TZ Session coverbillede

TZ SESSION

TZ er mit, Lonni Stærks, egenudviklede, populære og unikke behandlingskoncept.

TZ er en forkortelse for Traumeforløsende Zoneterapi. TZ er energimedicinsk behandling med udgangspunkt i zoneterapiens teknikker, ud fra den kinesiske viden og verdensopfattelse, ikke at forveksle med traditionel zoneterapi behandling. Under en TZ session veksles der mellem nøje udvalgte zoner, som blidt bliver berørt.

TZ behandlingen er udviklet med inspiration fra eksisterende traumeforløsende teknikker. Jeg har blandt andet taget uddannelser og kurser i tankefeltterapi (TFT), emotionel frihedsteknik (EFT), DP4,Deep Peat, Enlightenment, matrix samt regressions terapi.

Behandlingen bygger på sundhedsforståelsen fra Urbiologi/METAsundhed, som bruges til at finde årsager og sammenhænge og vise retningen i behandlingen.

TZ METODEN GIVER HURTIGE OG EFFEKTIVE RESULTATER

Du kan være ramt af depression, fobier og frygt eller svær og langvarig angst, vrede, smerter, sorg, stress, PTSD, spiseforstyrrelse, tankemylder eller andre tilstande. Jeg opfatter enhver af dine udfordringer som låste følelser, der blot skal forløses. Uanset dine udfordringer/tilstand og om symptomerne er fysiske eller psykiske, og om det er et nyt eller ældre problem.

Jeg har benyttet og udviklet TZ metoden siden 2013. Metoden er blevet yderst populær grundet de hurtige og effektive resultater, hvor klienten oplever at få sin livskvalitet tilbage efter helt ned til 1 besøg hos mig.

Indtil nu har over 315 klienter fra både ind og udland, fra alle egne af Danmark, skrevet indlæg på den velbesøgte gæstebog her på hjemmesiden. Læs om effekten på traumer, angst, depressioner, følelsesmæssig stress, dårligt selvværd, fobier, spiseforstyrrelser, jalousi og tankemylder mm.

HVORDAN FOREGÅR EN FULD TZ SESSION

Efter tidsbestillingen skal du besvare og returnere et dokument, som bliver mit arbejdspapir. Tid er penge, og allerede her i starten af processen kan vi, med den forberedelse fra din side, undgå at fordyre din session. Udfra dine svar forbereder jeg mig i ca 1 time på, hvordan jeg mest effektivt kan hjælpe dig, når du møder op til sessionen.

-Vi begynder sessionen med en uddybende og oplysende samtale, så både du og jeg er tunet ind på dine behov og ønsker. Tilliden mellem os er etableret, og jeg forbereder mig på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i – eller tæt på – mål.

-Jeg tilbeder zoneterapien, der har fulgt mig i mere end 30 år. Jeg har udviklet TZ med udgangspunkt i zoneterapien, men du skal ikke forvente en traditionel zoneterapibehandling.

-I løbet af en TZ-session anvender jeg flere forskellige teknikker, afhængigt af problematikkerne du kommer med. Mit mål er at tilgå dine ønsker hurtigt, effektivt og afslappende.

-Under selve behandlingen ligger du komfortabelt og meget afslappet. Jeg udøver IKKE hypnose. Du er hele tiden med og deltagende under forløbet. Behandlingen består af blid berøring af nøje udvalgte zoner.

-Efter den følelsesforløsende terapi slapper du af. Vi afslutter med en afrunding af besøget og en opsummering, så du er så godt oplyst som overhovedet muligt.

Du vil evt. få et par lette og effektive øvelser med hjem, der gavner dig og dit forløb fremadrettet.
Du vil opleve at forlade klinikken tanketom og rolig.
Efterfølgende er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at vide mere eller få genoptaget noget fra sessionen.

TZ LIGHT SESSION

TZ LIGHT er en session på den halve tid til den halve pris, se evt. prislisten. TZ LIGHT kan med gavn benyttes til kortvarige stress, sorg og angst tilstande. 

Lider du af tunge og langvarige problematikker/lidelser anbefaler jeg “den fulde” TZ.

Du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at vide mere om TZ LIGHT eller hjælp til hvilken af de to behandlinger der kan hjælpe dig bedst.

Jeg tilbyder begge TZ sessioner på Stærk Helse’s klinik i både Aalborg og Thisted.

Facebook