GÆSTEBOG

Facebook coverbillede gæstebog

Her i Stærk Helse’s gæstebog kan du læse 17 sider (klik videre nederst) med over 315 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

RASK EFTER 4 TIMERS TZ SESSION, EFTER MANGE ÅRS PSYKOSE, MEDICIN OG STEMMEHØRING.

SKRIV ET INDLÆG I STÆRK HELSE'S GÆSTEBOG

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til :
Stærk Helse : lonni@staerkhelse.dk .
Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt

Facebook

331 kommentarer til “GÆSTEBOG”

  1. Jeg vil bare lige sige hej. Du skal simpelthen have så stor en tak for dit fantastiske arbejde. Jeg var lidt tid undervejs til at registrere alle de forandringer din Traume Zoneterapi har gjort for mig. Det er helt livsændrende. Det jeg kan se er at man efter TZ virkelig skal huske en gang imellem at udfordre sin “sådan plejer det at være” fortælling og tillade sig at tage imod de dybliggende forandring. Det har jeg gjort og kan simpelthen ikke se mere af relevans andet end minder om flere svære ting… Dengang. Disse minder ser jeg på med kærlighed og nyder at tage dem med i min evige rejse.

    Kh.S en mand der er kæmpe fan af TZ.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *