Akupunktur coverbillede

AKUPUNKTUR

I Stærk Helse kan vi benytte os af flere forskellige former/tankegange hvad angår akupunktur. Disse akupunkturmetoder/behandlingsformer kan suppleres til øvrige alternative metoder – hvis ønskeligt og uden yderligere beregning – for hurtigt/billigt og bedste resultat.

KLASSISK AKUPUNKTUR

Klassisk akupunktur som de fleste kender efterhånden, er tæt knyttet til zoneterapien, idet begge begreber har fokus på de meridianer /energibaner, der findes i kroppen. Akupunkturudøvelsen bygger på erfaringer gjort igennem tusinder af år.

Vi fjerner blokeringer og får energien til at flyde frit i kroppen så der atter bringes balance i krop og psyke.

Læs mere om klassisk akupunktur på Ny Energis hjemmeside.

MODERNE AKUPUNKTUR

Moderne akupunktur  er særdeles effektiv ved smerter af alle slags og vi benytter den dagligt her i klinikken. Metoden virker via hjernen og er opfundet af John Boel. Boel og hans klinik er til stor inspiration i vores liv.

Læs mere om moderne akupunktur på Boel Akupunkturs hjemmeside.

ØJENBEHANDLING

Moderne akupunktur opfundet af John Boel, benyttes af Mogens her i klinikken. Han har med god effekt hjulpet mange klienter til et bedre syn og en hverdag med færre gener i.f.m. kroniske øjensygdomme. Læs mere om øjenbehandlinger på Acunovas hjemmeside. Ring for en samtale med Mogens på 2144 4310.

POSTUROLOGIEN

Posturologien handler om vores kropsholdning, og er den ikke optimal og korrekt tilføres vi fysiske smerter i f.eks. ryg og nakke og psyken kan påvirkes. Langt de fleste kropsskævheder er muskulært betingede, og det kan posturologi korrektion rette op på. Posturologi sikrer at der er den rette kommunikation imellem hjernen og kroppens forskellige muskler og nerver.

Flere af vores klienter henvender sig med smerter i bevægeapparatet, og vi vil altid som det første rette deres kropsholdning før noget andet tiltag – altså fjerne årsagen til deres smerter.

Facebook