Her i Stærk Helses gæstebog kan du læse 15 sider (klik videre nederst) med over 280 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

Skriv et indlæg  i Stærk Helses gæstebog

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til Stærk Helse info@staerkhelse.dk . Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt.

 

 1. Min datter på 5
  23. maj 2015

  Indlæg nr. 184:
  Min datter er for tidlig født. Havde igennem hele sit 5 årige lange liv kastet op regelmæssigt. Indenfor det sidste år var det blevet særlig slemt. Hver 14. dag i hvert fald. Hos lægen hørte jeg om børn, der kunne lide af det, men man vidste ikke hvorfor. Formentligt stressbetinget.
  Jeg beskrev problematikken for Lonnie. Og Lonnie var fantastisk. Bad mig på forhånd om at lade hende og min datter kommunikere, og de fik en fantastisk session, hvor min datter kom helt ned i maven og fik mærket sin stress og turde være i det og gav slip, trods hun kun var 5 år gammel! Og her et halvt år efter – har hun kastet op ÉN gang siden.. Pga et hosteanfald 😉 Dét er jo helt vidunderligt! Tak Lonnie!!

 2. Conja
  13. maj 2015

  Indlæg nr. 183:
  I dag har jeg været til behandling hos Lonni Stærk Olsen. Kom med smerter i venstre kind/kæbeled, følte ikke mine tænder kunne være i munden og smerter i venstre fod. Gik hjem derfra med en mund der kunne slappe af, og en fod der er smertefri. Kan varmt anbefale behandlingen. Jeg går der hver 3 måned, og glæder mig til når dagen nærmer sig. Tak Lonni, du er et mirakel Knus Conja.

 3. Gurli
  12. maj 2015

  Indlæg nr. 182:
  Jeg har i dag været til behandling hos Lonni, som jeg er hver tredje måned.
  Kom i dag med ondt i højre ben og gik derfra uden smerter.
  Jeg glæder mig når tiden nærmer sig til et besøg hos Lonni. Jeg er altid glad og uden smerter når jeg går hjem.
  Et stort knus til Lonni

 4. Københavneren
  20. april 2015

  Indlæg nr. 181:
  Nu er det vist på tide, at jeg får skrevet et indlæg her efter at været til behandling hos Lonni en del gange:-) Lonni er et fantastisk menneske og evner at hjælpe en til at forstå at lytte til sin krop. Hun har hjulpet mig til at forstå, at min krop er intelligent, og hvad end af smerter jeg har, så hjælper hun mig på min rejse til at lytte til min krop. Jeg har enormt svært ved at slippe kontrollen over mine tanker, men ved hjælp af Lonni har jeg fået en dybere indsigt og forståelse af mig som menneske. For mig var det grænseoverskridende at skulle begynde denne rejse ind i mig selv, men Lonnis empatiske væsen og hendes direkte facon, hjælper mig til at føle mig tryg. Migræne, kronisk hovedepine, smerter i knæ, hormoner er bare nogle af de ting, jeg er kommet med til Lonni. Er jeg helbredt? Nej alt er ikke væk, men jeg har forstået årsagen. Forstået hvilke ændringer der skal til i mit liv. Tak Lonni:-) Og mister jeg kursen, så besøger jeg Lonni!

 5. Marie
  8. april 2015

  Indlæg nr. 180:
  Jeg ved snart ikke, hvor jeg skal starte. Jeg kontaktede Lonni, fordi jeg har hørt fra flere, at hun ville kunne hjælpe mig. Jeg er blevet anbefalet MANGE og prøvet MANGE behandlere, det har desværre aldrig hjulpet på sigt. Jeg kom med stress, angst, smerter diverse steder. Efter to timers intens behandling og Lonnis ord i mit hoved, så går jeg og “leder” efter angsten, som har været en del af mit liv i over 10 år. Den er væk, jeg har stadig ikke helt forstået det, men jeg føler mig fri og klar til at møde livet igen.
  Taknemmeligheden fra mig er uendelig. Jeg vil anbefale Lonni til alle, der kæmper med sig selv og føler livet er svært.

 6. Regitze
  31. marts 2015

  Indlæg nr. 179:
  En tur ved Lonni ændrede min hverdag.
  Jeg gik og havde en underlig uro i kroppen og nogle frygtelige tanker om, at der kunne ske mine børn det værste. Jeg snakkede med lægen og fik taget nogle prøver for at se om der var noget, men alt så fint ud. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre og forstod ikke, hvad der var galt med mig.
  Indtil en dag hvor alt bare ramlede sammen. Mit hovede var fyldt og min krop sagde fra.
  Jeg blev sygemeldt med stress. Der gik nogle dage, hvor jeg gik hjemme, stadig med kæmpe uro i kroppen. Inden jeg fik at vide, at jeg skulle tage ud til en der hed Lonni, for hun kunne helt sikkert hjælpe mig. Ja ja, tænkte jeg. Men en chance skulle det have.
  Sjældent jeg møder sådan en livsglad perso, der “bare” med et sekund får en til at føle sig rolig og tilpas og ikke mindst tryg.
  Efter behandling med Tankefeltterapi var min krop som forvandlet. Der var ro i min krop, der var varme i kroppen og tankerne var væk. Det er så FANTASTISK!
  Et varmt og stort TAK til dig Lonni. Du har ændret en hel families hverdag til noget af det bedste, der er sket for os alle sammen!

 7. Anna Grethe
  26. marts 2015

  Indlæg nr. 178:
  Hej,
  Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser hos Lonni. Det kan måske få andre til at overveje, at Lonni kunne være en mulighed, DET ER EN KÆMPE MULIGHED, for at komme af med, hvad man måtte gå og døje med.
  Her er lidt af min historie/baggrund.
  Jeg har for ca. 3 år siden fået diagnosen PTSD, stress, angst, depression i en lang pærevælling. Har været til udredning hos en psykiater på sygehuset, og fik “dommen”, og fik at vide, at jeg aldrig ville komme tilbage til arbejdsmarkedet igen, men skulle lære at leve med alle de ubehag som jeg havde fået, som følge af sygdommen.
  “Grundstenen” til denne diagnosen blev lagt for ca. 10 år siden, da jeg var ude for en meget grim bilulykke. Fik på daværende tidspunkt psykologhjælp, fik diagnosen depression, fik piller for dette, og fik piller for at kunne sove. Efter 12 behandlinger hos psykolog fik jeg at vide, at nu skulle tiden bare gå, så ville tiden læge alle sår. Efter ca. 6 mdr. på depressionspiller smed jeg dem, da jeg ikke følte, jeg havde noget liv. Boede i en osteklokke, var aldrig rigtig tilstede nogen steder, og svævede i en mærkelig verden. Så jeg tog mig sammen, og lod som ingenting/glemte mig selv, og passede mit arbejde, min familie, mit hjem og alt, så godt jeg kunne.
  Men mine gener slap jeg aldrig af med. Jeg havde svært ved at køre bil, blev svimmel, have 8 elefanter siddende på brystet konstant, mit hjerte opførte sig mærkeligt, rystede og havde en evig uro i kroppen. Døjede med at sove, kunne ikke slappe af og var hele tiden på “vagt”. Magtede ikke de store udskejelser, faldt tit ud af samtaler, kunne ikke “tåle” høj musik, var praktisk talt ikke særlig selskabelig. Min verden fungerede faktisk kun herhjemme, hvis vi bare kun var os selv.
  Så ville skæbnen, at jeg for 3 år siden, i forbindelse med mit arbejde, måtte genoplive en person, og så skal jeg da love for toget væltede. Bilkørsel blev en by i Rusland, og alle mine gener satte alle sejl til. Så blev jeg sygemeldt, og har nu i de sidste 3 år forsøgt at blive så rask som jeg kunne. Har gået til psykolog i disse 3 år, det har også hjulpet, men er aldrig sluppet af med mine gener. Har skullet lære at tackle dem, og leve med dem. Og det går “lidt” trægt. Vil ikke rigtig affinde mig med situationen. Så der har været mange op- og nedture, og jeg har nogle gange tænkt, om det er det hele værd.
  Så hørte jeg tilfældigt om Stærk Helse, Lonni, og tænkte, det skal komme an på en prøve. Det kan ikke blive værre. Og mit liv kan jeg ikke gøre op i penge.
  Efter 2 behandlinger hos Lonni, første gang 2 timer, og anden gang 1 time, har jeg kunnet køre bil for første gang i 3 år, og dette hver dag, jeg har ikke flere elefanter siddende på brystkassen, jeg kan sove, har ingen uro i kroppen, ja alle mine gener er forsvundet som dug for solen. Nu er jeg startet i arbejdsprøvning, har lige brugt en weekend på at feste i 3 dage, og der er stadig ingen gener udover træthed. (det er jo nok forståeligt). Nu kan jeg for første gang i 10 år se lyst på tilværelsen, og det takket være Lonni.
  Selvom jeg måske skal besøge Lonni en gang imellem, så er det det hele værd. Tak Lonni, fordi du gav mig mit liv tilbage.
  Og til alle andre, prøv det. Det kan varmt anbefales.

 8. Sonja
  18. marts 2015

  Indlæg nr. 177:
  Er meget taknemmelig overfor Lonni, som formår at hjælpe mig gennem sorgprocessen – både en gammel og en ny en.
  Samtidig forklarer hun processen og svarer på alle mine spørgsmål undervejs. Igen har vi arbejdet med hendes ny metode TZ, som jeg synes er meget behageligt. Besøger hende, hvis jeg har brug for det – enten TZ eller zoneterapi eller… .
  Fantastisk er også at have muligheden fx at ringe eller skrive bagefter, hvis der skulle dukke nogle spørgsmål op.
  Kan varmt anbefale hende til at hjælpe en at komme igennem sorg, krise eller andet.

 9. Karen
  24. februar 2015

  Indlæg nr. 176:
  Fantastisk gæstebog med mange gode historier. Stærk helse består af både Lonni og Mogens. Jeg har fået behandling af begge. Sidste behandling var af Mogens.
  Jeg er nybagt mor og ammer, og jeg havde vanvittig ondt i min ene skulder. Jeg tænkte, jeg skal have hjælp og fik fat på Mogens, som gav mig massage. Han er eminent til det. Jeg har gået til mange forskellige massører, men hvor jeg ikke synes, behandling virker i så lang tid. Det gør den ved Mogens. 1000 tak for hjælpen Mogens.

 10. inger andersen
  20. februar 2015

  Indlæg nr. 175:
  I sidste uge fik jeg diagnosen RASK efter at have været i det psykiatriske system i 14 år. Jeg led af skizofreni, selvskade, spiseforstyrrelse og angst i så svær grad, at jeg har boet på et social psykiatrisk bosted fra 2003-2013 uden at de kunne komme ind til årsagerne bag min tilstand. Men gennem behandling og kærlig støtte fra Lonni har jeg fundet livet igen. Tak Lonni for livet. Jeg har skrevet en artikel om, hvordan jeg er kommet ud af min sygdom – du kan se den her: https://staerkhelse.dk/en-alternativ-vej-ud-af-skizofreni/

 11. en meget tilfreds klient
  19. februar 2015

  Indlæg nr. 174:
  Under et besøg hos Lonni dukkede der nogle ukendte ting op, som Lonni bankede på. Det resulterede i en rigtig dejlig juleferie med børnene, hvor jeg tog ansvar for tingene, så det hele kom til at klappe. Derefter var jeg 1 uge på ferie – jeg har aldrig turdet flyve før. Og nu er jeg begyndt at gå til svømning, hvilket også er en stor ting, da jeg er bange for vand.

  Tusind tak til Lonni
  – som jeg hermed vil anbefale alle uanset hvad problemet er.
  Hun er bare så god til at snakke, så man kommer ind og får fat i, hvad det drejer sig om – det kan man ikke bare med hovedet.

 12. Anette
  19. februar 2015

  Indlæg nr. 173:
  Lidt af et mirakel!!!
  2/2-15 mødte jeg op hos Lonnie i Tåstrup.
  Da jeg kom havde jeg i længere tid haft “fastlåste” hofter og en besynderlig indre uro, tvangsagtige tanker ved at gå ture/befinde mig på en havnefront med barnebarn i klapvognen.
  Under behandlingen, hvor Lonnie jo ikke på noget tidspunkt er i fysisk kontakt med hofterne, sagde det nærmest “klik” indeni og jeg blev gennemstrømmet af varme og total afslapning i hofterne. Det holder endnu!!!
  Tanker løber ikke mere af med mig ved ture langs vandet med den lille!
  Jeg anvender Tankefeltterapi dagligt.
  Og er meget taknemmelig for Lonnies hjælp og indsigt.

 13. C
  6. februar 2015

  Indlæg nr. 172:
  To behandlinger hos Lonni var nok til at fjerne hovedpine og migræne, som jeg har lidt af i mere end 30 år. Tak Lonni :-).

 14. MM
  27. januar 2015

  Indlæg nr. 171:
  I dag er det en uge siden jeg modtog min første behandling hos Lonni.

  Jeg skal ikke lægge skjul på, at den sidste uge har været den mærkeligste i mit liv. De første par dage var som efter et jordskælv, med mærkelige tanker, tomhed og mærkelige humørsvingninger (ikke sådan nogle, hvor det veksler mellem godt og skidt – men hvor jeg var konstant ubeslutsom og ikke kunne tage mig sammen til noget). Hernæst begyndte der at ske noget. Jeg bemærkede først og fremmest, at jeg ikke længere behøvede at tænke så meget over ting jeg gjorde – når jeg skulle til købmand, så kørte jeg uden at skænke det en tanke, og da jeg søndag aften stod i lufthavnen blandt mange mennesker, så berørte det mig slet ikke.

  Med andre ord: Som med et trylleslag er 15 års social angst forsvundet.

  Det samme gør sig gældende for min frygt for telefoner. I snart ti år har jeg hadet at tale i telefon, og endda i sådan et omfang, at jeg gjorde næsten alt for at undgå det. I denne uge har jeg ringet til et trykkeri for at give en besked, og jeg har på mit arbejde foretaget et interview over telefonen. Alt dette ville ikke kunne foregå for en uge siden, hvor jeg ville have brugt mental energi hele dagen på at bekymre mig over, hvad der mon ville kunne gå galt (irrationel frygt).

  Men det er væk nu, og det kommer lidt bag på mig.

  I fredags skulle jeg til lufthavnen. Normalt er det noget, jeg bruger meget tid på at koordinere oven i hovedet (sådan noget med at regne en halv time ekstra ind i kørslen HVIS NU). Ofte bruger det rigtig meget energi for mig. I fredag skænkede jeg det ikke en tanke, tog bilen, gik let igennem security og hoppede op i flyveren. I sandhed en forskel fra tidligere, og jeg formåede endda at arbejde helt til jeg skulle af sted – normalt får jeg intet lavet på dage, hvor jeg skal ud at flyve eller på andet måde nogle steder hen.

  Og så det sidste: Jeg har ikke overspist overhovedet. Tværtimod har jeg tabt mig et kilo.

  og det allersidste: Jeg er ikke vred på nogen. Førhen gik jeg rundt med en irrationel vrede, der stak i alle retninger, men den er nu forsvundet som dug for solen. Jeg kommer ikke længere med vredesudbrud i forskellige sammenhænge, og har det generelt godt med mig selv.

  Det går over min forstand hvad der er sket. Men det har virket!

 15. Gitte
  18. januar 2015

  Indlæg nr. 170:
  Jeg kan kun anbefale andre, der har uro i livet, at prøve et besøg hos Stærk Helse. Lonnie var en stor hjælp, da kroppen sagde stop p.g.a. stress og da jeg skulle bearbejde en stor sorg, og jeg bestiller stadig en tid hos Lonnie, når hverdagen er blevet for travl og jeg har brug for at få ro og finde mig selv igen. Lonnie har nemlig gjort mere end at behandle mig, når jeg har haft det skidt, hun har også påvirket mit syn på mig selv, sådan at jeg tør vælge den vej i livet, jeg kan mærke er bedst. Jeg har haft svært ved at mærke mine følelser, men hun har guidet mig til at se gode og dårlige minder som to sider af samme mønt. Uanset om man er til “det alternative” eller ej, så er det sundt at bruge et par timer på at komme ned i sin egen krop i trygge omgivelser!

 16. Hvilken befrielse, Hvilket liv jeg har fået
  14. januar 2015

  Indlæg nr. 169:
  Jeg kom til Lonni for knap et års tid siden, men først nu følt mig klar til at dele min historie med andre. Jeg er 36 år og burde for et år siden være en kvinde i min bedste alder. Jeg var opgivet af sygehusvæsenet og måtte acceptere et liv med kroniske smerter samt et liv på smertestillende medicin. Samtidig havde jeg haft både traumer tæt på livet, fik 2 handicappede børn og havde så et ægteskab med psykisk vold. I min barndom var der altid sat store krav, og jeg har aldrig følt mig tilstrækkelig i noget jeg foretog mig eller den jeg var. Så sidste år kunne min krop ikke mere, den var fysisk ved at geare ned og livet ved at svinde ud. En sød sygeplejer kom til mig og spurgte, om jeg var villig til at prøve noget, som andre ikke kan gøre. Jeg var lykkelig, for der måske kunne være hjælp forude. Jeg var så syg, jeg ikke selv kunne transportere mig selv frem til Lonni.

  På 2 timer var mit liv ændret for altid. Lonni og hendes engagement, professionalisme, viden og kunnen havde på bare 2 timer bragt mit liv fra at være på vejen ud, til at jeg pludselig stod med livet i hænderne igen. Da jeg forlod klinikken hos Lonni, var jeg for det første stort set smertefri, medicinfri, havde fået bearbejdet ” traumer” fra barndommen, formåede at komme ud af et psykisk voldelig ægteskab. Hun gav mig teknikker til at kunne bevare denne super følelse af, at livet er fantastisk, men ikke mindst, at jeg er god nok og jeg kan og jeg vil.

  Et år efter er jeg stadig stort set smertefri, og jeg får stadig ingen fast medicin. Lægerne siger, det er utroligt, det er muligt, men jeg ved hvorfor. Jeg er kommet videre med livet på positiv måde og er ikke et øjeblik i tvivl. Var det ikke på grund af Lonnis hjælp, havde mine børn i dag været uden deres mor, og jeg ikke blandt os. Jeg kan kun sige til jer alle: Det er virkelig muligt, det er muligt og kan kun på mit varmeste anbefale alle – Lonni. Hun kan noget andre ikke kan. Tak fordi jeg fik livet tilbage. Carpe Diem

 17. En lettet mor
  13. januar 2015

  Indlæg nr. 168:
  min søn på 5 har gennem den sidste tid haft mareridt om monstre. det var det sidste han tænkte på inden han faldt i søvn og det første når han vågnede om morgenen. han kunne vågne grædende og svedt midt nat, uden at turde smide dynen, for så kunne monstrene jo se ham.
  jeg tog ham med til lonni 1 gang og selvom det var voldsomt at mærke frygten var det nødvendigt. monstrene er væk og når de dukker op i milde udgaver tapper han på tftpunkterne for angst og beder dem om at gå hjem og få et knus.

  halleluja for en tryg og tilpas unge.
  han fik tfz og anbefaler det i øvrigt til alle, for lonni er så sød og det er SÅ dejligt at få nusset fødderne:)

 18. Signe
  7. januar 2015

  Indlæg nr. 167:
  Graviditet – bivirkninger

  Allerede i uge 10 i min graviditet fik jeg bækkenløsning, jeg blev sygemeldt fra mit arbejde. Jeg gik til fys 2 gange i ugen for at holde smerter nede. I slutningen af oktober starten af november, tog jeg mig sammen og prøvede alternativ behandling ved Lonni. Jeg fik en behandling med zoneterapi og TFT. Da Lonni var færdig med at behandle mig, kunne jeg rejse mig op og selv komme i mine strømper igen, og jeg har haft det godt siden behandlingen. Jeg havde også døjet en del med svamp, og fået forskellige midler af lægen, men intet hjalp, Lonni hjalp også med at fjerne svampen, sammen med at hun anbefalede aloe vera gel at smøre med.

  1000 tak for god behandling Lonni 😉 stor anbefaling herfra.

 19. Finn
  2. januar 2015

  Indlæg nr. 166:
  Hej med jer
  Denne her besked er ikke en tak til Lonni for hendes fantastiske arbejde som hun udførte i forhold til mig, hende har jeg takket ved andre lejligheder.
  Indlægget er derimod tænkt som en overdragelse af mine egne erfaringer med Lonni’s metoder i forhold til at hjælpe mig, så hun forhåbentlig kan være til hjælp for den af jer, der måtte være i samme situation som jeg var i inden mit 1. og eneste besøg hos Stærk Helse.
  Lonni hjalp med at få styr på mine følelser i forhold til de dybeste kærestesorger jeg nogen sinde har oplevet i mine 48 år som mand.
  Inden besøget hos Lonnie havde jeg ekstremt og konstant ondt i maven og brystet når jeg tænkte på mit livs kærlighed, der havde forladt mig tidligere på året, smerten ville ingen ende tag.
  Ca. 6-8 uger inden mit besøg hos Lonni blev jeg hentet med ambulance på grund af voldsomme brystsmerter, så mine kollegaer valgte at ringe 112.
  Indlæggelsen var kortvarig og viste at jeg fysisk var sund og rask, min puls lå på 49-50 pr. min. så alt ved mit helbred så ud som det skulle, men det føltes ikke sådan.
  Lægerne jeg mødte under indlæggelsen gav mig en god og tryg behandling, hvor jeg oplevede de tog sig tid til mig, så lægeverdenen havde jeg ikke noget at udsætte på, de gjorde deres absolut bedste, men det hjalp mig bare ikke.
  Lonni kendte en lille smule til min situation, jeg havde nemlig kontaktet hende tidligere på året, men vi fik ikke aftalt nærmere.
  Som tiden gik blev min situation ikke nemmere tværtimod, hvis folk spurgte til mig, blev jeg grådkvalt med det samme, jeg havde det virkelig skidt og kunne hverken vise overskud overfor venner, familie/børn eller mig selv.
  Tiden var kommet dertil hvor jeg ville gi’ min højre arm for at få det bedre og slippe for alt den kærligheds-smerte der styrede mit liv.
  Jeg kontaktede Lonni og hun tog sig straks tid til mig.
  Det blev til et eneste ca. 1.5 times besøg hos hende, hvor hun fjernede smerten i maven og brystet, tårerne trillede ned af kinderne på mig under det meste af seancen, Lonni gjorde noget ved mig.
  Savnet og sorgen af min elskede er der naturligvis stadig, men på en mere “rigtig” måde, jeg kan tænke på hende uden at føle mig syg og få det fysisk dårligt, og jeg kan tale om savnet uden at blive følelsesmæssigt overvældet og grådkvalt.
  Det besøg jeg havde hos Lonni har forandret mit liv, jeg skulle for min egen skyld ha’ besøgt Lonni langt tidligere, det havde formentligt også sparet mig og samfundet for en ambulance-udrykning med efterfølgende hospitalsindlæggelse.
  Hvis dette indlæg kan være til hjælp for bare ét eneste menneske, så er jeg glad for at jeg skrev det, for den smerte jeg oplevede inden mit besøg hos Stærk Helse, ønsker jeg ikke andre lever med.
  De kærligste hilsner
  Finn

 20. mig
  22. december 2014

  Indlæg nr. 165:
  1000 tak til Lonni.
  Hun har hjulpet mig gennem en meget svær tid og hjulpet mig gennem et forhold med en mand, der har og stadig udøver psykisk vold mod børnene og jeg. Uden Lonni havde jeg desværre nok bare opgivet kampen og var end helt nede.
  Jeg besøger Lonni jævnligt efter et “angreb” og hver gang er resultatet det sammen – jeg kan gå derfra meget lettere, uden frygt og afmagt som den styrende følelse – men derimod let og fuld af livsglæde igen.

Skriv i gæstebogen