Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 16 sider (klik videre nederst) med over 300 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Sofus
  31. juli 2022

  Indlæg nr. 316:
  Anmeldelse af TraumeZoneterapi ved Lonni Stærk

  Wow, det er virkelig virkeligt det her!

  Har oplevet en del traumatiske ting i mit liv.
  – Miste min 7 årige datter i en trafikulykke
  – Truet med våben 5 gange
  – Nær druknet
  – Født for tidlig
  – og en del flere livsdefinerende episoder.

  Jeg har gået med svær angst PTSD i 16 år. Prøvet mange forskellige ting. Andre alternative hjælpemidler/øvelser hjalp, men kun midlertidigt og kom ikke ind i denne dybe del der gav mig alle disse angstanfald der gjorde det umuligt for mig at fungere normalt. Jeg bliver i sommeren 2022 anbefalet at besøge Lonni Stærk i Thy. Jeg besøger hende. Hun fejer benene væk under mig på en god måde. Jeg vælger med det samme at stole 100,00% på hende og kaster mig ud i en vanvittig hård, men ligeså befriende 3 timers session hvor min krop tømmes for livslange traumer. (Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Du skal have modet med dig! hvis/når du gør det samme).

  Dagen efter er det som om at 75% af min tunge angst er væk. Pist væk! en varslet hovedpine kommer som en reaktion. Den havde Lonni sagt jeg skulle forvente. Den var slem, men ovre nu.

  Jeg er nu her en lille måned efter begyndt at kunne mærke min ryg reparere sig, min hørelse i piskesmældssiden komme tilbage, jeg har ingen social angst i kroppen mere. Altsammen efter én enorm hård men afsindig vellykket TZ session. Punktum!

  Det er nu kun hjernen jeg skal vænne til at at den ikke behøver at tænke i angst strategier mere.

  Det der i mit optik, gør det til en massiv success, er at Lonni er virkelig med dig og er en afsindig dygtig kaptajn der med enorm selvtillid, bestemthed og erfaring styrer dig igennem din krops stormvejr, alt imens I vender alle traumerne og vi går sammen igennem dem. Hun efterlader dig ikke på et eneste tidspunkt. Det kan til tider være så vildt at lade kroppen slippe traumerne, at du tror din krop vil eksplodere og du vil for evigt have farvet hendes hyggelig terapilokale blodrød. Jeg troede flere gange at jeg ville stå af. Men Lonni var med mig og beroligede mig.
  Så mit råd er…

  Hold ud, lade dig kærlig guide! Det er her du kan komme af med en masse unødig baggage!

  Det er bare for vildt!

 2. Doris
  29. juli 2022

  Indlæg nr. 315:
  Kære Lonni

  Tak for din hjælp og din yderst kompetente behandling! Fra start har du været tydelig, guidende og omsorgsfuld – du besidder en skarphed der gør, at jeg trygt turde give mig hen til dig. Min historie er kort, at jeg havde været med i et biluheld som 16-årig, hvor jeg fik en kraftig hjernerystelse som har haft givet mig hovedpine og mange ugentlige gener – og uheldet havde også medført at jeg pludselig var blevet bange for alt muligt; at køre bil, højder, forlystelser, flyve, sejle – jeg var blevet bange for at dø. Det var første traume. Næste traume for mig var som 28-årig, hvor jeg var gravid med mine tvillinger, som desværre var en rigtig hård omgang. Jeg gik ned med depression og stress, og jeg havde en stor skyldfølelse og skam – jeg var ødelagt inden i. Nu er jeg 40, børnene har det godt og jeg syntes egentligt, at jeg havde fået styr på traumerne og mig selv. Sådan nogenlunde… for kroppen husker, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det mærkede jeg under behandlingen. Da vi arbejdede med biluheldet, fik jeg den vildeste brændende fornemmelse/energi i mine ben – og jeg har efterfølgende tænkt, at det har hængt sammen med følelsen af at jeg ikke kunne flygte fra biluheldet og at jeg var fastlåst i en seng efterfølgende i en periode. Men det er blot min tolkning omkring det. Da vi arbejdede med fødslen, fik jeg denne brændende fornemmelse i min brystkasse og mine arme – det var så ubehageligt, så jeg havde lyst til at få det til at gå væk – men jeg blev naturligvis i det, for – det måtte være kroppen, der huskede! Huskede hvordan børnene var så små, så lægerne tog dem væk fra mig – de blev revet væk fra mig og jeg måtte ikke få dem op til mig og holde dem. De lagde i kuvøse i fire uger, så jeg tænker jo, at energien var præcis i min krop der, hvor jeg har følt mig revet itu – og magtesløs. Det var så vildt altså… jeg græd og græd – men jeg føler mig nu “forløst og lettet” ift. mine traumer. Jeg har det som om, at der nu endelig er lagt låg på. Det sidste punktum er sat – og det er jeg evigt taknemmelig for 🙂

  Tak for hjælpen og din omsorg, Lonni!!

