GÆSTEBOG

Facebook coverbillede gæstebog

Her i Stærk Helse’s gæstebog kan du læse 17 sider (klik videre nederst) med over 315 indlæg. Indlæg med erfaringer og anbefalinger fra vores klienter. Vi er meget glade og taknemmelige over, at de vil dele deres oplevelser her.

RASK EFTER 4 TIMERS TZ SESSION, EFTER MANGE ÅRS PSYKOSE, MEDICIN OG STEMMEHØRING.

SKRIV ET INDLÆG I STÆRK HELSE'S GÆSTEBOG

Nederst på denne side kan du skrive i gæstebogen. Indlægget bliver først synligt, når Stærk Helse har godkendt det – som regel indenfor et par dage. Du kan også sende dit indlæg på mail til :
Stærk Helse : lonni@staerkhelse.dk .
Så lægger vi det på gæstebogen, så hurtigt som muligt

Facebook

328 kommentarer til “GÆSTEBOG”

  1. Indlæg nr. 274:
    Hos Lonni lærte jeg om de mere dybdeliggende årsager bag de udfordringer, jeg står med i dag. Det var utrolig hårdt, men det hele værd. Jeg fik sluttet fred med nogle traumer og oplevelser i fortiden og har efterfølgende oplevet at få øget selvværd, bedre kropsholdning, bedre søvn og mere handlekraft. For mit vedkommende bliver det nok til et besøg mere, før jeg får ryddet ordentligt op i fortidens spøgelser. Men lige nu skal den nye bevidsthed og de små forandringer, jeg på nuværende tidspunkt er klar til at gå videre med, have tid og ro til at blive til nye forbedrede handlemønstre, hvor jeg skal passe bedre på mig selv, end jeg har gjort førhen. Jeg kan anbefale en tur til Lonni til alle uanset problemets omfang. Alle kan have brug for en mental forårsrengøring.

  2. Simone fra København

    Indlæg nr. 273:
    Jeg er en 27 årig kvinde. Jeg har siden jeg var 21 haft diagnoserne PTSD, borderline, skizotypisk sindslidelse og angst.
    Men jeg har lidt af og under stress, depression og ondt i sjælen siden jeg var 10.
    Jeg har været igennem seksuelle overgreb og krænkelser, sexmisbrug, tortur, mobning, og meget andet som startede i en helt ung alder. Jeg har i hele mit voksenliv været i både det psykiske og kommunale system. Flere af årene hvor jeg var ved at give op og tage mit liv, havde angst flere gange ugentligt, ikke kunne være seksuel eller intim med en partner uden det udløste voldsomme anfald. Alle mine drømme var slukket. Hele mit voksenliv på kontanthjælp, men så sommeren 17 lykkes det mig omsider komme i resurse forløb. Jeg vidste det ville forbedre mine muligheder for få noget der kunne hjælpe mig ud, var bedre, så jeg skulle bare finde det rette, til rette op på mit liv. I løbet af det første år i mit resurse forløb høre jeg så fra noget familie om TZ, ved Lonni. Jeg læser hendes hjemmeside igennem flere gange. Jeg tænkte det lød som magi, for godt til at være sandt. Men det plantede et lille håb inden i mig. At jeg ikke skulle ende på førtidspension med mine voldsomme følelser og voldsomme angst. Jeg beslutter så at det var mit lod tilbage til livet! At jeg skulle have det igennem hos min sagsbehandler ved mit resurseforløb, om det så var det sidste jeg kunne få! Det gør jeg, i løbet af 2018 lykkes det få gennemført 4 behandlinger ved Lonni.

    Jeg betragter det som om det har redet mit liv.
    Jeg havde psykisk ondt hver dag, angst 2 gange om ugen minimum, tvangstanker, tvangs analysering af mine omgivelser, ingen selvværd, selvtillid eller selvsikkerhed og kunne ikke klare noget så simpelt som at gå i bad uden at have stress nok til skulle tage den med ro i 20-40 min bagefter. Jeg kunne ikke nusses af en kæreste, jeg kunne sjældent gennemføre sex uden angst, og på den måde var jeg meget fastlåst og alene. Jeg gik dagligt og sagde højt fuck og græd fordi jeg havde voldsomme flashbacks.
    Jeg havde ikke opnået noget der var anerkendt af samfundet, ingen uddannelse, ingen arbejde og stærkt rungende ensomhed.

    Idag, ingen symptomer, hverken angst anfald, borderlines humørsvingninger og vredes udbrud, tomheden og ensomheden er væk, jeg føler mig ikke forkert mere, tvært imod har jeg ingen af mine psykiske problemstillinger længere. Jeg er selvsikker, har selvtillid og selvværdet i orden, og ved jeg kan opnå alt det jeg har lyst til. Min krop er i indre ro og balance. Jeg føler mig fri og glad hver dag. Jeg er nettop blevet godkendt til at kunne starte på HF som jeg skal her i januar 2019. Jeg regner med være ude af alle systemer inden året er omme, alt sammen takket været Lonni og hendes TZ behandlinger! ❤
    At gå fra have så mange problemstillinger man drukner, til at være et fuldstændigt overskuds menneske. At gå fra tro jeg ikke kunne være andet end noget bag en computer hvis jeg nogensinde kom ud af det forbandede system igen, til at have overskud, ro og kærlighed nok til at ville give det til alle mennesker, og jeg ønsker at gøre det.
    Derfor har jeg også besluttet at tage Lonni’s uddannelse og lære TZ og give andre deres liv igen, ligesom jeg oplevede det!

    Tak til Lonni!
    Jeg vil være dig evigt taknemmelig!

    Til dig der læser, dette vil være en gave til dig selv, du aldrig vil fortryde.
    Jeg brugte mit sidste lod, helt rigtigt, jeg vil aldrig i mit liv fortryde jeg brugte det på det her.

  3. Indlæg nr. 272:
    En behandling hos Mogens med både varme og kolde sten er det bedste, jeg nogensinde har givet mig selv. En top-professionel behandling, hvor det er helt tydeligt, at Mogens’ kyndige viden og hollistiske tilgang til at kroppen hænger sammen har givet mig en lettelse i alle kroppens spændinger – og ikke kun min musearms-skulder, som fik mig til at tage kontakt!
    En behandling hos Mogens kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang, jeg skal give mig selv og kroppen den bedste velvære!

