Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 16 sider (klik videre nederst) med over 300 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Anna
  4. maj 2018

  Indlæg nr. 264:
  Kære Lonni ❤️
  En stor tak. Af hjertet tak, for din varme TZ behandling. Jeg ringede til dig og stod i en “akut” tiltagende situation med min kære forlovede som var hårdt ramt af angst og dertilhørende anfald osv. Du lyttede og vi fandt sammen en tid til ham, så blot han skulle møde op, sammen han og jeg lavede vi de forberedende papirer du havde brug for for at gøre dit berigende arbejde ♡
  Så kom min mand til dig og siden har han været i blomstring i en udvikling fri af fastlåsthed og i balance med skyggen.
  Tusind tak og endnu engang – en stor tak.??

 2. Lone
  10. april 2018

  Indlæg nr. 263:
  Hej Mogens
  Tak for en helt fantastisk behandling i sidste uge. Jeg kom med stærke nakkesmerter, meget ubehagelig hovedpine migræneagtig, havde haft det rigtig dårligt i 3 dage, hvor jeg bare havde sovet det meste af tiden.
  Jeg fik La Stone massage behandling med varme og kolde sten samt zoneterapi, yderligere så behandlede du mig med flere forskellige teknikker, det var meget behageligt og meget virkningsfuldt.
  Mogens du er særlig dygtig og behandlingen var meget afslappende, jeg gik hjem efter to timer, fuldstændig smertefri. Jeg har haft det helt fantastisk siden behandlingen, Jeg kommer helt sikkert igen inden længe – bare fordi det var rigtig dejligt og afslappende Tak Mogens.
  Hilsen Lone

 3. Den modne kvinde
  3. april 2018

  Indlæg nr. 262:
  Knap 3 uger er gået siden jeg besøgte Lonni og resultatet står mig klart. TZ virker.

  Jeg har altid været nysgerrig på mig selv og min bagage, og i min søgen er jeg efterhånden kommet bredt omkring med diverse healere, terapeuter, hypnoptisører og psykologer. Hvilket også har haft sin effekt men trods de mange års selvransagelse og forståelse af sindet, var der stadig de samme kurer på tråden. Mine handlingsmønstre gik igen og trods et stort ønske om at løfte mig selv og handle bevidst, så så jeg ofte stadig mig selv havne i situationer hvor min mand måtte stå model til mit mindreværd og min usikkerhed. Den typiske reaktion ville være en beskyldning hans manglende evne til at vise sin kærlighed men hvorfor? Han var der jo, han anstrengte sig, han tvivlede aldrig, han var loyal, tro og kærlig men det var ikke nok. Aldrig nogensinde var det nok for det tomrum han så ihærdigt forsøgte at fylde ud, det var i mig og i min barndom og resultatet af min opførsel, var sådan cirka det modsatte af hvad jeg i virkeligheden ønskede mig… Mon andre kvinder kan nikke genkendende?
  I hvert fald besluttede jeg mig for at give TZ en chance i håb om at noget kunne ændre sig indeni mig.

  Jeg havde måske forventet at vi ville kredse lidt mere om problemerne men med Lonnis ekspertise, har hun tydeligvis vidst at problemet lå et helt andet sted. Også et andet sted end alle de mørke hjørner og kroge som jeg allerede havde kigget i.

  Ganske let og ubesværet nåede hun ind i mit sind og jeg kunne mærke det. Mentalt og fysisk.
  De efterfølgende dage var trætheden nærmest overvældende men jeg bemærkede samtidig, hvordan en kærlighed indeni mig voksede. Ikke kun til min mand også til mig selv.

  Hverdagen er den samme som før, med de samme relationer og min mands måde at være overfor mig på er også den samme men min reaktion, den er anderledes. Jeg føler nu, at det er lettere for mig at navigere mellem at være lykkelig, vred og ked af det fremfor at det hele bare var en pærevælling af et ukontrollerbart følelsesregister.

  Lonni har mine varmeste anbefalinger og jeg håber alle vil give sig selv den gave det er, at få ryddet op i hvad end for noget rod man går og gemmer på.

