GÆSTEBOG

Facebook coverbillede gæstebog

Her i Stærk Helse’s gæstebog kan du læse 17 sider (klik videre nederst) med over 315 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

RASK EFTER 4 TIMERS TZ SESSION, EFTER MANGE ÅRS PSYKOSE, MEDICIN OG STEMMEHØRING.

SKRIV ET INDLÆG I STÆRK HELSE'S GÆSTEBOG

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til :
Stærk Helse : lonni@staerkhelse.dk .
Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt

Facebook

329 kommentarer til “GÆSTEBOG”

 1. Indlæg nr. 333
  Når en lille pige på 13, som man har meget kær, pludselig begynder at udtrykke, at hun har det svært ved at cutte, så bliver man desperat. Ingen skal have det så dårligt, at cutting bliver den eneste udvej. Jeg havde for år tilbage hørt om Lonni fra en ung pige med angstproblematik, og da jeg blev bekendt med Lærkes udfordringer, vidste jeg, at jeg selv måtte kontakte Lonni. Allerede da jeg talte med Lonni i telefonen mærkede jeg, at hun ville være en god hjælp for Lærke og for os. Hun var så sød og kærlig i samtalen og i forståelsen af Lærkes udfordringer. Min følelse blev kun forstærket, da vi kom til tz-behandlingen. Straks blev der skabt et trygt rum, hvor det var let for Lærke at tale om alt det svære, hun har oplevet.

  Morgenen efter behandlingen vågner Lærke op og fortæller, at hendes hoved er tømt. Hun mærker ingen uro, ingen bekymringer eller dårlige tanker. Hun er fri, glad og let. Den tilstand er fortsat. Også når hun oplever udfordringer, som tidligere ville have udløst en cutting-situation.
  Vi er så lettede og taknemmelige, og vi vil gerne udtrykke vores allerbedste anbefalinger af og vores allerstørste tak.

 2. Indlæg nr. 332.

  Et liv med uhensigtsmæssig opvækst, utryghed, svigt, angst, traumer og alt hvad en sådan opvækst og voksen liv desværre kan indebære er jeg nu forløst fra….
  Lonni og TZ har givet mig og min familie ro, frihed og muligheden for at elske og nyde livet. Alle mine oplevelser og traumer havde jeg i kroppen, da jeg var gravid med børnene… og dermed givet følelsen/angsten videre til uskyldige og små uvidende mennesker… Vi er alle, både voksne og børn blevet guidet igennem og behandlet af Lonni og hendes TZ. Tak for livet Lonni.
  Og en sidegevinst til forløbet er, at neglebideriet er et overstået kapitel…. nu må negleklipperen gøre arbejdet 😆 Højdeskræk, angst for slanger osv har også sluppet taget i os.
  De største anbefalinger herfra.
  De taknemmelige.

 3. Indlæg nr. 331.

  Jeg blev ramt af stress og angst i vinteren, og har haft en del følgevirkninger af det. Bl.a. en følelse af utryghed, paranoia og ængstelighed. Jeg fik en tid hos Lonni. Sammen fandt vi frem til punkter i mit nervesystem som jeg ikke engang havde tænkt over kunne være en del af min reaktion her i vinteren. Punkter gennem hele mit liv. Det var så spændende og så forløsende. Jeg følte mig ikke som forandret lige efter sessionen, men her en uge senere, mærker jeg bare en helt anden ro og livsglæde! Ligesom om der er kommet orden i papirerne igen.