  4. Sebastian (16 år) og hans mor Laila

    Indlæg nr. 271:
    Kære Lonni. Jeg fik 1 TZ session og Jeg synes personligt selv, at jeg har fået meget mere energi, glæde og overskud til alle forskellige ting. Er blevet mere social, og det med min kammerats død, min onkels død og min Farfars død – Kan jeg mærke er blevet lagt væk, ikke HELT væk, men så jeg ikke tænker lige meget over det. Har ikke været ked af det, siden dagen jeg var til behandling ude ved dig. Har grædt i weekenden, men det har ikke været af nogen dårlig grund, det har været af glæde for at se familien samlet, og glade, og hygge sig, det har været så fantastisk!
    Din behandling har ændret mig, virkelig positivt, og gjort jeg er blevet en ung fyr, med meget mere selvtillid, tro på mig selv, social, glad og at jeg har fået mere ro. Det har været så fantastisk, og det bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg, hvis jeg enten har brug for at få ryddet op i skoletasken eller lign!

    Mange tak for behandlingen Lonni! Det har været VIRKELIG godt til mig, og alle folk omkring mig! ?

    Fra mors synspunkt: Jeg kørte fra Lonni med en dreng, der tydeligt var både lettet og meget forundret over, hvad pokker det var, der lige var foregået hos Lonni. Han havde meget svært ved at sætte ord på behandlingens forløb. Men han var glad og træt. Efterfølgende har jeg oplevet en dreng, som pludselig smiler HELE TIDEN. En dreng, der er begyndt at fortælle mig, hvor glad og taknemmelig han er for alt, hvad jeg gør for ham og er for ham. Han krammer os alle som aldrig før… ikke bare den der “fordi jeg skal – kram”, men et kram der varmer og som man kan mærke bliver givet med masser af kærlighed. Han snakker med os alle, som vi aldrig har oplevet ham snakke før. Han er social, og vi kan mærke, at det er fordi, han virkelig gerne vil være det. Han sætter ord på sine tanker og følelser. Han viser følelser, han græd foran hele familien her i weekenden, hvor vi alle var samlet til hans mormors 70 års fødselsdag, fordi han blev så rørt over hele situationen, stemningen og den fælles følelse af kærlighed og samhørighed, siden 4 års alderen har min søn ikke grædt offenligt, af hverken glæde eller sorg.
    Han smiler, han griner, han lever igen!!!! Han har ro for sin kammerats død, han accepterer det og kan endelig være i det. Jeg vidste du kunne hjælpe ham Lonni, og jeg er dig dybt taknemmelig for, at du nu har hjulpet endnu et af mine skønne børn. Af hjertet tak ❤

    Og fra den unge mands Mormor:
    Ja jeg som er hans mormor, er meget taknemmelig for hvad du har gjort for mit barnebarn. Han er blevet en dejlig og vidunderlig ung mand. Min mand og jeg er bare så glade for den forvandling der er sket. Tusind tak for hjælpen.

  5. Indlæg nr. 270:
    Efter 2 gange blærebetændelse og 2 gange penicillinkure på to måneder, valgte jeg at opsøge Lonni, da jeg mærkede 3. omgang blærebetændelse melde sig.
    Jeg fik tid samme dag til zoneterapi. Lonni valgte at kombinere zoneterapien med TZ da hun mente, at blærebetændelsen kunne være kommet grundet en hændelse.
    Lonni fik åbnet op for en hændelse, som var sket kort før første omgang blærebetændelse, og en hændelse jeg ikke selv havde troet ville have så stor en effekt på mig. Lonni fik mig til at åbne op for denne følelse og gav mig en ro omkring denne hændelse. Fra jeg gik ud af døren igen hos Lonni, har jeg intet mærket til blærebetændelsen! Jeg har tidligere været til en TZ behandling hos Lonni, grundet uregelmæssig cyklus, samt lang ventetid på graviditet og også her hjalp hun mig, så jeg fik en stabil cyklus og også blev gravid kort efter behandlingen!
    Lonni er så fantastisk dygtig og et af de varmeste mennesker jeg kender!
    Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til Lonni.

  6. Indlæg nr. 269:
    Tankemylder, sorg og søvnløshed var årsagen til at jeg kom forbi Lonni sidst i april 2018. Hun hjalp mig med at få ryddet op i tankerne – en rigtig ‘hovedrengøring’.
    Så kom angstanfaldene, noget jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle opleve.
    Endnu en TZ behandling blev sat i gang, og de ebbede lige så stille ud igen.
    Følelsen af at være skrællet helt ind til det røde under huden og skulle finde en ny vej frem er skræmmende. Det tager tid at finde balancen igen. – At gro en ny hud og samtidig forblive på arbejdsmarkedet med et sundhedssystem som ikke tager højde for at sjælen også kan have brug for pleje og omsorg.
    Lonni er min ‘pitcher’ og jeg er kvinden med baseballbattet – hun reddede mit skind i min værste ulvetime – af hjertet: Tak ❤️

  7. Indlæg nr. 268:
    Efter 3 stressudløste og arbejdsrelaterede depressioner i rap stod jeg tilbage med diagnoserne kronisk depression og PTSD. 6 timers arbejdsevne ugentligt og brug for at sove to timer til middag hver dag. Min sociale kapacitet var ligeledes voldsomt nedsat og jeg havde let til stress og regelmæssige nedture hvis jeg havde presset mig for meget.

    Egentlig havde jeg affundet mig og accepteret min situation og levede glad og ret tilfreds.

    Under et foredrag med Dorte Trønninge blev jeg opmærksom på, at min situation kunne ændres. Hun fortalte mig, at grunden til, jeg ikke havde et “normalt” overskud var, at min krop og mit sind stadig havde en masse gammelt stress at forholde sig til. Selvom jeg havde været ved psykolog og bl.a. havde fået emdr terapi, var al min stress åbenbart ikke væk. Hun var overbevist, uden tvivl, om, at jeg kunne få et almindeligt liv igen! Det gav faktisk mening for mig.

    Lonni fra Stærk Helse var også til foredraget. Jeg spurgte også hende, om hun mente, min situation kunne ændres. Hun havde samme holdning som Dorte. Man skal kun komme 1 gang til Lonnis behandling, og da jeg hørte prisen kun var 800,- i timen, var jeg simpelthen nødt til at booke en tid. TÆNK hvis mit liv kunne blive bedre! TÆNK hvis jeg ikke længere skulle sove til middag, kunne klare sociale arrangementer som tidligere og kunne arbejde fuld tid igen.

    Det er nu 3 1/2 uge siden, jeg var hos Lonni……
    Jeg kan slet slet ikke få armene ned!
    Det har indtil videre gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er meget mere frisk end før. Jeg er aktiv både formiddag og eftermiddag og laver meget mere end før behandlingen! Jeg kan være meget mere social og oplever ikke længere at være totalt udmattet dagen efter! Jeg er GLADERE end før behandlingen og jeg ELSKER det!

