Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 15 sider (klik videre nederst) med over 280 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Marianne fra Klitmøller
  22. oktober 2019

  Indlæg nr. 285:
  Jeg har besøgt Lonni af flere omgange. Startede for år tilbage med zoneterapi, som jeg har stor glæde af, både mave/tarm og energimæssigt. Jeg prøvede TZ for ca 4 år siden første gang. Jeg døjede meget med eksem på mine hænder og arme, nærmest åbne sår og havde det psykisk skidt efter både depression, skilsmisse og andre ting. Lonni kørte på og jeg fik 3-4 behandlinger med zoneterapi efter TZ behandlingen. I løbet af den første uge var eksemen allerede ved at forsvinde, efter 3-4 uger, var alt forsvundet. Jeg lagde det sidste medicin væk derefter, og har intet brugt siden.
  For et halvt år siden begyndte eksemen at komme lidt igen, denne gang var der også hovedpine, lavt energiniveau og lidt mørke tanker. Vi lavede en TZ behandling igen, og efter 14 dage var der ikke mere eksem, og der kom lige så stille styr på tingene igen.
  Hvad det er der sker med kroppen, ved jeg ikke. Men der bliver løst op for nogle knuder, som laver rod i systemet. Nogle ting kræver nok flere behandlinger, måske fordi der er flere knuder, og måske bliver de ikke alle sammen løst op på en gang. Men et besøg hos Lonni er altid godt, hvad enten man kommer for TZ behandling eller zoneterapi. Hun er et dejligt åbent og hjerteligt menneske, som man reflekterer over og lytter til. Hendes tilgang til livets udfordringer er befriende og lærerigt. De varmeste anbefalinger herfra.

Skriv i gæstebogen