La Stone Massage

LA STONE MASSAGE

LaStone® massage – også kaldet Stonewalker massage er kendt verden over i behandlings sammenhænge. Her i Norden kender vi det i.f.m. at gå fra en varm sauna direkte i iskoldt vand. LaStone®  kan IKKE sammenlignes med Hotstone massage. Det er den helt rigtige kombination af opvarmede og afkølede sten, som er varemærket, og som vi her I klinikken tilbyder.

Vekselvirkningen mellem koldt og varmt stimulerer kredsløbet og aktiverer kroppens eget immunforsvar. Varme udvider – koldt sammentrækker. Blod med frisk ilt bliver bragt ud i kroppen og affaldsstofferne føres bort. Dette er, hvad der opnås ved brug af varme og kølige sten i massagen. Massageformen kan anbefales til såvel behandling af muskelspændinger som til velværebehandling. Behandlingen er en helkropsmassage, hvor der bruges varme og kølige sten. Stenene bliver placeret både under og over kroppen, herefter masseres med stenene direkte på huden. Behandlingen er dog ikke tilrådelig, såfremt du døjer med hjertet eller er gravid.

De varme sten giver dig en følelse af, at dine muskler langsomt smelter ved kontakten med mange hænders tryk. Du opnår en dyb afspændt tilstand af krop og sind. De varme sten er lava/basalt sten, der opvarmes til 54 grader før brug. De er fundet verden over og får blot en let slibning, således at de fremstår originale i formen.

De kølige marmorsten, der holder køleskabstemperatur, er slebet til formålet. Der kan præsenteres 60-70 sten i én behandling.

STEN MED HEALENDE ENERGI

Denne fremragende Massageform er udviklet af en kvinde i USA  i starten af 1990, hun hedder Mary Nelson. Hun tog udgangspunkt i de Nordamerikanske indianers brug af stenene i deres helbredelses metoder. Varme sten opvarmet af solen samt kølige sten fra bækken. Stonewalker hedder den, der helbreder med sten, idet det antages, at stenene alene i kraft af deres healende energi, gør arbejdet.
Stenene har deres egen personlighed og kaldes Stenfolket. Stenene henter ny energi  bl.a ved at ligge ude i naturen en fuldmånenat, hvilket de jævnligt gør her i Stærk Helse.

LaStone® VAR DE FØRSTE PIONERER INDENFOR STEN MASSAGE.

De er den største sten massage uddannelse i verden. LaStone® er internationalt anerkendt som førende indenfor sten massage.
Certificeringen er international og designet til at styrke, forbedre og udvide massørens professionelle evner indenfor sten-massage, energi arbejde og videnskaben bag ved geotermisk terapi.
LaStone® er et mangesidet teknik, designet til at gavne klient og massør på en gang. LaStone® tilbyder terapeuten aflastning for deres trætte, overarbejdede hænder og håndled og en pause fra udmattende timers massage eller dybde arbejde. Stenene og den termiske variation gøre alt det tunge arbejde for terapeuten.

Stress og spændinger der sædvanligvis kommer med andre massage teknikker, er stort set elimineret ved hjælp af vores principper. LaStone® terapeuter er i stand til at arbejde mere effektivt i længere perioder ad gangen. For energiarbejderen tilbyder LaStone® assistance med at bringe balance i Krop-Sind-Sjæl ved brug af Moder Jords Sten Folk.

Facebook