    Jeg er ikke i mål endnu. Jeg skal fortsat sove til middag, men pt tænker jeg, at der sker så meget udvikling på første etage, at det er okay, jeg bliver træt og skal sove. Min krop og mit sind er i helbredsfasen og der er træthed naturligt ❤️
    Jeg rykker mig fortsat og er ikke i tvivl om, at jeg kommer i mål på et tidspunkt og igen bliver et helt normalt fungerende menneske uden begrænsninger og diagnoser. De næste måneder vil jeg mærke efter, om vi fik det hele med under behandlingen hos Lonni. Måske får jeg brug for en enkelt session til, det vil tiden vise.

    Jeg har det så godt, at jeg i næste uge trapper halvt ned i min antidepressive medicin.

    Min kæreste er målløs, voldsomt imponeret og glad over at hans kæreste har det så godt.

    ALLE burde turde tro på, at sygdomme er udløst af uforløste traumer og få muligheden for et nyt liv hos Lonni eller andre, der kan forløse gammelt stress. Tænk sig, at alle vi “kronisk syge” kan opnå et fuldt liv igen uden medicin, glade og tilfredse ❤️

  8. Sille fra Hobro

    Indlæg nr. 267:
    Mit sidste håb om at opnå et liv, uden at skulle være styret af angst blev TZ. Jeg var panisk og var hoppet på dillen med medicin, hvilket jeg hurtigt opdagede gjorde det hele meget værre.
    I stedet for har jeg valgt forløbet med TZ som for mit vedkommende, ikke er afsluttet endnu, forløbet har bragt mig langt og jeg kan se en ende på mine mangeårige svære angst lidelse.
    Når nu man har 6 børn kunne jeg ikke bare trække stikket og sige, at jeg ikke orkede at være mor i dag – jeg var mor både på de tålelige dage, og når jeg havde det allerværst. Jeg opgav dog aldrig mine børn eller mistede dem. Noget jeg var rigtig bange for de første par år, da jeg var sikker på, at jeg blev stemplet som en dum kontanthjælpsmodtager, der ikke engang kunne finde ud af at gennemføre min uddannelse.

    Daglige ting som at handle og tage på ture med børnene var helt udelukket. De kunne ikke engang få legekammerater på besøg grundet min angst. Selv vores egen familie til jul kunne jeg ikke engang overskue. Jeg bebrejdede mig selv og kunne ikke lide mit spejlbillede. Jeg blev med tiden så hæmmet, at jeg hverken kunne besøge familie eller køre bil.

    Jeg så Lonni og hendes TZ terapi tilfældigt, da jeg desperat søgte efter hjælp til behandling af angst uden medicin. Jeg skulle giftes og havde nærmest opgivet det: Jeg var sikker på angsten ville ødelægge det, og fordi jeg ikke ville byde mig selv, mine børn eller min mand dette liv. Der skulle gøres noget! Jeg havde prøvet psykolog, angstterapeuter, diverse angstkurser, hypnose og medicin. Intet virkede, og jeg var ved at indstille mig på et liv fyldt med angst.

    D. 19 april 2018 kom jeg hos Lonni første gang. Jeg tænkte “Ja ja, den er god med dig Lonni, hvordan skal du kunne fjerne angsten ved at snakke på livet løs og bruge dit TZ terapi?” og jeg mærkede angsten 120% første dag jeg kom ved Lonni.

    Angsten kom dog hurtigt ned på et tåleligt niveau, og da jeg gik derfra kunne jeg mærke, at der var sket noget. Jeg kunne dog ikke rigtig finde ud af hvad, og i starten tvivlede jeg stadig på, om angsten nogensinde ville slippe sit tag i mig.

    Min bryllupsdag nærmede sig med hastige skridt, og takket være Lonni og hendes dejlige varme hjerte fik hun talt mig ned igennem telefonen, og med hendes hjælp endte jeg med at få et fantastisk bryllup, der var mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om.
    Jeg kommer derefter tilbage til Lonni, og sammen finder vi frem til rigtig mange årsager til min angst, og jeg bliver klogere på hvad angst egentlig er.
    Jeg er fortsat i en proces og mit forløb er måske ikke slut med TZ endnu, jeg træner i at køre bil fortsat, jeg har handlet af lyst, så lyset er på vej, der kan også for mig ligge en udvej, et nyt liv derude.

    Sidste gang vi sås, Lonni og jeg, følte jeg mig skrup forvirret, jeg var et kæmpe spørgsmålstegn da jeg forlod Lonni, endnu en stærk vilje i mig, var vækket. I dag har jeg sat mine ben i en butik for første gang på 1 år, og jeg har smidt offerrollen. Jeg kan mærke en indre styrke, der vil, at jeg rejser mig endnu stærkere nu og en forståelse af, at angst kun er følelser på afveje.

    Min rejse med Lonni er ubeskrivelig. Vi fandt frem til årsagerne til min angst, som kom fra en barndom med incest og svigt.
    Forældre der ikke levede op til deres ansvar, men derimod fik mig til at føle mig forkert med alkoholmisbrug, vold i hjemmet og trusler: Et hjem hvor de mænd der ikke kunne holde fingrene fra mig også kom og gik. Jeg har ligeledes mærket meget på min krop i forhold til retssager og mænd der var mig utro og udviste truende adfærd, og det er summen af det hele, som har resulteret i min svære angst.

    Jeg har altid tilpasset mig efter, hvordan andre ville have jeg skulle leve. Takket være Lonni har jeg dog nu nået et punkt, hvor alle de mennesker der var en del af min fortid ikke længere skal dominere mit liv. Jeg vil nu leve mit liv efter hvad JEG har lyst til at opnå for mig selv, men i dén grad også for min mand og mine børn. Nu ved jeg, at det ikke er mig, der har gjort noget forkert, og at følelserne i min krop er velkomne. Jeg er ikke færdig ved Lonni endnu, og jeg ved vi kommer i mål sammen.

    Jeg vil helt sikkert anbefale Lonnis TZ terapi uanset hvad I måtte have af problemer, for hun kan noget ingen andre kan.
    Jeg fatter stadig ikke altid hvad hun gør, men det virker.
    Tak Lonni, jeg glæder mig allerede til at komme igen.

  9. Indlæg nr. 266:
    TZ behandling –
    Har besøgt Lonni med stor tilfredstillelse, havde en masse gammelt sorg og stress i bagagen. Lonni var i stand til at få mig til at forstå mine egne tanker og det er blevet meget nemmere at arbejde med mig selv og alle mine tanker…fået mig til at kigge indad og give slip på alt det jeg ikke skal bruge til noget mere…fik forløst en masse gamle frustrationer… Lonni er en hjertevarm kvinde som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger og jeg anbefaler hende til nær og fjern. Vil helt sikkert kontakte Lonni som den første igen, hvis det bliver nødvendigt…

  10. Indlæg nr. 265:
    Jeg har for nogle år tilbage døjet med meget migræne i forbindelse med stress på mit daværende arbejde. Jeg søgte hjælp hos Lonni som hjalp mig igennem en meget svær periode i mit liv vha TZ. Jeg har reduceret mine migræneanfald markant fra at have migræne flere gange i mdr til nu kun at være 1-2 gange om året.
    Hun lærte mig at håndtere mit stress og var årsagen til at jeg kom igennem denne periode stærkere end før. Det var en lettelse at jeg allerede efter første behandling kunne mærke at mange af mine bekymringer og dårlige tanker var væk.
    Jeg har senere søgt coaching ved Lonni da jeg ofte er bange for at mit stress igen skal udvikle sig – dette igen med rigtig god effekt.
    Tak til Lonni som jeg til enhver tid vil anbefale folk med psykiske og eller fysiske problemer.