 4. Sigrid
  19. marts 2018

  Indlæg nr. 261:
  Min mor på 79 år har i gennem det seneste år døjet med stor åndenød. Hun blev nemt forpustet også uden at skulle anstrenge sig. Hun blev diagnosticeret med hjerteflimmer og får blodfortyndende medicin for dette. Hun har igennem mange år døjet med en lav blodprocent og har kunnet regulere dette ved at tage jern mm. Før jul begyndte hun dog at blive dårligere og dårligere, og det kulminderede i en blodprocent på 4,6 primo februar. Hun befandt sig i en stol dagen lang og kunne næsten ikke holde til små daglige aktiviteter. Min mor er ellers en aktiv kvinde, der både går ture, spiller krocket, deltager i kultur-aktiviteter og hygger for familiemedlemmer. Hun fik to gange tilført ekstra blod, da blodprocenten ikke rettede sig.

  Det ender med, at jeg bestiller en tid til hende hos Lonni, fordi jeg ved, at hun kan “trylle”. Min mor har en enkelt session en fredag eftermiddag hos Lonni. Mandag en uge senere var hun til undersøgelse på sygehuset. De tager hendes blodprocent før denne undersøgelse, fordi de skal være sikker på, at hun fysisk kan holde til at gennemgå denne undersøgelse. Blodprocenten viser sig at være 7,5, hvilket betyder, at den er gået fra 4,9 til 7,5 på en uge. Lægerne stillede spørgsmålstegn ved, hvem der havde målt en forkert blodprocent, fordi de ganske enkelt ikke forstod den store forskel.

  Min mor bemærkede selv fremgangen i løbet af den uge, der gik, men turde næppe tro på, at det kunne være sandt. I dag en måned efter behandlingen hos Lonni, er blodprocenten fortsat normal. Hendes åndenød er væk og hun er tilbage i rollen som en aktiv kvinde på 79 år. Alt dette påvirker naturligvis også det gode humør, som ligeledes er vendt tilbage sammen med en optimisme og en glæde over, at hun har fået hjælp.”

  Endnu engang tak for din hjælp Lonni – jeg vidste jo, at du kan trylle.
  Kh fra Sigrid

 5. Susanne
  14. marts 2018

  Indlæg nr. 260:
  Jeg hørte om Lonni gennem en kær ven. Jeg har altid troet på “det mellem himmel og jord” og verdens nuancer. Derfor har jeg ikke nødvendigvis brug for at forstå, hvad der sker i en behandling hos Lonni (selvom det er evidensbaseret terapi) – jeg er tilstede med nærvær og tillid.

  I en meget svær periode af mit liv, hvor jeg har haft svært ved at finde fodfæste og min sti i verden, kontaktede jeg Lonni….OG HOLD DA NU OP…… Lonnis behandling har hævet mig op – jeg er gået fra mørke til lys. Fra at være stresset, depressiv og udbrændt, danser jeg nu.

  På briksen skete der vidunderlige ting. Jeg fik ryddet op i gammelt, som jeg ikke var klar over fyldte mig og efterfølgende er min energi blevet helt anderledes lys og glad. Jeg ville ikke være her, hvor jeg er i dag, hvis ikke Lonni havde sat gammelt frit sammen med mig. Jeg har ikke bare sluppet nuværende “larm”, men også ting fra min barndom, ungdom og mit voksenliv. Jeg lever ikke i accept af skete ting – de er helt væk fra min bevidsthed og jeg bruger ikke mere energi på dem – de er sluppet og væk.

  Lonni fulgte op på min behandling og måske i kraft af hendes intuition, fik hun også lige guided mig videre i en ny situation, som var god, men som blev endnu bedre med hendes “oprydning” i mig.

  Jeg kan kun give Lonni mine aller bedste anbefalinger.

  Lige gyldigt, hvor store eller små dine udfordringer måtte være, kan jeg kun forestille mig, at Lonni vil kunne give dig den hjælp, du behøver for at komme videre.

  Jeg er dybt taknemmelig for alt det Lonni har gjort for mig – Af hjertet TAK, Lonni.

 6. Moster
  11. marts 2018

  Indlæg nr. 259:
  Én enkelt TZ behandling der forandrede min indstilling til livet.

  Jeg havde inden kontakten til Lonni læst en del på denne gæstebog, jeg blev betaget og tænkte straks, at her er der en kvinde der kan sit fag.

  I de sidste mange år, har jeg været stærk plaget af hovedpine, nakkesmerter, kæbesmerter og stor uro i kroppen, nærmest som en form for stress. Nu skulle denne onde cirkel brydes. Jeg ville igen være tanketom, ikke have tankermylder, uro i kroppen og ikke mindst ondt et eller andet sted hverdag. Hverdagens små udfordringer på hjemmefronten kunne slå mig ud før i tiden, hvor jeg genovervejede situationerne flere gange. Søvnproblemer, problemer med immunforsvaret.

  Jeg dukkede op hos Lonni og fik en lang snak om mit liv, min frygt for alting og alle skavankerne. Jeg troede aldrig jeg ville slippe af med dem, men at jeg blot “skulle finde mig i problemerne”.

  Efter TZ behandlingen hos Lonni forlod jeg hendes praksis med så meget ro, at jeg næsten synes det var uvirkeligt. Min hjerne forsøgte hele tiden at lede efter problemerne.. Intet er der. Jeg har i 14 dage ikke haft ondt i kroppen (jeg var på klinikken for 14 dage siden), jeg har ikke haft uro i kroppen, jeg har haft et kæmpe overskud og føler kroppen er blevet renset for hvad der end drillede den.

  Lonni har skrevet til mig, for at høre hvordan det går, og en ting er sikkert – havde jeg kendt til denne behandlingsform få år tilbage, så tror jeg at jeg havde fået livsglæden tilbage før.

  Jeg vil derfor give de varmeste anbefalinger fra mig, min hverdag er forandret, jeg er klar til de udfordringer der måtte møde mig på min vej.

  Af hjertet tak Lonni. – jeg er glad for det du har gjort for mig, og tror på at fra jeg gik ud fra dig, er starten på noget nyt uden alle bekymringerne og problemerne som har forfulgt mig.

 7. Helle
  25. februar 2018

  Indlæg nr. 258:
  9 dage siden en skøn gang zoneterapi hos Lonni – arbejder på et bedre immunforsvar og komme på fuld kraft efter en lang sygdomsperiode. Havde det fantastisk de første par dage efter og så kom forskellige symptomer – anderledes end jeg før havde oplevet og så bekymringen om, hvad sker der nu …. har skrevet til Lonni op til flere gange den sidste uge og straks kommer der svar, uanset om det er morgen eller aften – onsdag eller søndag – kæmpe tak Lonni for det er lige det der gør, jeg kan være i helbredelse og vide min krop arbejder som den skal. Sikke en tryghed du formår at skabe og glæder mig til, jeg skal komme hos dig igen bare for at vedligeholde min raske krop.

 8. Eva
  25. februar 2018

  Indlæg nr. 257:
  Mine ømme, fastlåste skuldre og nakke har længe været plaget af for meget computerarbejde – men efter en helkrops behandling med både varme og kolde sten hos Mogens føler jeg mig let og smidig igen.
  Tak for en fantastisk behandling!
  Jeg kommer helt sikkert igen.

 9. Anne
  18. februar 2018

  Indlæg nr. 256:
  Kære Lonni – og kære dig, som læser i gæstebogen her, for at finde ud af om du skal besøge Lonni (Det bliver du nødt til og gøre for dig selv!)

  Først en virkelig stor tak til dig, Lonni. Du er et helt fantastisk menneske og at komme til dig, var for mig, det mest grænseoverskridende længe. Men, med det samme man træder ind af døren, føler man sig hjemme og tryg. Og ja, du er virkelig bare fantastisk – det kan slet ikke beskrives. Du har et hjerte af guld og det er så vanvittigt, det du kan! Det du kan og dig som person, skal absolut opleves!

  Jeg var hos Lonni d. 27. Januar og jeg har faktisk ikke haft tid til at få skrevet her (af en god grund Lonni!). Eller hvert fald ikke, at få skrevet det jeg gerne ville. Jeg blev i januar sygemeldt fra mit studie og det gjorde, at jeg havde en del tid derhjemme og til at opdatere Instagram i uendeligheder, for at se, om der ikke kom noget nyt og spændende, jeg kunne fordrive tiden med. Pludselig dukkede der et opslag op, omhandlende en der havde fået TZ-behandling hos Lonni. Jeg læste denne og jeg blev fanget. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var det jeg ville, det var det jeg skulle prøve og det var helt sikkert det, der kunne få mig til at få det godt igen.
  Jeg har haft et stort tab i mit liv, da min bedstefar druknede. Det har jeg altid vidst og jeg har altid haft en stor sorg omkring det. Der var nok bare tale om flere følelser end jeg havde regnet med. Men hvad jeg ikke vidste, men som Lonni kunne hjælpe mig med at finde ud af, var at jeg har haft flere tab i mit liv, som jeg ikke selv har set som værende stort. Her, kan man virkelig tale om låste følelser der skal forløses. Og det blev de. I den grad. Under sessionen kom vi frem til at jeg i høj grad er bange for at miste pga. de tab jeg har haft i mit liv og dette har gjort at jeg til tider har været deprimerende, isolerende ift. ikke at være god til at se mine veninder, haft dårlig selvtillid og generelt ikke haft det særlig godt – været meget plaget af hovedpiner, halsbetændelser og pandebihulebetændelser. Og alt det Lonni fortæller og og vi i samråd kommer frem til, giver bare så meget mening.

  For mig, var det chokerende at få at vide at der blev sat 3 timer af. Inden kunne jeg slet ikke forstå jeg kunne bruge så lang tid, med en jeg aldrig havde mødt før og at det måtte være alt for lang tid. Men, da de 3 timer var gået, havde jeg mest af alt lyst til 24 timer mere sammen med Lonni. Og når tiden er gået er man meget tanketom og lalleglad. Jeg tænkte hvert fald selv over, at det var et meget fjollet smil jeg sad med da vi var færdige. Men man er bare så lettet, glad, træt og har det bare godt på alle mulige punkter. Jeg var træt efterfølgende, men dagen efter vågende jeg op med en vanvittig energi. Den energi har gjort, at jeg har haft travlt. Jeg har haft travlt med at gøre alt det jeg gerne vil. Jeg har brugt enormt meget tid på at se mine veninder og være sammen med dem og nydt det. Jeg kan klart mærke, at jeg har fået langt mere overskud efter at have været hos Lonni, har tidligere følt at ting hurtigt blev for meget og jeg havde hovedpine og var træt, sådan er det bare slet ikke længere.

  Det vildeste er nok, at under zoneterapien hvor vi snakker om min bedstefar, kan jeg mærke det i knæet og vi arbejder med at få ham fra mit knæ og op i hjertet. OG nu er han i mit hjerte. Jeg har de sidste 5-6 år gået med smerter i mit venstre knæ, været til scanninger der ingenting kunne vise og været på smertebehandling m.m. Men efter at jeg har været hos Lonni, har jeg ikke haft ondt i mit knæ. Det lyder fuldstændig vanvittigt, men det er virkelig sådan det er. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det var ham der sad der og irriterede mig.

  Det er virkelig fantastisk og lyder næsten også for godt til at være sandt, men man er virkelig nødt til at prøve det på egen krop, for at forstå hvor fantastisk det er. Hvor forløsende det er. Og ikke mindst hvor godt, energifyldt og hvilket mega-overskud man har efterfølgende! Det er fantastisk.

  Jeg har været 1 gang hos Lonni og det har hjulpet mig enormt. Jeg føler mig hjemme i min krop. Det er simpelthen helt vidunderlig en følelse at have. Jeg anbefaler Lonni og ikke mindst TZ-behandling på det varmeste til alle der må gå og have noget på hjertet. For Lonni du er et tillidsvækkende, grundigt menneske. En fantastisk følelse hvor godt du sætter dig ind i ens liv, inden man kommer hos dig som er med til at gøre at terapien bliver effektiv og fuldstændig tilpasset til en.

  Endnu engang; Af hjertet tak, kære Lonni. Jeg kan slet ikke takke dig nok. Det er fantastisk!

 10. Ronja
  17. februar 2018

  Indlæg nr. 255:
  TZ har reddet mit liv!

  Jeg har hele mit liv været fyldt med tankekaos, i et desperat forsøg på at forstå mig selv – det meste af mit liv, har jeg følt mig anderledes, til besvær, ikke ønsket og i vejen. Jeg har gået med den følelse af, at noget var forkert, vidste at der var lukket ned for fortiden et sted, jeg kunne blot ikke finde vejen derhen, jeg var i krop og sjæl låst og blokeret i konstant stress.

  På blot 2 lange og effektive TZ sessioner hos Lonni forsvandt alt kaos, endelig føler jeg igen, at der er noget at leve for, jeg har nu rare ønsker for MIN fremtid, jeg mærker tydeligt min styrke.

  Jeg ser nu tydeligt i bagspejlet og forstår nu alle kampene, alle de forgæves forsøg samt alle de nederlag, uroen og ensomheden i min søgen i det etablerede system som DK kan byde på. De manglende brikker er nu faldet på plads, den ro jeg søgte igennem årene, har nu indfundet sig.

  Det meste af mit liv har jeg haft svære søvnproblemer. Som 17-årig får jeg konstateret min første depression og kommer derfor i psykiatrisk behandling, diagnosticeres med borderline/skizofreni og får ordineret kraftig anti-psykotisk medicin i 3-4 år. Jeg dropper denne behandling, prøver at flygte i stedet, prøver at lukke ned, forsøger intet at mærke.

  Jeg har en kæreste, jeg får taget min uddannelse færdig og bliver gift og også skilt fra en aggressiv og nogle gange voldelig og ekstremt egoistisk mand, jeg bliver sygemeldt igen, denne gang med stress, angst og depression.

  Efter tid og i presset undervejs, falder den sidste brik i puslespillet nu endelig på plads, gamle fortrængte minder dukker op, jeg er chokeret og ude af mig selv, det står nu klart, jeg er et incestramt barn.

  Hele mit glansbillede og hele den fine facade, der altid har været stillet op brik for brik, begynder at falde fra hinanden, og jeg begynder at mærke, hvad det egentlig er for et liv jeg har levet. Alkohol, incest, en mor der drukner det hele i piller, kører væk hver gang hun ikke kan overskue mere.

  Idet jeg begynder at sætte ord på de slørede minder, famler mig frem og spørger ind til den tid, syntes mine nærmeste, at jeg igen er blevet syg, psykotisk og skal have hjælp.

  Der starter nu endnu et forløb i psykiatrien, det lykkedes mig overraskende at få skizofren/psykotisk slettet, hvilket egentlig går ret hurtigt – jeg når at få 3 nye diagnoser uden andre støttetilbud og i desperation begynder jeg at lede andre steder for hjælp.

  Da jeg tilfældigt møder TZ og Lonni første gang, er jeg fanget så dybt af min angst og mine tanker, jeg er mere eller mindre klar til at trække stikket og GIVE OP!

  Jeg er ked af det, bange, sur og fuldstændig forvirret over mig selv og mit liv. Samtidig har jeg opgivet at finde kursen.

  Første TZ session er hård og lang, jeg er overraskende tanketom og rolig bagefter, jeg føler helt klart et mod på livet igen, mærker min nye styrke, og lidt efter lidt, dag for dag, begynder min krop at mærke sult og rar appetit, jeg får en naturlig søvnrytme og mærker trætheden på en helt anden måde, og jeg kan sove igen, uden piller.

  De næste par uger efter TZ sessioner er MEGET svingende, en dag er jeg igen fanget i min angst, jeg bliver en smule i tvivl om det hele nu, var det hele for godt til at være sandt – men her er Lonni heldigvis så fantastisk en engageret behandler, hun holder øje med sine klienter, og vi får en god snak i telefonen, Lonni forklarer mig, at det er helt normalt at reagere kraftigt, efter at ”låget” til så meget stress har været blokeret. Ganske acceptabelt med et hårdt dyk, og giver mig et par teknikker til hvordan jeg kan takle det.

  Vi aftaler samtidig en ny behandlings tid, så vi sammen kan få fat i det sidste aspekt, der spærrer og som derfor trigger mig, 2 TZ session blev halv så lang og halvt så hård som første gang jeg var på briksen – og siden da, føler jeg nu mest ro og fred inde i og med mig selv.

  Mine tanker kommer stadigvæk indimellem, men på ingen måde som tidligere, mest som en reflekterende optagethed, hvilket er den største og mest berigende gave jeg nogensinde har modtaget i mit liv!

  Jeg ikke i tvivl om at mit møde med TZ og Lonni reddede mit liv – hvis jeg ikke helt tilfældigt, var kommet afsted til den første behandling, så var jeg højst sandsynligt endt med endnu en indlæggelse på psykiatrisk afdeling, eller jeg var død – jeg havde ganske enkelt ikke mere at gi af.

 11. Mette
  10. februar 2018

  Indlæg nr. 254:
  1 eneste TZ behandling – Et mirakel!

  Jeg har i over ti år kæmpet med dyb depression, angst, BDD m.m.
  Har flere gange været indlagt på både psykiatrisk og andre behandlingscentre, gået til både privatpraktiserende psykologer og været tilknyttet psykiatrien i kommunen.
  Siden 18 års alderen har jeg været igennem 15-20 længere eller korterevarende behandlingsforløb. Ingen af dem har hjulpet. (Idag er jeg 33 år).

  Min største kamp har været at acceptere mit udseende. BDD står i korte træk for indbildsk grimhed, ligesom folk med anoreksi, ikke kan se de er for tynde, har personer med BDD også et forvrænget syn på dem selv og deres udseende.

  For mit vedkommende fokuserede jeg meget på rynker, misfarvninger i huden, ansigtstræk mm.
  Jeg sørgede altid for at slukke lyset på badeværelset, pga det skarpe, gule lys der fremhæver alt det værste (i min optik). Jeg har ikke kunne gå i svømmehal, fitness centre osv… går ikke i storcentre og noget af det værste er at prøve tøj i et omklædningsrum. Jeg undgik spejle og selv butiksvinduer kunne give mig en dyb sorg, hvis jeg kom til at kigge på mit eget spejlbillede.
  Jeg følte alle kigge på mig, dømme mig og fokusere på mine ‘fejl’. Overalt hvor jeg gik var den sociale angst ekstrem pga. hvad jeg følte, var dømmende blikke omkring mit udseende.

  Jeg har måtte opgive studier. Kan ikke sidde i en klasse med flere folk omkring mig. Føler de stirre og dømmer mine træk, hud mm.

  Har i flere år ingen energi/overskud haft. Har ikke kunne overskue at gøre noget ud af mig selv, gemte mig i joggin tøj, sorte og grå farver for ikke at vække for megen opmærksomhed på mit udseende.
  Hele livet har været en kæmpe udfordring. Har kæmpet med selvmordstanker, men aldrig gjort alvor af det.

  MEN SÅ…. fik jeg anbefalet Lonni og TZ behandling…

  Havde aldrig forsøgt mig med alternativ behandling før jeg fik anbefalet Lonni af en veninde. Min veninde har selv i en lang årrække kæmpet med panik/dødsangst.
  Efter én enkelt behandling hos Lonni var hendes angst borte. Det lød for godt til at være sandt så jeg måtte jo afprøve det.

  OG som min veninde, oplevede jeg det også ske for mig.
  Efter én enkelt behandling hos Lonni er livskvaliteten vendt tilbage.
  Jeg var en smule ør og konfus efter min behandling, en smule følelsesløs på en måde… men vågnede tidligt med ekstra energi dagen efter, siden da har jeg bare haft gode/energifyldte dage. Alt det positive er langsomt vendt tilbage. Det er som om det ikke rigtig går op for en i første omgang. Uden rigtig at være klar over det er alting blevet nemmere og ‘du gør det bare’ uden frygt og angst. Størst af alt er at jeg kan se mig i spejlet og selvom jeg ingen make up har på og lyset er ubehageligt, så holder jeg nu af mit spejlbillede. Jeg kan slet ikke tro det, det er som om det altid har været sådan. Nogle gange kommer jeg til at slukke lyset pr automatik, men kommer så i tanke om at jeg jo ikke længere hader mit spejlbillede og tænder det straks. Nu ser jeg på mig selv og synes at jeg faktisk er en pæn naturlig kvinde.

  Jeg har meldt mig ind i træningscentret og har været oppe og træne flere gange.
  Jeg føler en oprigtig glæde og livslyst og har på det sidste haft lyst til at tage ud, gøre noget ud af mig selv; som at lægge fin make up og krølle mit hår. Det har jeg ikke kunne overskue i over ti år!

  Jeg har en års kalender hængende derhjemme. For hver god dag jeg har (hvilket før i tiden, ca var en gang om måneden) laver jeg en grøn plet… efter besøget hos lonni er min kalender spækket af grønne prikker… jeg har flere dage, hvor jeg slet ikke kan være i mig selv pga ekstrem energi der bare vil ud. Men det er en fantastisk dejlig følelse.

