LONNI STÆRK

Lonni Stærk er TZ /TFT terapeuten, der brænder for at jagte dine traumer i dine låste følelser samt udrydde negative overbevisninger fra fortidens påvirkninger – uanset symptom og diagnose samt evt. pilleforbrug, og hvad enten det har ramt dig psykisk eller fysisk, og om symptomerne er angst, depression eller psykose, astma, fordøjelsesproblemer eller bækkenløsning.

Læs mere om TZ behandlingen

Lonni blev uddannet i den danske psykiatri tilbage i 1976, men kunne ikke forlige sig med metoder og arbejdsgange i det etablerede system. Hun blev herefter uddannet zoneterapeut i 1990 på skolen for “Helsepraktik i Herning”, senere i 2012 opdateret til RAB på ALTERNA i Skive, samt blevet beriget og undervist af Stanley Rosenberg , Ny Energi , Heilesen & Mygind og Boel Akupunktur. Hun er uddannet massør, healer, akupunktør samt akut 2000-akupunktør. Hun er uddannet i METASUNDHED, Tankefeltterapi, DP4 af Tron Enger samt regressionsterapeut hos Helle Odder. Se hele Lonni Stærks omfattende CV her.

Lonni har i mere end 32 år brændt for en konstant udvikling af viden om – og kundskaber indenfor – det alternative. Hun er altid i gang med et nyt kursus, en ny uddannelse eller egen videreudvikling af metoder. Hun er født nysgerrig, men efterhånden er hun mættet og tilfreds med den samlede værktøjskasse, hvilket kommer hendes klienter til gode ved skabelse af livsændrende resultater.

"SPECIALE" I PSYKISKE LIDELSER

Lonni har tilegnet sig og brænder for alternativ specialviden indenfor alle psykiske/emotionelle lidelser.
Hun har tidligere i en årrække – siden hun var 18 år, arbejdet i psykiatrien indenfor næsten alle genrer, men forvirring, udbrændthed og afmagt, har for bestandigt sat en stopper for fortsat begejstring til at begå sig i den Danske psykiatri.

METASUNDHED / URBIOLOGI

Lonni arbejder nu 100 % grundlæggende med Metasundhed / urbiologien som teoretisk forståelses model , i ny tid båret på grundige Tyske lægelige studier og opfundet, optegnet og anført af læge Ryke Hamer tilbage i begyndelsen af firserne.

Andre navne der også dækker hans forskning i disse effektive Metasundhed / urbiologiske værktøjer med gennemslagskraft kan være: Metamedicin eller Ny Medicin.

Læs mere om Metamedicin / urbiologi

AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI

Lonni arbejder også med akupunktur og traditionel zoneterapi med stor fornøjelse her i klinikken.

Læs mere om akupunktur
Læs mere om zoneterapi

TZ

TZ er Lonnis egen udviklede traumeforløsende koncept, der snildt kan erstatte Tankefeltterapiens populære teknik.
TZ virker ofte meget hurtigere og er lige så effektivt som TFT/EFT.

Læse mere om TZ

KONTAKT LONNI

Telefon: 2929 1624

VORES VÆRDIER

Effektivitet, gensidig tillid, fleksibilitet og høj faglig kvalitet.

STÆRK HELSE – DIN STYRKE behandler mennesket – og giver vores klienter indsigt i kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Vi er medlemmer af DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere) og lever op til RAB reglerne.

Facebook