  11. Indlæg nr. 264:
    Kære Lonni ❤️
    En stor tak. Af hjertet tak, for din varme TZ behandling. Jeg ringede til dig og stod i en “akut” tiltagende situation med min kære forlovede som var hårdt ramt af angst og dertilhørende anfald osv. Du lyttede og vi fandt sammen en tid til ham, så blot han skulle møde op, sammen han og jeg lavede vi de forberedende papirer du havde brug for for at gøre dit berigende arbejde ♡
    Så kom min mand til dig og siden har han været i blomstring i en udvikling fri af fastlåsthed og i balance med skyggen.
    Tusind tak og endnu engang – en stor tak.

  12. Indlæg nr. 263:
    Hej Mogens
    Tak for en helt fantastisk behandling i sidste uge. Jeg kom med stærke nakkesmerter, meget ubehagelig hovedpine migræneagtig, havde haft det rigtig dårligt i 3 dage, hvor jeg bare havde sovet det meste af tiden.
    Jeg fik La Stone massage behandling med varme og kolde sten samt zoneterapi, yderligere så behandlede du mig med flere forskellige teknikker, det var meget behageligt og meget virkningsfuldt.
    Mogens du er særlig dygtig og behandlingen var meget afslappende, jeg gik hjem efter to timer, fuldstændig smertefri. Jeg har haft det helt fantastisk siden behandlingen, Jeg kommer helt sikkert igen inden længe – bare fordi det var rigtig dejligt og afslappende Tak Mogens.
    Hilsen Lone

  13. Den modne kvinde

    Indlæg nr. 262:
    Knap 3 uger er gået siden jeg besøgte Lonni og resultatet står mig klart. TZ virker.

    Jeg har altid været nysgerrig på mig selv og min bagage, og i min søgen er jeg efterhånden kommet bredt omkring med diverse healere, terapeuter, hypnoptisører og psykologer. Hvilket også har haft sin effekt men trods de mange års selvransagelse og forståelse af sindet, var der stadig de samme kurer på tråden. Mine handlingsmønstre gik igen og trods et stort ønske om at løfte mig selv og handle bevidst, så så jeg ofte stadig mig selv havne i situationer hvor min mand måtte stå model til mit mindreværd og min usikkerhed. Den typiske reaktion ville være en beskyldning hans manglende evne til at vise sin kærlighed men hvorfor? Han var der jo, han anstrengte sig, han tvivlede aldrig, han var loyal, tro og kærlig men det var ikke nok. Aldrig nogensinde var det nok for det tomrum han så ihærdigt forsøgte at fylde ud, det var i mig og i min barndom og resultatet af min opførsel, var sådan cirka det modsatte af hvad jeg i virkeligheden ønskede mig… Mon andre kvinder kan nikke genkendende?
    I hvert fald besluttede jeg mig for at give TZ en chance i håb om at noget kunne ændre sig indeni mig.

    Jeg havde måske forventet at vi ville kredse lidt mere om problemerne men med Lonnis ekspertise, har hun tydeligvis vidst at problemet lå et helt andet sted. Også et andet sted end alle de mørke hjørner og kroge som jeg allerede havde kigget i.

    Ganske let og ubesværet nåede hun ind i mit sind og jeg kunne mærke det. Mentalt og fysisk.
    De efterfølgende dage var trætheden nærmest overvældende men jeg bemærkede samtidig, hvordan en kærlighed indeni mig voksede. Ikke kun til min mand også til mig selv.

    Hverdagen er den samme som før, med de samme relationer og min mands måde at være overfor mig på er også den samme men min reaktion, den er anderledes. Jeg føler nu, at det er lettere for mig at navigere mellem at være lykkelig, vred og ked af det fremfor at det hele bare var en pærevælling af et ukontrollerbart følelsesregister.

    Lonni har mine varmeste anbefalinger og jeg håber alle vil give sig selv den gave det er, at få ryddet op i hvad end for noget rod man går og gemmer på.

  14. Indlæg nr. 261:
    Min mor på 79 år har i gennem det seneste år døjet med stor åndenød. Hun blev nemt forpustet også uden at skulle anstrenge sig. Hun blev diagnosticeret med hjerteflimmer og får blodfortyndende medicin for dette. Hun har igennem mange år døjet med en lav blodprocent og har kunnet regulere dette ved at tage jern mm. Før jul begyndte hun dog at blive dårligere og dårligere, og det kulminderede i en blodprocent på 4,6 primo februar. Hun befandt sig i en stol dagen lang og kunne næsten ikke holde til små daglige aktiviteter. Min mor er ellers en aktiv kvinde, der både går ture, spiller krocket, deltager i kultur-aktiviteter og hygger for familiemedlemmer. Hun fik to gange tilført ekstra blod, da blodprocenten ikke rettede sig.

    Det ender med, at jeg bestiller en tid til hende hos Lonni, fordi jeg ved, at hun kan “trylle”. Min mor har en enkelt session en fredag eftermiddag hos Lonni. Mandag en uge senere var hun til undersøgelse på sygehuset. De tager hendes blodprocent før denne undersøgelse, fordi de skal være sikker på, at hun fysisk kan holde til at gennemgå denne undersøgelse. Blodprocenten viser sig at være 7,5, hvilket betyder, at den er gået fra 4,9 til 7,5 på en uge. Lægerne stillede spørgsmålstegn ved, hvem der havde målt en forkert blodprocent, fordi de ganske enkelt ikke forstod den store forskel.

    Min mor bemærkede selv fremgangen i løbet af den uge, der gik, men turde næppe tro på, at det kunne være sandt. I dag en måned efter behandlingen hos Lonni, er blodprocenten fortsat normal. Hendes åndenød er væk og hun er tilbage i rollen som en aktiv kvinde på 79 år. Alt dette påvirker naturligvis også det gode humør, som ligeledes er vendt tilbage sammen med en optimisme og en glæde over, at hun har fået hjælp.”

    Endnu engang tak for din hjælp Lonni – jeg vidste jo, at du kan trylle.
    Kh fra Sigrid

  15. Indlæg nr. 260:
    Jeg hørte om Lonni gennem en kær ven. Jeg har altid troet på “det mellem himmel og jord” og verdens nuancer. Derfor har jeg ikke nødvendigvis brug for at forstå, hvad der sker i en behandling hos Lonni (selvom det er evidensbaseret terapi) – jeg er tilstede med nærvær og tillid.