  Jeg anbefaler Lonni og TZ behandling til alle det har sine psykiske kampe… til dem der har prøvet alt og føler intet virker… prøv Lonni ?

  Kh. fra Mette

 12. Caroline, 37 år
  29. januar 2018

  Indlæg nr. 253:
  Jeg har lavet rigtig meget terapi gennem mit liv. Lige fra den passive i psykiatrien, til den aktive gennem uddannelse, samtaler hos psykolog samt holistisk terapi hos mange forskellige.
  Jeg har været på en rejse, i at forstå mig selv og den verden, vi lever i, og den rejse stopper nok aldrig. Men et vendepunkt har helt klart været mit nyeste besøg hos Lonni. Hvor jeg virkelig fik taget fat i noget essentielt.

  Mit liv har især været præget angst.
  Fra min fødsel. Kan jeg se nu. Fødslen var kvælende, angstprovokerende og jeg sad bogstaveligt talt fast. Jeg blev trukket ud med sugekop og følte skyld mod min mor. Den angst, skyld og det dårlige selvværd har fulgt mig. Så jeg aldrig har fået sat foden i eller overhovedet kunne mærke, hvor jeg skulle sætte foden i. Jeg har ikke levet for mig eller i mig. Men levet så andre skulle synes, jeg var god nok.

  Efter en fantastisk session hos Lonni blev der lavet en sløjfe på alt det. Jeg kom helt ned til roden. Min fødsel. Og fik forløst alt det stress, al den skyld og mit manglende værd, der var i forbindelse med min ankomst.

  Jeg kan nu se, at den angst jeg har undertrykket, og som er kommet frem fx i min flyskræk (jeg kan ikke komme ud), i situationer hvor jer har været ved at miste mennesker (det er min skyld), hvor jeg aldrig har fået sagt fra, pga. eget selvværd, i situationer hvor jeg ikke har kontrollen (jeg kan ikke, jeg skal have styr på det) – virkelig angstprovokerende – alt sammen stammer fra mit livs start.
  Jeg var klar til at slå den sløjfe!

  Min angst er efterfølgende fuldstændig forsvundet. Jeg føler mig helt hjemme i min krop! Og selvom det lyder helt vanvittigt, at det kan være rigtigt – så ser jeg verden med helt andre øjne. Inde fra mig selv. Jeg kan mærke, hvad jeg synes, og hvad jeg vil, og jeg tør at sige det. Det er simpelthen helt vidunderligt. Af hjertet tak kære Lonni!
  Du er tillidsvækkende, grundig og sætter dig godt ind i ens liv, inden man kommer hos dig, så terapien bliver effektiv og fuldstændig tilpasset ??

 13. Ditte
  19. januar 2018

  Indlæg nr. 252:
  Min datter på 8 år havde allergisymptomer og viste i en undersøgelse tegn på let allergi mod kat og hest. Uheldigt da begge dele findes på gården hvor vi bor. Efter en zoneterapi behandling hos Lonni var hun symptomfri og både min datter og vi forældre lagde mærke til at hun fik en masse mere energi end hun havde haft længe.
  1000 tak for hjælpen, Lonni

 14. Kamilla
  5. januar 2018

  Indlæg nr. 251
  Hej alle..
  jeg har været til TZ behandling ved Lonni 3 gange. Jeg bøvlede med diagnosen bipolar lidelse, var angst og døjede med selvværdet, gik i psykiatrien og var i ressource forløb og jeg fik rigtigt meget medicin.
  Vores samarbejde under TZ sessionen har båret frugt, efter at have været syg igennem ca. 3 år, er jeg nu kommet meget langt, og nu er det op til mig videre, at vokse endnu mere., jeg har nu lagt 2 slags medicin og trapper fortsat ned i det øvrige, min angst er væk og min søns vrede har lagt sig i forbindelse med de forandringer der er sket i mit liv.
  Jeg har et helt andet syn på livet i dag, og vil anbefale denne form for tilgang med TZ.
  Kh. Pigen fra Aalborg

 15. Nanna
  4. januar 2018

  Indlæg nr. 250:
  Jeg har besøgt Lonni 1 gang, og det var den bedste beslutning, jeg længe har taget 🙂
  Jeg tog ud til Lonni, fordi jeg havde mindreværdskomplekser og tidligere har været selvskadende.
  Lonni er for det første så sød, og der går ikke 2 sekunder, før man føler sig hjemme. Hvilket også hjælper.
  Efter jeg var hos Lonni, har jeg aldrig haft det bedre.
  For første gang i mange år, har mit hoved været tomt på den helt rigtige måde, hvilket er en befrielse. Jeg fik også svar på en hel masse ting, som har hjulpet mig en hel del i hverdagen 🙂
  Jeg synes helt klart, at alle med bare lidt respekt for sig selv, skulle besøge Lonni, det er det hele værd 😉
  Tusind tak!