 3. Mette
  13. maj 2022

  Indlæg nr. 314:
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Efter min graviditet samt fødsel tilbage i 2020, døjede jeg meget med hård mave, hvor der kunne gå flere dage uden afføring. Dette påvirkede meget mit sind. Jeg var ked af det og tynget så jeg tog kontakt til Lonni, og allerede efter 2 x zoneterapi, blev min mave i orden igen. Jeg fik i alt 5 gange zoneterapi, og der har ikke været noget med min mave siden. TAK for Lonni, hun er fantastisk, sød og uden hende ved jeg ikke hvad jeg havde gjort!

 4. Pige på 13 år
  12. maj 2022

  Indlæg nr. 313:
  Tusind tusind tak.
  Jeg har en fantastisk dejlig pige på 13 år, som desværre ikke havde godt af corona. Efter isolation og onlineundervisning, gik hun mere og mere i ind i sig selv. Hun kunne ikke overskue andre mennesker end vores lille familie her hjemme.
  Heldigvis valgte hun at få hjælp.
  Hun snakkede med Lonni i 3 timer, og idag har vi fået vores glade, nysgerrige og smukke pige tilbage. Så meget tilbage at alle omkring os kan se og mærke det.
  Vi er dig dybt taknemmelig. Tak for dig!!

 5. Den sjællandske kvinde
  7. maj 2022

  Indlæg nr. 312:
  Mine 6 destruktive psykotiske stemmer der konstant fulgte og styrede mit liv igennem 11 år, er fortsat forsvundet – efter TZ session hos Stærk Helse i Thy.
  Jeg er nu i samarbejde med de ansvarlige læger i psykiatrien – på vej ud af min årelange medicinering.
  Livet er nyt, jeg er lysere i sindet og fuld af mod, min hverdag er nu uden angst og jeg kan ikke genkende den paranoide skizofreni diagnose.
  Dem der kender mig ser forvandlingen og kommenterer på mit livs positive forandring og glæden over, at jeg efter 11 års frustration endelig fandt hjælpen …
  Jeg går nu fremtiden tryg i møde. 🌞🙏
  Kh. Den Sjællandske kvinde

 6. Kvinden fra Vejle
  19. april 2022

  Indlæg nr. 311:
  Jeg har i mange år haft generaliseret angst. Jeg gik hen og fik Corona og kunne derefter ikke komme ovenpå igen, gik så ned med en meget svær depression for 1 år siden og har haft det så skidt siden. Har ikke kunne komme på arbejde i et års tid nu. Jeg blev igennem en tæt veninde, foreslået at komme op og få en TZ behandling hos Lonni, hvilket jeg så gjorde. Har efter behandlingen haft en følelse af at jeg er MEGET mere positiv, og har meget nemmere ved at klare min hverdag. Jeg har en følelse af at jeg har fået smidt en masse traumer væk, og at mine skuldre ikke er så tunge mere. Jeg er nu startet op på arbejde igen, og er så glad for det.

  Vil være Lonni evigt taknemmelig for dette, og kan kun anbefale hende til alle jeg møder på min vej.

 7. 30 årig med leddegigt
  9. januar 2022

  Indlæg nr. 310:
  30 årig med leddegigt

  2 mdr efter jeg fik mit første barn begyndt jeg at få ledsmerter. Smerterne og hævelserne sad i mine hofter, knæ, ankler og storetæer, og det føltes som om der var glasskår i mine led. Det besværlig gjorde min færden i dagligdagen. Og tærede på mit overskud og lykke.
  Kort efter fik jeg diagnosen leddegigt og jeg blev henvist til opstart i medicinskbehandling med det samme.

  Inden jeg nåede at opstarte i behandling, kontaktede jeg Lonni. Og hun ville gerne se mig til en TZ behandling. Her 10 mdr. efter ledsmerterne startede har jeg ingen medicin taget, ikke engang smertestillende. Min ”medicin” er at komme hos Lonni, og få zoneterapi, når min krop viser mig, at den har brug for det.

  Jeg er taknemmelig for hvad Lonni har gjort for mig, og min lille familie. Og hun har givet mig håbet tilbage om, at blive den mor jeg altid har drømt om.

 8. Hanne
  4. januar 2022

  Indlæg nr. 309:
  For et stykke tid siden var jeg til TZ behandling hos Lonni. Det er den bedste gave som jeg nogensinde har givet mig selv.

  Jeg blev for mange år siden afsluttet i et forløb i distriktpsykiatrien med ordene; at jeg ikke kunne tåle mere behandling uden at blive retraumatiseret. Jeg blev simpelthen voldsomt syg, hver gang jeg skulle fortælle min historie om og om igen. Jeg kan ikke tåle medicin. Så jeg har gået uden behandling af nogen art i mange år og har da også fundet en måde at “overleve” på.

  Men så blev jeg syg, fik lungebetændelse og fik noget medicin som jeg ikke kunne tåle. Det resulterede i en voldsom dødsangst. Jeg havde i forvejen social angst, men med det her oveni, blev det helt umuligt for mig selv at få styr på det.
  Jeg fik hurtigt en tid ved Lonni, da jeg henvendte mig. Og det var da med bankende hjerte at jeg tog derud. For blev jeg nu retraumatiseret igen?

  Det gjorde jeg ikke. Jo det var da et hårdt forløb. Men Lonni var jo med på sidelinjen hele tiden og det gjorde mig tryg. Jeg fik en TZ behandling, et par gange zoneterapi og en kortere TZ behandling.
  Min rygsæk er tømt, mit hoved er tømt for tankemylder og jeg vil nu til at leve istedet for bare at overleve.

  Jeg er så taknemmelig for at du findes Lonni !
  Og til dig derude, der ligesom mig, er opgivet af systemet. Opgiv ikke. Giv Lonni chancen for at hjælpe dig.
  Og til alle store som små. Lad ikke rygsækken blive så tung, at du ikke kan bære den. Få den tømt ved hjælp af TZ behandling ved Lonni.
  Kh. Hanne

 9. Den sjællandske kvinde
  13. december 2021

  Indlæg nr. 308:
  Mine hørelseshallucinationer er nu væk ✋
  Jeg har nu i 11 år døjet med 6 stemmer i mit hoved.
  Diagnoserne blev tunge og mange, igennem årene.
  Een TZ session hos Lonni har afhjulpet min lidelse, et nyt liv begynder nu, jeg er tanketom, tager nu selv i butikkerne og handler ind, jeg fri af min angst, sover meget bedre, mange traumer blev forløst, kan jo kun anbefale TZ.

 10. Lærke
  31. oktober 2021

  Indlæg nr. 307:
  Jeg har netop gennemgået et vanvittigt forløb hvor jeg blev smittet med COVID-19 OG fik en slem lungebetændelse. Blev indlagt og røg på intensiv da jeg havde store problemer med at trække vejret og var i alt indlagt i 11 dage. Fik ilt 24/7 og blev udskrevet med ilt i hjemmet + flasker til brug når jeg skulle ud af huset.
  To omgange zoneterapi hos søde Lonni og jeg blev “fritaget” for ilten for en uge siden.
  En glædens dag ❤️
  Man kan altid regne med Lonni og hendes talenter – en fandens dygtig kvinde!

 11. Anette
  8. oktober 2021

  Indlæg nr. 306:
  Jeg har for nogle uger siden været til en TZ session hos Lonni, da mit stressniveau var eskaleret med manglende søvn og stærk uro i kroppen. Efter blot en session har jeg oplevet en helt anden ro i kroppen jeg ikke har haft længe , og jeg sover hver nat igen.
  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos stærk helse, lonni var yderst professionel og gav mig en anden indsigt på mine udfordringer jeg kan tage med mig.
  Stor tak til lonni.

 12. Mor og Emil 10 år
  2. september 2021

  Indlæg nr. 305:
  Her er med Emils egne ord, hvad du har gjort for ham i denne uge – efter 1 time på din briks med TZ session.
  Han havde en virkelig god og intens oplevelse ude hos dig. Det havde vi faktisk begge to må jeg indrømme.
  Jeg kan se på hans ansigt at han har fået en ro han har manglet indeni i 3 år.
  Emil kan normalt godt stejle over at skulle deltage i fællesopgaver i hjemmet, så som aftensmad. Han står lige nu og laver aftensmad sammen med Bonusfar. For som Emil lige har sagt det :” Lonni sagde at du var min rollemodel, så jeg vil godt være med til at lave mad”.
  TAK for din hjælp Lonni, du er klogt menneske ❤

  Jeg er en dreng på 10 og jeg har været ude hos Lonni fordi at jeg havde rigtigt svært ved at styre mine tanker. Tankerne gjorde mig bange hele tiden, jeg mistede min appetit og kunne have svært ved at falde i søvn.
  Men efter at jeg har været hos Lonni 1 gang, så har jeg det MEGET bedre. Jeg er rolig, gladere og har min appetit tilbage.
  1000 tak Lonni.

Skriv i gæstebogen