    I en meget svær periode af mit liv, hvor jeg har haft svært ved at finde fodfæste og min sti i verden, kontaktede jeg Lonni….OG HOLD DA NU OP…… Lonnis behandling har hævet mig op – jeg er gået fra mørke til lys. Fra at være stresset, depressiv og udbrændt, danser jeg nu.

    På briksen skete der vidunderlige ting. Jeg fik ryddet op i gammelt, som jeg ikke var klar over fyldte mig og efterfølgende er min energi blevet helt anderledes lys og glad. Jeg ville ikke være her, hvor jeg er i dag, hvis ikke Lonni havde sat gammelt frit sammen med mig. Jeg har ikke bare sluppet nuværende “larm”, men også ting fra min barndom, ungdom og mit voksenliv. Jeg lever ikke i accept af skete ting – de er helt væk fra min bevidsthed og jeg bruger ikke mere energi på dem – de er sluppet og væk.

    Lonni fulgte op på min behandling og måske i kraft af hendes intuition, fik hun også lige guided mig videre i en ny situation, som var god, men som blev endnu bedre med hendes “oprydning” i mig.

    Jeg kan kun give Lonni mine aller bedste anbefalinger.

    Lige gyldigt, hvor store eller små dine udfordringer måtte være, kan jeg kun forestille mig, at Lonni vil kunne give dig den hjælp, du behøver for at komme videre.

    Jeg er dybt taknemmelig for alt det Lonni har gjort for mig – Af hjertet TAK, Lonni.

  16. Indlæg nr. 259:
    Én enkelt TZ behandling der forandrede min indstilling til livet.

    Jeg havde inden kontakten til Lonni læst en del på denne gæstebog, jeg blev betaget og tænkte straks, at her er der en kvinde der kan sit fag.

    I de sidste mange år, har jeg været stærk plaget af hovedpine, nakkesmerter, kæbesmerter og stor uro i kroppen, nærmest som en form for stress. Nu skulle denne onde cirkel brydes. Jeg ville igen være tanketom, ikke have tankermylder, uro i kroppen og ikke mindst ondt et eller andet sted hverdag. Hverdagens små udfordringer på hjemmefronten kunne slå mig ud før i tiden, hvor jeg genovervejede situationerne flere gange. Søvnproblemer, problemer med immunforsvaret.

    Jeg dukkede op hos Lonni og fik en lang snak om mit liv, min frygt for alting og alle skavankerne. Jeg troede aldrig jeg ville slippe af med dem, men at jeg blot “skulle finde mig i problemerne”.

    Efter TZ behandlingen hos Lonni forlod jeg hendes praksis med så meget ro, at jeg næsten synes det var uvirkeligt. Min hjerne forsøgte hele tiden at lede efter problemerne.. Intet er der. Jeg har i 14 dage ikke haft ondt i kroppen (jeg var på klinikken for 14 dage siden), jeg har ikke haft uro i kroppen, jeg har haft et kæmpe overskud og føler kroppen er blevet renset for hvad der end drillede den.

    Lonni har skrevet til mig, for at høre hvordan det går, og en ting er sikkert – havde jeg kendt til denne behandlingsform få år tilbage, så tror jeg at jeg havde fået livsglæden tilbage før.

    Jeg vil derfor give de varmeste anbefalinger fra mig, min hverdag er forandret, jeg er klar til de udfordringer der måtte møde mig på min vej.

    Af hjertet tak Lonni. – jeg er glad for det du har gjort for mig, og tror på at fra jeg gik ud fra dig, er starten på noget nyt uden alle bekymringerne og problemerne som har forfulgt mig.

  17. Indlæg nr. 258:
    9 dage siden en skøn gang zoneterapi hos Lonni – arbejder på et bedre immunforsvar og komme på fuld kraft efter en lang sygdomsperiode. Havde det fantastisk de første par dage efter og så kom forskellige symptomer – anderledes end jeg før havde oplevet og så bekymringen om, hvad sker der nu …. har skrevet til Lonni op til flere gange den sidste uge og straks kommer der svar, uanset om det er morgen eller aften – onsdag eller søndag – kæmpe tak Lonni for det er lige det der gør, jeg kan være i helbredelse og vide min krop arbejder som den skal. Sikke en tryghed du formår at skabe og glæder mig til, jeg skal komme hos dig igen bare for at vedligeholde min raske krop.

  18. Indlæg nr. 257:
    Mine ømme, fastlåste skuldre og nakke har længe været plaget af for meget computerarbejde – men efter en helkrops behandling med både varme og kolde sten hos Mogens føler jeg mig let og smidig igen.
    Tak for en fantastisk behandling!
    Jeg kommer helt sikkert igen.

  19. Indlæg nr. 256:
    Kære Lonni – og kære dig, som læser i gæstebogen her, for at finde ud af om du skal besøge Lonni (Det bliver du nødt til og gøre for dig selv!)

    Først en virkelig stor tak til dig, Lonni. Du er et helt fantastisk menneske og at komme til dig, var for mig, det mest grænseoverskridende længe. Men, med det samme man træder ind af døren, føler man sig hjemme og tryg. Og ja, du er virkelig bare fantastisk – det kan slet ikke beskrives. Du har et hjerte af guld og det er så vanvittigt, det du kan! Det du kan og dig som person, skal absolut opleves!

    Jeg var hos Lonni d. 27. Januar og jeg har faktisk ikke haft tid til at få skrevet her (af en god grund Lonni!). Eller hvert fald ikke, at få skrevet det jeg gerne ville. Jeg blev i januar sygemeldt fra mit studie og det gjorde, at jeg havde en del tid derhjemme og til at opdatere Instagram i uendeligheder, for at se, om der ikke kom noget nyt og spændende, jeg kunne fordrive tiden med. Pludselig dukkede der et opslag op, omhandlende en der havde fået TZ-behandling hos Lonni. Jeg læste denne og jeg blev fanget. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var det jeg ville, det var det jeg skulle prøve og det var helt sikkert det, der kunne få mig til at få det godt igen.
    Jeg har haft et stort tab i mit liv, da min bedstefar druknede. Det har jeg altid vidst og jeg har altid haft en stor sorg omkring det. Der var nok bare tale om flere følelser end jeg havde regnet med. Men hvad jeg ikke vidste, men som Lonni kunne hjælpe mig med at finde ud af, var at jeg har haft flere tab i mit liv, som jeg ikke selv har set som værende stort. Her, kan man virkelig tale om låste følelser der skal forløses. Og det blev de. I den grad. Under sessionen kom vi frem til at jeg i høj grad er bange for at miste pga. de tab jeg har haft i mit liv og dette har gjort at jeg til tider har været deprimerende, isolerende ift. ikke at være god til at se mine veninder, haft dårlig selvtillid og generelt ikke haft det særlig godt – været meget plaget af hovedpiner, halsbetændelser og pandebihulebetændelser. Og alt det Lonni fortæller og og vi i samråd kommer frem til, giver bare så meget mening.

