behandling mere cirka 3 mdr. efter. Jeg tog derfra og var ufattelig glad, intet kunne skyde igennem mig. Hold op en følelse at få, er så overrasket. Jeg har fået bedre selvværd, og jeg ved nu at jeg er god nok, og har lige så meget ret til at være her som alle andre. Jeg er blevet langt mere positiv. Folks tonefald gør mig ikke længere irritabel, og jeg har lært at selvom folk dør, er det okay at gemme dem i dit hjerte og lade livet gå videre. Jeg har lært, at bekymringer er ikke værd at samle på. Og at man skal tage dem når de kommer, i stedet for at tage sorgerne på forhånd.

  Det med at leve i frygt for ens nærmeste skulle gå hen og dø, har jeg lært at jeg ikke skal. Jeg skal nyde dem, elske dem og holde af dem. Og dør de en dag, behøver jeg ikke føle mig forladt.

  Jeg fik instruktioner i hvordan jeg udøver tankefeltsterapi på mig selv, og hvilke positive ting lige netop det gør for min krop og sind.

  Jeg har stadig en del arbejde med mig selv, men det skræmmer mig overhovedet ikke. Det er positivt, desuden lære vi hele livet.

  Lonni er et menneske der har begge ben solidt placeret på jorden, hun er ufattelig menneskelig og hjælper gerne. Jeg er forundret over hvad hun kan gøre. Hun må være Guds gave til folket, jeg tror, hun vidste hvad hun skulle allerede i en ung alder, nemlig hjælpe andre. Jeg har ikke fortrudt at jeg har brugt penge, på at jeg skulle få det godt, og både penge og tid er givet godt ud. Jeg gør det gerne igen, for at få et bedre liv.

  Har man det skidt, fortjener man at få det godt.

 18. Ane
  18. december 2016

  Indlæg nr. 227:
  Efter en enkelt omgang TZ ved Lonni, er mine symptomer på bipolar affektiv lidelse og angst forsvundet fuldstændigt, hvilket også har medført at jeg ikke længere lider af søvnløshed og derved ikke behøver tage PN medicin længere. Derudover har jeg gennem behandlingen fået bearbejdet nogle traumer, som har siddet i kroppen i mange år, hvilket jeg er dybt taknemmelig over. Nu kan jeg endelig leve et normalt og lykkeligt liv, uden traumer, tankemylder og angst. Tak er kun et fattigt ord. Jeg er Lonni dybt taknemmelig og vil helt klart anbefale andre med psykiske lidelser og traumer, at prøve TZ – for det virker!

 19. Sonja
  5. december 2016

  Indlæg nr. 226:
  Jeg blev flere gange behandlet hos Lonni med bl.a. TFT / TZ og zoneterapi.
  Og det med store succes. Det er efterhånden flere år tilbage vi har arbejdet med
  min alvorlig allergisk reaktion mod kathår med bl. a. asthma.
  Nu har jeg boet en uge et sted, hvor der også bor en kat til daglig og der var ingen
  allergisk reaktion – hverken nys eller vejrtrækningsbesvær.
  Vil bare fortælle at det virker – det er jeg meget glad for.

 20. Torben 48 år
  16. oktober 2016

  Indlæg nr. 225:
  Ordet fantastisk er ikke nok.

  Det har i hvert fald overgået både min fantasi og alt andet at få den hjælp, jeg har fået hos jer.
  Jeg kom for at få hjælp til ømhed og muskelspændinger. Jeg arbejder fuldtid og har fungeret ok, dog lige bortset fra at jeg ikke kunne sidde ned pga muskelspændinger og smerter.
  Det ordnede I og ovenikøbet føler jeg, at jeg har fået en hel krop tilbage.

  Jeg kan ikke huske, at jeg har haft det så godt. Det er jeg godt nok taknemlig for.

  Jeg kan lige fortælle, at jeg efterfølgende har genoptaget løb som motionsform bl.a. 1/2 Marathon for første gang. Mine kilometertider er på højde med dem jeg havde for 4 år siden.

Skriv i gæstebogen