 4. Indlæg nr. 330

  Jeg blev i januar måned anbefalet Mogens fra Stærk Helse. Anbefalingen kom fra en kiropraktor med egen praksis i Thisted. Efter flere behandlinger grundet hold i nakken, ved kiropraktoren, som gang på gang endte med tilbagefald, anbefalede hun mig Mogens fra Stærk Helse.
  Efter en enkelt behandling hos Mogens, var mine nakkesmerter fuldstændig væk.
  Jeg opsøgte i februar måned Mogens igen. Da det denne gang handlede om migræneanfald, som jeg håbede Mogens kunne hjælpe mig med. Også dette er blevet meget bedre efter en behandling hos Mogens.
  Der er ingen tvivl om, at jeg opsøger Mogens næste gang jeg har smerter i kroppen.
  Han får mine bedste anbefalinger.
  Mvh Camilla

 5. Indlæg nr. 329

  Fik anbefalet Stærk Helse, af en kollega. Jeg har tidligere haft 2 diskosprolapser og har siden haft besvær med ryggen. Hos Stærk Helse fik jeg fantastisk behandling og mega gode råd med på vejen til, hvordan jeg hjælper mig selv videre i hverdagen. Jeg var sengelagt 5 dage inden jeg tog derud og allerede dagen efter, havde jeg en hel arbejdsdag!
  Min søgen efter den rette behandling er slut, jeg har fundet det rette sted, hos Stærk Helse.
  Jeg har fået nyt mod på, hvad min krop faktisk stadig kan, med hjælp fra Mogens og Lonni.
  En klar anbefaling herfra!
  Kh. fra Svend

 6. Indlæg nr. 328.

  For 5 år siden havde jeg en kollega der anbefalede mig Lonni Stærk Helse mod min angst. I 5 år har jeg haft det så godt. Så fik jeg et tilbagefald for nylig. Blev rask igen på 1 besøg hos Lonni Stærk Helse. Kan kun anbefale alle der har angst eller andre symptomer.
  Vh. Anne

 7. Indlæg nr. 327.

  Jeg er en pige på 20 som har døjet meget med angst i de sidste 15 år. De sidste tre uger før jeg booket en tid hos Lonni, har jeg ikke haft ro i kroppen eller sovet godt. Efter to timer med TZ, kan jeg bare sige, jeg har kunne mærke fremskridt. Det har gjort vidunder for mig. Jeg er mere rolig og afslappet. Jeg kan være i mig selv igen uden at få angstanfald hver dag.

  Tusind tak Lonni

 8. Den unge nordjyde

  Indlæg nr. 326.

  Jeg opsøgte en TZ-behandling hos Stærk Helse grundet store udfordringer med at håndtere forskellige tabsrelaterede traumer i mit liv, som blev kraftigt reaktiverede i kølvandet på en periode hvor jeg oplevede flere dødsfald.

  Kort og godt, så var min søvn utrolig forstyrret og jeg havde en følelse af “nervøsitet” og uro i kroppen som kom og gik næsten hver dag. Jeg vågnede op flere gange hver uge med “chok” hvor hjertet hamrede. Mine tanker var ofte kaotiske og centrerede omkring de ting, som jeg måtte indse, at jeg ikke kunne komme over på egen hånd. Jeg døjede ligeledes meget med overtænkning og katastrofetanker generelt, samt svært ved at rumme forskellige ting.

  Der er ingen tvivl om at jeg havde fået det værre og værre, fordi jeg havde udskudt hjælpen i lang tid.
  Jeg var nervøs for sessionen fordi jeg var bange for at møde mine traumer igen, og se dem i øjnene.
  Men det blev heldigvis gjort til skamme!

  Jeg følte mig så tryg i behandlingen og blev guidet på bedste vis, så jeg for det første kunne se mine traumer i øjnene under kontrollerede forhold, men også havde Lonni “i hånden” imens. Jeg forløste diverse følelser af sorg, forladthed og mange flere, som mit nervesystem endelig gav slip på.

  Det er et stort paradoks, at man undgår hjælp, fordi man er bange for at møde sine traumer. Men når man så møder dem, tænker man, at man skulle have gjort det lang tid før.

  Tusind tak til Lonni for hjælpen, som uden tvivl har efterladt en kæmpe positiv effekt på min livskvalitet, søvnkvalitet, mentale overskud, indre ro, og dermed også mit parforhold og familieliv.