    For mig, var det chokerende at få at vide at der blev sat 3 timer af. Inden kunne jeg slet ikke forstå jeg kunne bruge så lang tid, med en jeg aldrig havde mødt før og at det måtte være alt for lang tid. Men, da de 3 timer var gået, havde jeg mest af alt lyst til 24 timer mere sammen med Lonni. Og når tiden er gået er man meget tanketom og lalleglad. Jeg tænkte hvert fald selv over, at det var et meget fjollet smil jeg sad med da vi var færdige. Men man er bare så lettet, glad, træt og har det bare godt på alle mulige punkter. Jeg var træt efterfølgende, men dagen efter vågende jeg op med en vanvittig energi. Den energi har gjort, at jeg har haft travlt. Jeg har haft travlt med at gøre alt det jeg gerne vil. Jeg har brugt enormt meget tid på at se mine veninder og være sammen med dem og nydt det. Jeg kan klart mærke, at jeg har fået langt mere overskud efter at have været hos Lonni, har tidligere følt at ting hurtigt blev for meget og jeg havde hovedpine og var træt, sådan er det bare slet ikke længere.

    Det vildeste er nok, at under zoneterapien hvor vi snakker om min bedstefar, kan jeg mærke det i knæet og vi arbejder med at få ham fra mit knæ og op i hjertet. OG nu er han i mit hjerte. Jeg har de sidste 5-6 år gået med smerter i mit venstre knæ, været til scanninger der ingenting kunne vise og været på smertebehandling m.m. Men efter at jeg har været hos Lonni, har jeg ikke haft ondt i mit knæ. Det lyder fuldstændig vanvittigt, men det er virkelig sådan det er. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det var ham der sad der og irriterede mig.

    Det er virkelig fantastisk og lyder næsten også for godt til at være sandt, men man er virkelig nødt til at prøve det på egen krop, for at forstå hvor fantastisk det er. Hvor forløsende det er. Og ikke mindst hvor godt, energifyldt og hvilket mega-overskud man har efterfølgende! Det er fantastisk.

    Jeg har været 1 gang hos Lonni og det har hjulpet mig enormt. Jeg føler mig hjemme i min krop. Det er simpelthen helt vidunderlig en følelse at have. Jeg anbefaler Lonni og ikke mindst TZ-behandling på det varmeste til alle der må gå og have noget på hjertet. For Lonni du er et tillidsvækkende, grundigt menneske. En fantastisk følelse hvor godt du sætter dig ind i ens liv, inden man kommer hos dig som er med til at gøre at terapien bliver effektiv og fuldstændig tilpasset til en.

    Endnu engang; Af hjertet tak, kære Lonni. Jeg kan slet ikke takke dig nok. Det er fantastisk!

  20. Indlæg nr. 255:
    TZ har reddet mit liv!

    Jeg har hele mit liv været fyldt med tankekaos, i et desperat forsøg på at forstå mig selv – det meste af mit liv, har jeg følt mig anderledes, til besvær, ikke ønsket og i vejen. Jeg har gået med den følelse af, at noget var forkert, vidste at der var lukket ned for fortiden et sted, jeg kunne blot ikke finde vejen derhen, jeg var i krop og sjæl låst og blokeret i konstant stress.

    På blot 2 lange og effektive TZ sessioner hos Lonni forsvandt alt kaos, endelig føler jeg igen, at der er noget at leve for, jeg har nu rare ønsker for MIN fremtid, jeg mærker tydeligt min styrke.

    Jeg ser nu tydeligt i bagspejlet og forstår nu alle kampene, alle de forgæves forsøg samt alle de nederlag, uroen og ensomheden i min søgen i det etablerede system som DK kan byde på. De manglende brikker er nu faldet på plads, den ro jeg søgte igennem årene, har nu indfundet sig.

    Det meste af mit liv har jeg haft svære søvnproblemer. Som 17-årig får jeg konstateret min første depression og kommer derfor i psykiatrisk behandling, diagnosticeres med borderline/skizofreni og får ordineret kraftig anti-psykotisk medicin i 3-4 år. Jeg dropper denne behandling, prøver at flygte i stedet, prøver at lukke ned, forsøger intet at mærke.

    Jeg har en kæreste, jeg får taget min uddannelse færdig og bliver gift og også skilt fra en aggressiv og nogle gange voldelig og ekstremt egoistisk mand, jeg bliver sygemeldt igen, denne gang med stress, angst og depression.

    Efter tid og i presset undervejs, falder den sidste brik i puslespillet nu endelig på plads, gamle fortrængte minder dukker op, jeg er chokeret og ude af mig selv, det står nu klart, jeg er et incestramt barn.

    Hele mit glansbillede og hele den fine facade, der altid har været stillet op brik for brik, begynder at falde fra hinanden, og jeg begynder at mærke, hvad det egentlig er for et liv jeg har levet. Alkohol, incest, en mor der drukner det hele i piller, kører væk hver gang hun ikke kan overskue mere.

    Idet jeg begynder at sætte ord på de slørede minder, famler mig frem og spørger ind til den tid, syntes mine nærmeste, at jeg igen er blevet syg, psykotisk og skal have hjælp.

    Der starter nu endnu et forløb i psykiatrien, det lykkedes mig overraskende at få skizofren/psykotisk slettet, hvilket egentlig går ret hurtigt – jeg når at få 3 nye diagnoser uden andre støttetilbud og i desperation begynder jeg at lede andre steder for hjælp.

    Da jeg tilfældigt møder TZ og Lonni første gang, er jeg fanget så dybt af min angst og mine tanker, jeg er mere eller mindre klar til at trække stikket og GIVE OP!

    Jeg er ked af det, bange, sur og fuldstændig forvirret over mig selv og mit liv. Samtidig har jeg opgivet at finde kursen.

    Første TZ session er hård og lang, jeg er overraskende tanketom og rolig bagefter, jeg føler helt klart et mod på livet igen, mærker min nye styrke, og lidt efter lidt, dag for dag, begynder min krop at mærke sult og rar appetit, jeg får en naturlig søvnrytme og mærker trætheden på en helt anden måde, og jeg kan sove igen, uden piller.