 16. Randi
  18. december 2017

  Indlæg nr. 249:
  Jeg søgte hjælp hos Lonni for at komme af med alle mine angst issues, og det er lykkedes hende på blot ét TZ besøg at fjerne alle mine handicaps. God jul fra Randi.

 17. Kamille
  16. december 2017

  Indlæg nr. 248:
  Jeg har været ved Lonni og har fået TZ behandlingen 1 eneste gang.

  Jeg tog ud til Lonni fordi jeg ca. 1 år forinden havde spontan abort i uge 20. Jeg havde ønsket om at blive gravid igen og lære at leve med tabet.

  Jeg har haft svært ved at skrive i gæstebogen, fordi det er så svært at beskrive, hvordan man har det bagefter, man er nød til at prøve det.

  Efter mit besøg ved Lonni har jeg fået den her ekstreme ro i mit hoved.
  Min lille dreng er blevet gemt i mit hjerte og derfor er det ikke tabet der fylder mere.

  Har fået så mange andre gode ting ud af det.
  Jeg kan overhovedet ikke komme der op hvor jeg før f.eks. har følt mig stresset på arbejde.
  Jeg kan hele tiden bevare en ro i mit hoved.
  Jeg har ikke brug for min ”kontrol” og at skulle kunne gøre alt ting 110 %.
  Har lært at sætte forventningerne mindre til mig selv.

  Havde daglige smerter fra en ulykke år tilbage, de smerter er også væk nu.
  En rigtig dejlig følelse, fordi jeg bare har gået og tænkt, at det måtte jeg bare leve med.

  Jeg er ikke blevet gravid endnu, men jeg tror helt sikkert at det nok skal komme, jeg har ikke længere frygten for at det ikke vil ske.

  Der er blevet ryddet op i mit hoved og den følelse man er tilbage med er helt ubeskriveligt, og jeg tror aldrig i mit liv jeg har oplevet det. Det er guld værd i min hverdag.

  Jeg synes alle skylder sig selv at tage ud til Lonni og få TZ behandling.
  Jeg er så glad for, at jeg gjorde det og er næsten ked af, at jeg ikke havde gjort det noget før.

 18. Laura
  29. november 2017

  Indlæg nr. 247:
  Har været til behandling af min angst ved Lonni i oktober. På daværende tidspunkt var min angst blusset op efter nr. 2 fødsel og var næsten på det højeste, MEN jeg fik 1 behandling i tide og min angst er kommet meget mere under kontrol, føler at jeg har fået ryddet op i mit liv ved dette besøg. Jeg tror dog, jeg skal have en sidste behandling til at komme af med frygten for angsten. Men alt i alt har det været en meget positiv og spændende oplevelse. Det var en dejlig modtagelse og følte mig 100 procent tryg gennem hele forløbet og vil klart anbefale det til dem jeg møder på min vej.

 19. Rita
  7. november 2017

  Indlæg nr. 246:
  Jeg har været hos Lonni en eneste gang og fået TZ behandlingen, hvor der er blevet ryddet ud i rygsækken.
  Har fået glæden og selvtilliden tilbage.
  Følelsen af at være sat fri, der er ikke nogen trælse minder der vender tilbage igen og igen.
  Som en kollega sagde, gløden i dine øjne er vendt tilbage.
  Så de varmeste anbefalinger herfra.
  Ville ønske i bagklogskabens lys, at jeg havde gjort det for mig selv noget før, men absolut bedre sent end aldrig..

 20. C
  5. november 2017

  Indlæg nr. 245:
  ”Efter en TZ behandling har jeg mærket en utrolig forbedring i forhold til mine lunger og kæbeled.
  Det er nu muligt at synge sange med fuld power på ligesom jeg kunne for 10 år siden
  – det er helt fantastisk.”

Skriv i gæstebogen