 9. Indlæg nr. 325

  Jeg er 29 år og har i de seneste 5 år ingen menstruation haft, min krop er blevet budt lidt af hvert mhp at få første barn og da jeg ville forhindre en sådan fertilitets behandling med ønsket om endnu en baby opsøgte jeg Stærk Helse.
  Jeg har nu uden problemer fået normal menstruations cyklus, det tog 8 dage efter opstart og jeg fik 2 sessioner hos Lonni, altså ialt 2 timer på briksen så var min krop “på plads” og nu er resten op til os.
  Tak og kh.
  Veronica

 10. Indlæg nr. 324.

  Anders 14 år var til behandling i Jan/feb for tics og problemer med at sove i egen seng. Hold nu op hvor går det bare godt. Der gik 3 uger ca. så tog han sin dyne og gik ind til sig selv, og blev derinde. Jubiii en sejr for ham. Tics’ene har været noget mere genstridige, men i løbet af en måned eller to er de aftaget væsentligt. Så meget at der indimellem er dage, hvor han slet ingen har. Og nu kun som lidt små lyde om aftenen, ikke noget særligt.
  Kærlig hilsen Marianne, Anders mor.

 11. Indlæg nr. 323:

  Jeg har fået en TZ behandling af Lonni.

  Det er mig ikke muligt at beskrive, hvad det er Lonni gør/kan – kun dette kan jeg fortælle:
  Inden min behandling, havde jeg det slet ikke godt.
  De gamle traumer, jeg har oplevet, blev reaktiverede, da jeg var tæt på at blive ramt af en rikochetterende riffelkugle, i min egen køkkenhave.
  Indvendig havde jeg det som var jeg en blinkende larmende flipperspillemaskine – og jeg fik tilbudt krisehjælp og psykologsamtaler.
  Min datter havde gode erfaringer med at få TZ hjælp af Lonni, og anbefalede mig det.

  Jeg har brugt mange timer i psykologbehandling, og det har været ok og hjælpsomt, men intet af det har haft den hurtige virkning, som TZ har haft på mig.

  Det Lonni gør for dig er helt anderledes, og den direkte påvirkning af mit nervesystem jeg oplevede her, betød, at efter en uge-14 dage, standsede flippermaskinen, og jeg bemærkede at der var blevet helt stille og roligt indvendig.

  Jeg kan kun anbefale dig at lukke op for posen med bagagen overfor Lonni, og have tillid til det, hun kan og gør.

  Anni

 12. Indlæg nr. 322:
  Det er nu mere end 1 år siden jeg opsøgte TZ hos Lonni i Stærk Helse klinikken og min Psykose blev visket efter 4 timer på briksen, jeg led af svær stemmehøring og forpint af angst, havde tæt kontakt med psykiatrien og fik medicin med bivirkninger.
  Skønt at være ude af pillerne og stemmerne forsvandt jo allerede Ifm det første besøg.
  Vi har fejret kobberbryllup, jeg nyder livet på daglig basis, jeg fortryder at jeg ikke opsøgte TZ konceptet tidligere i mit liv men måtte lide Ca. 12 år før den rigtige hjælp blev opsøgt.
  Kh
  Vibeke

 13. Indlæg nr. 321:
  Det kan være svært at sætte ord på og at forklare resultatet efter mit TZ besøg, men min kæreste oplever jeg er blevet bedre til at kommunikere og søge kontakt, jeg mærker selv, at jeg er blevet mere positiv, jeg har sluppet det negative mønster, fået mere ro i hovedet, dette resultat var helt sikkert det hele værd efter blot 1 besøg med TZ session.
  Kh.
  Jesper

 14. Indlæg nr. 320:
  Kære Lonni.

  Et liv der altid har gjort ondt. Et liv hvor glæden ikke har haft overtaget. Et liv der helt fra celleplan primært har været en tur op ad Mount Everest. Usikkerhed, angst, tankemylder, katastrofetanker osv. udviklet gennem dårlig opvækst og forstærket hele vejen gennem livet. Det er nu slut, takket være dig. TZ har fået mig samlet som menneske, jeg føler mig hel og god nok. Og jeg kan mærke at jeg står stærkere og stærkere. Mange af mine fysiske skavanker som fx forskellige hudsygdomme, tarmsygdom osv. er enten ikke-eksisterende eller i vanvittig bedring. TAK.
  Mine børn og mand har også været igennem din TZ-behandling. Vi nyder glæden og livet hver dag.

  Søn 11 år: Usikkerhed, overvældelse, bekymringer og en snert af angst – en lille kopi af mine celler. Han er hjemme i krop og sjæl og møder livet med oprejst pande. Står stærkere og stærkere.

  Datter 9 år: Den stille pige der kæmper for at alle har det godt, men glemmer sig selv. Får ikke sagt fra. Pigen som alle vil lege med. Hun er blevet slået og sparket af andre børn lige fra børnehaven- det lette offer som ikke slår igen. Hun er som storebror, hjemme i krop og sjæl, viljestærk, glad, siger til og fra. Står stærkere og stærkere.

  Mand: hjemme i krop og sjæl. Står stærkere og stærkere.

 15. Indlæg nr. 319:
  Kære Lonni, TUSIND TAK for nogle værdifulde timer på din briks. Jeg var meget forundret over, hvor meget jeg kunne mærke energierne. Lige nu tænker jeg, “Verden kom bare an”, nu vil jeg ikke gemme mig mere bag en facade. Så TUSIND TAK for at jeg nu er sluppet fri og kan udnytte mit fulde potentiale.

  Du er en ener og en speciel dygtig behandler. Det har været en stor fornøjelse at møde dig.

  Jeg har det så godt nu og føler mig 10 kg lettere, selvom vægten er den samme.

  De kærligste hilsner fra Pia

 16. Sofus, Far til Ronja

  Indlæg nr. 318:
  Ronja feedback til Lonni

  Ronja står knejsende på toppen af et bjerg i skolegårdens kæmpe
  sandkasse.
  Ronja stråler selvsikkert blandt hendes klassekammerater, der tydeligt
  nyder at lege med hende.
  Ronja er ved at lære, at de ikke længere behøver at passe på hende pga
  angst. Noget Ronja har glædet sig til, da det til tider var møgirriterende
  at være den man tog hensyn til, Når nu man helst bare gerne vil være
  som de andre børn!.

  Ronja siger :
  Hej Lonni.
  Det du har gjort var rigtig godt. Det hjalp med min angst. Nu kan jeg
  være i skole selv. Tak!
  KH RONJA

  Ronjas forældre har mistet Ronjas storesøster 10 mdr inden Ronja blev født,
  så angsten for at miste Ronja lå naturligt henover dem alle. Især faren var
  ængstelig for at miste og passede ualmindelig godt på Ronja. Det skabte en
  (osteklokke) tryghed, men også en angst i faren, som helt naturligt smittede
  af på Ronja, der i en alder af knap 3 år begyndte at vise angstsymptomer
  sammen med astmatisk bronkitis og allergier. (Sidstnævnte kan vel ikke
  bevises at stamme fra angst, men på den anden side. Stress, kan give de
  utroligste ting?).

  Begge forældre har været der for Ronja fra allerførst åndedrag, som man jo
  gør. Men det var først efter at faren har været med på sidelinjen inde i 0.
  klasse i 4 måneder, at det begyndte at blive nemmere for Ronja. Planen var
  at Ronja kunne se, at far ikke forsvandt, men at han var der lige foran hende.
  Det var en langsommelig og meget tålmodighedskrævende process. Men
  det gik stille og rolig frem ad.

  Men ikke så nemt for far, som var ved at gå ud af sit gode skind for et andet
  liv end at være bodyguard. Et andet liv kaldte for vildt efter 5 års barsel. Så
  efter en god anbefaling af nogle venner, ringede vi til Lonni med henblik på et
  hjælpe Ronja. Lonnis svar var omend lidt anderledes end vi havde forventet.
  “Jeg vil hellere se far, end Ronja.”. (Faren havde fortalt om hans egen angst
  til Lonni, så hun vidste godt at der lå noget der, som påvirkede Ronja). Efter
  farens session som var en sand success, begyndte Ronja allerede dage efter
  at gøre ting, hun aldrig havde prøvet før. (F.eks at stå midt i en larmende
  børneflok af Kaptajn Kid hysteri på en færge) UDEN at gå i panik. At gå på et
  fremmede toilet selv og andre befriende eksempler.

  Det hjalp gevaldigt, men for en sikkerheds skyld valgte vi også at sende
  Ronja op til Lonni. Det var en enorm empatisk og børnevenlig oplevelse.
  Ronja syntes at Lonni var en smule bestemmende, men det havde faren
  “advaret” imod forinden, så alt gik som det skulle og efter endt session,
  begyndte tingende virkelig at gå stærk. Her 5 uger efter, har Ronja pånær to
  opkald til far i skoletiden været alene afsted i ca 2,5 uge. Hun glæder sig i
  weekenden til at komme afsted.

  For børn vil jo som udgangspunkt enorm gerne gå i skole, og ofte er det hos
  forældrene man kan søge efter årsager til børns angst!

  Kære Lonni!
  Kæmpe, kæmpe tak for at du findes og det du kan med TZ.
  Sofus, Far til Ronja!

 17. Kvinden med glæde

  Indlæg nr. 317:
  Jeg kom til lonni fordi jeg var enorm trist hele tiden, jeg kunne græde altid. Vågnede om natten og var ked af det og bange for hvad næste dag ville bringe af trælse ting for mig. Jeg havde ingen overskud til at være social, men var også bange for at folk ville sige jeg var tyk og kigge efter mig. Min selvtillid var forsvundet.

  Jeg havde mange problemer med at spise for efter hvert måltid skulle jeg træne , som straf for det mad jeg havde spist. Jeg skulle helst veje under et bestemt tal for ellers ville ingen have mig.

  Men efter en TZ behandling fik jeg så stor styrke og magt indvendig tilbage i mig. Jeg kunne mærke hvordan jeg rejste mig fra jorden og voksede mig stærk. Jeg begyndte helt at grine over hvilke lettelse jeg mærkede indeni hvilken frihed der opstod i min krop. Og jeg fik helt ondt af den pige der kom ind af Lonnis dør den dag for hold da op hvor havde hun det hårdt. Og ja, jeg omtaler mig selv som “den pige”, for jeg ser helt anderledes på mig selv nu. Så af hjertet tak for din hjælp tak ❤️

 18. Indlæg nr. 316:
  Anmeldelse af TraumeZoneterapi ved Lonni Stærk

  Wow, det er virkelig virkeligt det her!

  Har oplevet en del traumatiske ting i mit liv.
  – Miste min 7 årige datter i en trafikulykke
  – Truet med våben 5 gange
  – Nær druknet
  – Født for tidlig
  – og en del flere livsdefinerende episoder.

  Jeg har gået med svær angst PTSD i 16 år. Prøvet mange forskellige ting. Andre alternative hjælpemidler/øvelser hjalp, men kun midlertidigt og kom ikke ind i denne dybe del der gav mig alle disse angstanfald der gjorde det umuligt for mig at fungere normalt. Jeg bliver i sommeren 2022 anbefalet at besøge Lonni Stærk i Thy. Jeg besøger hende. Hun fejer benene væk under mig på en god måde. Jeg vælger med det samme at stole 100,00% på hende og kaster mig ud i en vanvittig hård, men ligeså befriende 3 timers session hvor min krop tømmes for livslange traumer. (Det er noget af det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Du skal have modet med dig! hvis/når du gør det samme).

  Dagen efter er det som om at 75% af min tunge angst er væk. Pist væk! en varslet hovedpine kommer som en reaktion. Den havde Lonni sagt jeg skulle forvente. Den var slem, men ovre nu.

  Jeg er nu her en lille måned efter begyndt at kunne mærke min ryg reparere sig, min hørelse i piskesmældssiden komme tilbage, jeg har ingen social angst i kroppen mere. Altsammen efter én enorm hård men afsindig vellykket TZ session. Punktum!