    De næste par uger efter TZ sessioner er MEGET svingende, en dag er jeg igen fanget i min angst, jeg bliver en smule i tvivl om det hele nu, var det hele for godt til at være sandt – men her er Lonni heldigvis så fantastisk en engageret behandler, hun holder øje med sine klienter, og vi får en god snak i telefonen, Lonni forklarer mig, at det er helt normalt at reagere kraftigt, efter at ”låget” til så meget stress har været blokeret. Ganske acceptabelt med et hårdt dyk, og giver mig et par teknikker til hvordan jeg kan takle det.

    Vi aftaler samtidig en ny behandlings tid, så vi sammen kan få fat i det sidste aspekt, der spærrer og som derfor trigger mig, 2 TZ session blev halv så lang og halvt så hård som første gang jeg var på briksen – og siden da, føler jeg nu mest ro og fred inde i og med mig selv.

    Mine tanker kommer stadigvæk indimellem, men på ingen måde som tidligere, mest som en reflekterende optagethed, hvilket er den største og mest berigende gave jeg nogensinde har modtaget i mit liv!

    Jeg ikke i tvivl om at mit møde med TZ og Lonni reddede mit liv – hvis jeg ikke helt tilfældigt, var kommet afsted til den første behandling, så var jeg højst sandsynligt endt med endnu en indlæggelse på psykiatrisk afdeling, eller jeg var død – jeg havde ganske enkelt ikke mere at gi af.

  21. Indlæg nr. 254:
    1 eneste TZ behandling – Et mirakel!

    Jeg har i over ti år kæmpet med dyb depression, angst, BDD m.m.
    Har flere gange været indlagt på både psykiatrisk og andre behandlingscentre, gået til både privatpraktiserende psykologer og været tilknyttet psykiatrien i kommunen.
    Siden 18 års alderen har jeg været igennem 15-20 længere eller korterevarende behandlingsforløb. Ingen af dem har hjulpet. (Idag er jeg 33 år).

    Min største kamp har været at acceptere mit udseende. BDD står i korte træk for indbildsk grimhed, ligesom folk med anoreksi, ikke kan se de er for tynde, har personer med BDD også et forvrænget syn på dem selv og deres udseende.

    For mit vedkommende fokuserede jeg meget på rynker, misfarvninger i huden, ansigtstræk mm.
    Jeg sørgede altid for at slukke lyset på badeværelset, pga det skarpe, gule lys der fremhæver alt det værste (i min optik). Jeg har ikke kunne gå i svømmehal, fitness centre osv… går ikke i storcentre og noget af det værste er at prøve tøj i et omklædningsrum. Jeg undgik spejle og selv butiksvinduer kunne give mig en dyb sorg, hvis jeg kom til at kigge på mit eget spejlbillede.
    Jeg følte alle kigge på mig, dømme mig og fokusere på mine ‘fejl’. Overalt hvor jeg gik var den sociale angst ekstrem pga. hvad jeg følte, var dømmende blikke omkring mit udseende.

    Jeg har måtte opgive studier. Kan ikke sidde i en klasse med flere folk omkring mig. Føler de stirre og dømmer mine træk, hud mm.

    Har i flere år ingen energi/overskud haft. Har ikke kunne overskue at gøre noget ud af mig selv, gemte mig i joggin tøj, sorte og grå farver for ikke at vække for megen opmærksomhed på mit udseende.
    Hele livet har været en kæmpe udfordring. Har kæmpet med selvmordstanker, men aldrig gjort alvor af det.

    MEN SÅ…. fik jeg anbefalet Lonni og TZ behandling…

    Havde aldrig forsøgt mig med alternativ behandling før jeg fik anbefalet Lonni af en veninde. Min veninde har selv i en lang årrække kæmpet med panik/dødsangst.
    Efter én enkelt behandling hos Lonni var hendes angst borte. Det lød for godt til at være sandt så jeg måtte jo afprøve det.

    OG som min veninde, oplevede jeg det også ske for mig.
    Efter én enkelt behandling hos Lonni er livskvaliteten vendt tilbage.
    Jeg var en smule ør og konfus efter min behandling, en smule følelsesløs på en måde… men vågnede tidligt med ekstra energi dagen efter, siden da har jeg bare haft gode/energifyldte dage. Alt det positive er langsomt vendt tilbage. Det er som om det ikke rigtig går op for en i første omgang. Uden rigtig at være klar over det er alting blevet nemmere og ‘du gør det bare’ uden frygt og angst. Størst af alt er at jeg kan se mig i spejlet og selvom jeg ingen make up har på og lyset er ubehageligt, så holder jeg nu af mit spejlbillede. Jeg kan slet ikke tro det, det er som om det altid har været sådan. Nogle gange kommer jeg til at slukke lyset pr automatik, men kommer så i tanke om at jeg jo ikke længere hader mit spejlbillede og tænder det straks. Nu ser jeg på mig selv og synes at jeg faktisk er en pæn naturlig kvinde.

    Jeg har meldt mig ind i træningscentret og har været oppe og træne flere gange.
    Jeg føler en oprigtig glæde og livslyst og har på det sidste haft lyst til at tage ud, gøre noget ud af mig selv; som at lægge fin make up og krølle mit hår. Det har jeg ikke kunne overskue i over ti år!

    Jeg har en års kalender hængende derhjemme. For hver god dag jeg har (hvilket før i tiden, ca var en gang om måneden) laver jeg en grøn plet… efter besøget hos lonni er min kalender spækket af grønne prikker… jeg har flere dage, hvor jeg slet ikke kan være i mig selv pga ekstrem energi der bare vil ud. Men det er en fantastisk dejlig følelse.

    Jeg anbefaler Lonni og TZ behandling til alle det har sine psykiske kampe… til dem der har prøvet alt og føler intet virker… prøv Lonni!

    Kh. fra Mette

  22. Caroline, 37 år

    Indlæg nr. 253:
    Jeg har lavet rigtig meget terapi gennem mit liv. Lige fra den passive i psykiatrien, til den aktive gennem uddannelse, samtaler hos psykolog samt holistisk terapi hos mange forskellige.
    Jeg har været på en rejse, i at forstå mig selv og den verden, vi lever i, og den rejse stopper nok aldrig. Men et vendepunkt har helt klart været mit nyeste besøg hos Lonni. Hvor jeg virkelig fik taget fat i noget essentielt.

    Mit liv har især været præget angst.
    Fra min fødsel. Kan jeg se nu. Fødslen var kvælende, angstprovokerende og jeg sad bogstaveligt talt fast. Jeg blev trukket ud med sugekop og følte skyld mod min mor. Den angst, skyld og det dårlige selvværd har fulgt mig. Så jeg aldrig har fået sat foden i eller overhovedet kunne mærke, hvor jeg skulle sætte foden i. Jeg har ikke levet for mig eller i mig. Men levet så andre skulle synes, jeg var god nok.

    Efter en fantastisk session hos Lonni blev der lavet en sløjfe på alt det. Jeg kom helt ned til roden. Min fødsel. Og fik forløst alt det stress, al den skyld og mit manglende værd, der var i forbindelse med min ankomst.

    Jeg kan nu se, at den angst jeg har undertrykket, og som er kommet frem fx i min flyskræk (jeg kan ikke komme ud), i situationer hvor jer har været ved at miste mennesker (det er min skyld), hvor jeg aldrig har fået sagt fra, pga. eget selvværd, i situationer hvor jeg ikke har kontrollen (jeg kan ikke, jeg skal have styr på det) – virkelig angstprovokerende – alt sammen stammer fra mit livs start.
    Jeg var klar til at slå den sløjfe!

    Min angst er efterfølgende fuldstændig forsvundet. Jeg føler mig helt hjemme i min krop! Og selvom det lyder helt vanvittigt, at det kan være rigtigt – så ser jeg verden med helt andre øjne. Inde fra mig selv. Jeg kan mærke, hvad jeg synes, og hvad jeg vil, og jeg tør at sige det. Det er simpelthen helt vidunderligt. Af hjertet tak kære Lonni!
    Du er tillidsvækkende, grundig og sætter dig godt ind i ens liv, inden man kommer hos dig, så terapien bliver effektiv og fuldstændig tilpasset.

  23. Indlæg nr. 252:
    Min datter på 8 år havde allergisymptomer og viste i en undersøgelse tegn på let allergi mod kat og hest. Uheldigt da begge dele findes på gården hvor vi bor. Efter en zoneterapi behandling hos Lonni var hun symptomfri og både min datter og vi forældre lagde mærke til at hun fik en masse mere energi end hun havde haft længe.
    1000 tak for hjælpen, Lonni

  24. Indlæg nr. 251
    Hej alle..
    jeg har været til TZ behandling ved Lonni 3 gange. Jeg bøvlede med diagnosen bipolar lidelse, var angst og døjede med selvværdet, gik i psykiatrien og var i ressource forløb og jeg fik rigtigt meget medicin.
    Vores samarbejde under TZ sessionen har båret frugt, efter at have været syg igennem ca. 3 år, er jeg nu kommet meget langt, og nu er det op til mig videre, at vokse endnu mere., jeg har nu lagt 2 slags medicin og trapper fortsat ned i det øvrige, min angst er væk og min søns vrede har lagt sig i forbindelse med de forandringer der er sket i mit liv.
    Jeg har et helt andet syn på livet i dag, og vil anbefale denne form for tilgang med TZ.
    Kh. Pigen fra Aalborg

  25. Indlæg nr. 250:
    Jeg har besøgt Lonni 1 gang, og det var den bedste beslutning, jeg længe har taget.
    Jeg tog ud til Lonni, fordi jeg havde mindreværdskomplekser og tidligere har været selvskadende.
    Lonni er for det første så sød, og der går ikke 2 sekunder, før man føler sig hjemme. Hvilket også hjælper.
    Efter jeg var hos Lonni, har jeg aldrig haft det bedre.
    For første gang i mange år, har mit hoved været tomt på den helt rigtige måde, hvilket er en befrielse. Jeg fik også svar på en hel masse ting, som har hjulpet mig en hel del i hverdagen.
    Jeg synes helt klart, at alle med bare lidt respekt for sig selv, skulle besøge Lonni, det er det hele værd.
    Tusind tak!

  26. Indlæg nr. 249:
    Jeg søgte hjælp hos Lonni for at komme af med alle mine angst issues, og det er lykkedes hende på blot ét TZ besøg at fjerne alle mine handicaps. God jul fra Randi.

  27. Indlæg nr. 248:
    Jeg har været ved Lonni og har fået TZ behandlingen 1 eneste gang.

    Jeg tog ud til Lonni fordi jeg ca. 1 år forinden havde spontan abort i uge 20. Jeg havde ønsket om at blive gravid igen og lære at leve med tabet.

    Jeg har haft svært ved at skrive i gæstebogen, fordi det er så svært at beskrive, hvordan man har det bagefter, man er nød til at prøve det.

    Efter mit besøg ved Lonni har jeg fået den her ekstreme ro i mit hoved.
    Min lille dreng er blevet gemt i mit hjerte og derfor er det ikke tabet der fylder mere.

    Har fået så mange andre gode ting ud af det.
    Jeg kan overhovedet ikke komme der op hvor jeg før f.eks. har følt mig stresset på arbejde.
    Jeg kan hele tiden bevare en ro i mit hoved.
    Jeg har ikke brug for min ”kontrol” og at skulle kunne gøre alt ting 110 %.
    Har lært at sætte forventningerne mindre til mig selv.

    Havde daglige smerter fra en ulykke år tilbage, de smerter er også væk nu.
    En rigtig dejlig følelse, fordi jeg bare har gået og tænkt, at det måtte jeg bare leve med.

    Jeg er ikke blevet gravid endnu, men jeg tror helt sikkert at det nok skal komme, jeg har ikke længere frygten for at det ikke vil ske.

    Der er blevet ryddet op i mit hoved og den følelse man er tilbage med er helt ubeskriveligt, og jeg tror aldrig i mit liv jeg har oplevet det. Det er guld værd i min hverdag.

    Jeg synes alle skylder sig selv at tage ud til Lonni og få TZ behandling.
    Jeg er så glad for, at jeg gjorde det og er næsten ked af, at jeg ikke havde gjort det noget før.

  28. Indlæg nr. 247:
    Har været til behandling af min angst ved Lonni i oktober. På daværende tidspunkt var min angst blusset op efter nr. 2 fødsel og var næsten på det højeste, MEN jeg fik 1 behandling i tide og min angst er kommet meget mere under kontrol, føler at jeg har fået ryddet op i mit liv ved dette besøg. Jeg tror dog, jeg skal have en sidste behandling til at komme af med frygten for angsten. Men alt i alt har det været en meget positiv og spændende oplevelse. Det var en dejlig modtagelse og følte mig 100 procent tryg gennem hele forløbet og vil klart anbefale det til dem jeg møder på min vej.

  29. Indlæg nr. 246:
    Jeg har været hos Lonni en eneste gang og fået TZ behandlingen, hvor der er blevet ryddet ud i rygsækken.
    Har fået glæden og selvtilliden tilbage.
    Følelsen af at være sat fri, der er ikke nogen trælse minder der vender tilbage igen og igen.
    Som en kollega sagde, gløden i dine øjne er vendt tilbage.
    Så de varmeste anbefalinger herfra.
    Ville ønske i bagklogskabens lys, at jeg havde gjort det for mig selv noget før, men absolut bedre sent end aldrig..

  30. Indlæg nr. 245:
    ”Efter en TZ behandling har jeg mærket en utrolig forbedring i forhold til mine lunger og kæbeled.
    Det er nu muligt at synge sange med fuld power på ligesom jeg kunne for 10 år siden
    – det er helt fantastisk.”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *