Læs herunder om den nye TZ terapeut uddannelse i Thy.
Læs her om TZ sessioner og behandling hos Lonni Stærk.

TZ terapeut uddannelse – det unikke TZ behandlingskoncept

TZ terapeuter: De dygtigste og mest effektive samfundshjælpere

– en energimedicinsk tilgang på ”nye flasker”

.

Hvad er TZ?

TZ er en forkortelse for Traumeforløsende Zoneterapi, slet ikke at forveksle med den almindeligt kendte zoneterapi-behandling. Læs meget mere om det unikke behandlingskoncept TZ. 


TZ er en højeffektiv, resultatorienteret, nøje sammensat behandlingsform til forløsning af alle former for chok, kriser, katastrofetanker, angst, depression, stress, vrede, jalousi, afmagt, ensomhed, sorg, smerter osv.

Lonni Stærk fra Stærk Helse har forfinet og fremelsket dette unikke, nye koncept “TZ” på den alternative scene. Se Lonni Stærks omfattende CV her.

Jeg behandler fuldtids og uddanner TZ terapeuter i Thisted/Thy.

Uddannelsen som terapeut i TZ konceptet foregår i Thy
Efterårsholdet løber henover august til november 2019.

Alle kan deltage i TZ terapeut uddannelse

Metoderne og forståelsen der indgår i TZ-konceptet kan læres af alle der har interesse i at være en samfundshjælper for naboen, for klienter, som anviser til nødlidte, eller som ønsker wellness af ypperligste karakter.

Jeg brænder for at jagte dine traumer og finde forløsningen – at flytte dig fra det vildeste vand med de største udfordringer til den stille sø med harmoni og ro. Præcist som da min egen daglige angst igennem 5 lange år så land.

TZ terapeut uddannelse, med eller uden certificering, kan gennemføres af alle: Du kan være pensionist eller socialrådgiver, massør, zoneterapeut, ansat indenfor pleje eller omsorg. Eller du kan have en oprigtigt stor interesse i alternative tilgange, til gavn for eget- og andres velbefindende. Uanset din baggrund – om du har uddannelse eller ej, er du hjertelig velkommen. Du skal blot være aktivt deltagende med interesse og have et åbent sind.

Du kan selv have en del i din personlige bagage eller blot søge efter nye tiltag til hjælp for familiemedlemmer eller klienter. Bevæggrundene for at ønske denne nyudviklede og sammensatte viden med uforlignelige teknikker kan være mange, og alle er lige rigtige.

Erfaringer med TZ behandlingen

Lonni Stærk har, med 30 års alternativ erfaring i diverse kontinuerlige kurser og uddannelser, nu færdigudviklet og gennemtestet indholdet af TZ i klinikken siden 2013. Resultaterne taler for sig selv, og de begejstrede klientudtalelser kan læses ved selvsyn i Gæstebogen her på Stærk Helses hjemmeside.

TZ terapeut uddannelse – undervisningen

Undervisningsformen vil bestå af tydelig teoretisk gennemgang, praktisk undervisning med gennemprøvede øvelser samt træning med makker.

Du lærer både Tankefeltterapi og TZ konceptet.

TZ konceptet er både yderst koncentreret, effektivt, kvikt og resultatorienteret, og teknikken er forholdsvis nem og ligetil. Du får en grundig indførelse i teknikken af Lonni Stærk.

Du vil på uddannelsen lære at forstå sammenhænge og mønstre hos os mennesker, som du ikke før har tænkt over. Du vil arbejde med årsager fremfor symptomer. Som ved al anden energimedicinsk tænkning og tilgang vil du tilgå det hele holistisk– både hos dig selv og andre.

Under forløbet arbejdes der to og to med private indsigter og oplysninger, så du vil være underlagt tavshedspligt. Jeg forventer 100 %, at du følger dette krav.

Forandringer for livet

Efter dette uddannelsesforløb vil du være i stand til at udføre dybe afspændinger. Med TZ konceptets forløsningsteknikker vil du blive i stand til at hjælpe dine klienter af med diverse handicaps, bryde de gamle mønstre der ikke tjener dem længere, slette de automatiske overbevisninger af negativ karakter, viske tunge tab og lidelser væk, befri låste følelser som styrer og som oftest giver fysiske smerter.

Efter de intense kursusdage vil du udover interessant viden besidde konkrete værktøjer og velafprøvede teknikker, som du vil kunne benytte og have glæde af resten af dit liv.

Jeg går med dig igennem ild og vand, passerer hver og én af dine låste følelser og rydder negative og nedbrydende overbevisninger fra fortiden.

Lider du af tankemylder, bærer på tung bagage, er du i krise, kan du ikke finde dig selv eller vejen videre i dit liv, er du ramt af sygdom, trænger du til egenomsorg eller et bedre selvværd? Så overvej din deltagelse, hvor vi sammen kan hjælpe dig i mål og videre i det gode liv. Du bliver godt klædt på til dine fremtidige spændende udfordringer i takt med livets omskiftelige facetter.

Praktisk info om TZ terapeut uddannelse

Kurserne bliver afholdt i Thy.

TZ terapeut uddannelsen forløber over 4 måneder i alt 4 weekender á 3 dage plus 1 dag til certificering –  i alt 118 undervisningstimer inkl. eksamen. Efter endt uddannelse afsluttes forløbet med en certificering og du får TZ beviset.

Efterårsholdet løber henover august – november 2019. 4 weekender á 3 dage fra fredag til søndag. Undervisning alle dage fra kl. 9-16.
Uge 35: 30. aug-1. sept.
Uge 38: 20.-22. sept.
Uge 42: 18.-20. okt.
Uge 46: 15.-17. nov.

Max. 12 deltagere pr. hold.

Eksamens datoen aftales nærmere, for hver enkelt deltager.

Pris
TZ uddannelsen koster i alt 25.000 kr., inklusiv forplejning af mad og drikke.
Depositum der sikrer dig en plads på holdet er 10.000  kr.

SÆRPRIS 2019
Betal det fulde beløb før 1. Maj 2019 og spar 20 % på TZ uddannelsen, i alt 20.000 kr.

NB. Du skal være fyldt 21 år for at deltage og blive certificeret TZ terapeut, og det forventes af dig, at du er både åben, aktiv og ærlig i hele forløbet.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste tanker fra Lonni

Er du interesseret i at vide mere om TZ terapeut uddannelse så kontakt mig på mobil. Eller endnu bedre; skriv en mail til mig, hvor du fortæller en smule om dig selv.

Mobil: 2929 1624 eller mail: lonni@staerkhelse.dk
For mere info om effekt af mine teknikker kan, du læse gæstebogen med mere end 250 livsændrende succesberetninger delt af mine klienter.

TZkonceptet – det unikke behandlingskoncept udviklet af Lonni Stærk