  Det er nu kun hjernen jeg skal vænne til at at den ikke behøver at tænke i angst strategier mere.

  Det der i mit optik, gør det til en massiv success, er at Lonni er virkelig med dig og er en afsindig dygtig kaptajn der med enorm selvtillid, bestemthed og erfaring styrer dig igennem din krops stormvejr, alt imens I vender alle traumerne og vi går sammen igennem dem. Hun efterlader dig ikke på et eneste tidspunkt. Det kan til tider være så vildt at lade kroppen slippe traumerne, at du tror din krop vil eksplodere og du vil for evigt have farvet hendes hyggelig terapilokale blodrød. Jeg troede flere gange at jeg ville stå af. Men Lonni var med mig og beroligede mig.
  Så mit råd er…

  Hold ud, lade dig kærlig guide! Det er her du kan komme af med en masse unødig baggage!

  Det er bare for vildt!

 19. Indlæg nr. 315:
  Kære Lonni

  Tak for din hjælp og din yderst kompetente behandling! Fra start har du været tydelig, guidende og omsorgsfuld – du besidder en skarphed der gør, at jeg trygt turde give mig hen til dig. Min historie er kort, at jeg havde været med i et biluheld som 16-årig, hvor jeg fik en kraftig hjernerystelse som har haft givet mig hovedpine og mange ugentlige gener – og uheldet havde også medført at jeg pludselig var blevet bange for alt muligt; at køre bil, højder, forlystelser, flyve, sejle – jeg var blevet bange for at dø. Det var første traume. Næste traume for mig var som 28-årig, hvor jeg var gravid med mine tvillinger, som desværre var en rigtig hård omgang. Jeg gik ned med depression og stress, og jeg havde en stor skyldfølelse og skam – jeg var ødelagt inden i. Nu er jeg 40, børnene har det godt og jeg syntes egentligt, at jeg havde fået styr på traumerne og mig selv. Sådan nogenlunde… for kroppen husker, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det mærkede jeg under behandlingen. Da vi arbejdede med biluheldet, fik jeg den vildeste brændende fornemmelse/energi i mine ben – og jeg har efterfølgende tænkt, at det har hængt sammen med følelsen af at jeg ikke kunne flygte fra biluheldet og at jeg var fastlåst i en seng efterfølgende i en periode. Men det er blot min tolkning omkring det. Da vi arbejdede med fødslen, fik jeg denne brændende fornemmelse i min brystkasse og mine arme – det var så ubehageligt, så jeg havde lyst til at få det til at gå væk – men jeg blev naturligvis i det, for – det måtte være kroppen, der huskede! Huskede hvordan børnene var så små, så lægerne tog dem væk fra mig – de blev revet væk fra mig og jeg måtte ikke få dem op til mig og holde dem. De lagde i kuvøse i fire uger, så jeg tænker jo, at energien var præcis i min krop der, hvor jeg har følt mig revet itu – og magtesløs. Det var så vildt altså… jeg græd og græd – men jeg føler mig nu “forløst og lettet” ift. mine traumer. Jeg har det som om, at der nu endelig er lagt låg på. Det sidste punktum er sat – og det er jeg evigt taknemmelig for.

  Tak for hjælpen og din omsorg, Lonni!!

 20. Indlæg nr. 314:
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Efter min graviditet samt fødsel tilbage i 2020, døjede jeg meget med hård mave, hvor der kunne gå flere dage uden afføring. Dette påvirkede meget mit sind. Jeg var ked af det og tynget så jeg tog kontakt til Lonni, og allerede efter 2 x zoneterapi, blev min mave i orden igen. Jeg fik i alt 5 gange zoneterapi, og der har ikke været noget med min mave siden. TAK for Lonni, hun er fantastisk, sød og uden hende ved jeg ikke hvad jeg havde gjort!

 21. Pige på 13 år

  Indlæg nr. 313:
  Tusind tusind tak.
  Jeg har en fantastisk dejlig pige på 13 år, som desværre ikke havde godt af corona. Efter isolation og onlineundervisning, gik hun mere og mere i ind i sig selv. Hun kunne ikke overskue andre mennesker end vores lille familie her hjemme.
  Heldigvis valgte hun at få hjælp.
  Hun snakkede med Lonni i 3 timer, og idag har vi fået vores glade, nysgerrige og smukke pige tilbage. Så meget tilbage at alle omkring os kan se og mærke det.
  Vi er dig dybt taknemmelig. Tak for dig!!

 22. Den sjællandske kvinde

  Indlæg nr. 312:
  Mine 6 destruktive psykotiske stemmer der konstant fulgte og styrede mit liv igennem 11 år, er fortsat forsvundet – efter TZ session hos Stærk Helse i Thy.
  Jeg er nu i samarbejde med de ansvarlige læger i psykiatrien – på vej ud af min årelange medicinering.
  Livet er nyt, jeg er lysere i sindet og fuld af mod, min hverdag er nu uden angst og jeg kan ikke genkende den paranoide skizofreni diagnose.
  Dem der kender mig ser forvandlingen og kommenterer på mit livs positive forandring og glæden over, at jeg efter 11 års frustration endelig fandt hjælpen …
  Jeg går nu fremtiden tryg i møde.
  Kh. Den Sjællandske kvinde

 23. Kvinden fra Vejle

  Indlæg nr. 311:
  Jeg har i mange år haft generaliseret angst. Jeg gik hen og fik Corona og kunne derefter ikke komme ovenpå igen, gik så ned med en meget svær depression for 1 år siden og har haft det så skidt siden. Har ikke kunne komme på arbejde i et års tid nu. Jeg blev igennem en tæt veninde, foreslået at komme op og få en TZ behandling hos Lonni, hvilket jeg så gjorde. Har efter behandlingen haft en følelse af at jeg er MEGET mere positiv, og har meget nemmere ved at klare min hverdag. Jeg har en følelse af at jeg har fået smidt en masse traumer væk, og at mine skuldre ikke er så tunge mere. Jeg er nu startet op på arbejde igen, og er så glad for det.

  Vil være Lonni evigt taknemmelig for dette, og kan kun anbefale hende til alle jeg møder på min vej.

 24. 30 årig med leddegigt

  Indlæg nr. 310:
  30 årig med leddegigt

  2 mdr efter jeg fik mit første barn begyndt jeg at få ledsmerter. Smerterne og hævelserne sad i mine hofter, knæ, ankler og storetæer, og det føltes som om der var glasskår i mine led. Det besværlig gjorde min færden i dagligdagen. Og tærede på mit overskud og lykke.
  Kort efter fik jeg diagnosen leddegigt og jeg blev henvist til opstart i medicinskbehandling med det samme.

  Inden jeg nåede at opstarte i behandling, kontaktede jeg Lonni. Og hun ville gerne se mig til en TZ behandling. Her 10 mdr. efter ledsmerterne startede har jeg ingen medicin taget, ikke engang smertestillende. Min ”medicin” er at komme hos Lonni, og få zoneterapi, når min krop viser mig, at den har brug for det.

  Jeg er taknemmelig for hvad Lonni har gjort for mig, og min lille familie. Og hun har givet mig håbet tilbage om, at blive den mor jeg altid har drømt om.

 25. Indlæg nr. 309:
  For et stykke tid siden var jeg til TZ behandling hos Lonni. Det er den bedste gave som jeg nogensinde har givet mig selv.

  Jeg blev for mange år siden afsluttet i et forløb i distriktpsykiatrien med ordene; at jeg ikke kunne tåle mere behandling uden at blive retraumatiseret. Jeg blev simpelthen voldsomt syg, hver gang jeg skulle fortælle min historie om og om igen. Jeg kan ikke tåle medicin. Så jeg har gået uden behandling af nogen art i mange år og har da også fundet en måde at “overleve” på.

  Men så blev jeg syg, fik lungebetændelse og fik noget medicin som jeg ikke kunne tåle. Det resulterede i en voldsom dødsangst. Jeg havde i forvejen social angst, men med det her oveni, blev det helt umuligt for mig selv at få styr på det.
  Jeg fik hurtigt en tid ved Lonni, da jeg henvendte mig. Og det var da med bankende hjerte at jeg tog derud. For blev jeg nu retraumatiseret igen?

  Det gjorde jeg ikke. Jo det var da et hårdt forløb. Men Lonni var jo med på sidelinjen hele tiden og det gjorde mig tryg. Jeg fik en TZ behandling, et par gange zoneterapi og en kortere TZ behandling.
  Min rygsæk er tømt, mit hoved er tømt for tankemylder og jeg vil nu til at leve istedet for bare at overleve.

  Jeg er så taknemmelig for at du findes Lonni !
  Og til dig derude, der ligesom mig, er opgivet af systemet. Opgiv ikke. Giv Lonni chancen for at hjælpe dig.
  Og til alle store som små. Lad ikke rygsækken blive så tung, at du ikke kan bære den. Få den tømt ved hjælp af TZ behandling ved Lonni.
  Kh. Hanne

 26. Den sjællandske kvinde

  Indlæg nr. 308:
  Mine hørelseshallucinationer er nu væk ✋
  Jeg har nu i 11 år døjet med 6 stemmer i mit hoved.
  Diagnoserne blev tunge og mange, igennem årene.
  Een TZ session hos Lonni har afhjulpet min lidelse, et nyt liv begynder nu, jeg er tanketom, tager nu selv i butikkerne og handler ind, jeg fri af min angst, sover meget bedre, mange traumer blev forløst, kan jo kun anbefale TZ.

 27. Indlæg nr. 307:
  Jeg har netop gennemgået et vanvittigt forløb hvor jeg blev smittet med COVID-19 OG fik en slem lungebetændelse. Blev indlagt og røg på intensiv da jeg havde store problemer med at trække vejret og var i alt indlagt i 11 dage. Fik ilt 24/7 og blev udskrevet med ilt i hjemmet + flasker til brug når jeg skulle ud af huset.
  To omgange zoneterapi hos søde Lonni og jeg blev “fritaget” for ilten for en uge siden.
  En glædens dag ❤️
  Man kan altid regne med Lonni og hendes talenter – en fandens dygtig kvinde!

 28. Indlæg nr. 306:
  Jeg har for nogle uger siden været til en TZ session hos Lonni, da mit stressniveau var eskaleret med manglende søvn og stærk uro i kroppen. Efter blot en session har jeg oplevet en helt anden ro i kroppen jeg ikke har haft længe , og jeg sover hver nat igen.
  Jeg kan varmt anbefale en behandling hos stærk helse, lonni var yderst professionel og gav mig en anden indsigt på mine udfordringer jeg kan tage med mig.
  Stor tak til lonni.

 29. Mor og Emil 10 år

  Indlæg nr. 305:
  Her er med Emils egne ord, hvad du har gjort for ham i denne uge – efter 1 time på din briks med TZ session.
  Han havde en virkelig god og intens oplevelse ude hos dig. Det havde vi faktisk begge to må jeg indrømme.
  Jeg kan se på hans ansigt at han har fået en ro han har manglet indeni i 3 år.
  Emil kan normalt godt stejle over at skulle deltage i fællesopgaver i hjemmet, så som aftensmad. Han står lige nu og laver aftensmad sammen med Bonusfar. For som Emil lige har sagt det :” Lonni sagde at du var min rollemodel, så jeg vil godt være med til at lave mad”.
  TAK for din hjælp Lonni, du er klogt menneske ❤

  Jeg er en dreng på 10 og jeg har været ude hos Lonni fordi at jeg havde rigtigt svært ved at styre mine tanker. Tankerne gjorde mig bange hele tiden, jeg mistede min appetit og kunne have svært ved at falde i søvn.
  Men efter at jeg har været hos Lonni 1 gang, så har jeg det MEGET bedre. Jeg er rolig, gladere og har min appetit tilbage.
  1000 tak Lonni.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *